• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Merhaba bende yeni katıldım aranıza ve 15 Mart son adet tarihim yarından itibaren ovulasyon testi yapmaya başlayacağım. Bu ay femara kullandım yarın 5.gün olacak. Yumurta kalitesini yada yumurtaları büyütmek için tavsiyeleriniz varmı acaba ? Ayrıca ovulasyon testini femara bitince mi başlamalıyım ?
Bende bu ah famera kullandım canım onunla birlikte adetimin ikinci gününden 12. gününe kadar bal çörek otu tarcin ceviz badem karışımı da kullandım ve 12. gün 20 mm yumurtam büyümüştü geçen ay mesela famera ile benim hiç yumurtam gelişmedi ama tabi herkesin bünyesi farklidir

Geçen ay bende kullanmıştım 13 mm olmuştu tekrar gittiğimde yumurta kendini imha etmiş dedi doktor. Bu yüzden ovitrelle iğneyi kullanamamıştım. Bu ay tekrar femaraya başladım kaliteli ve büyüsünler diye ne yapabilirim diye düşünmeye başladım. Reglimin son günü ama dediğin karışımı bende yapayım. Rica etsem tarifini verebilirmisin?

Bende bu ah famera kullandım canım onunla birlikte adetimin ikinci gününden 12. gününe kadar bal çörek otu tarcin ceviz badem karışımı da kullandım ve 12. gün 20 mm yumurtam büyümüştü geçen ay mesela famera ile benim hiç yumurtam gelişmedi ama tabi herkesin bünyesi farklidir
Yeni olduğum için buranın nasıl kullanıldığını da anlayamadım kusura bakma 😅

Yeni olduğum için buranın nasıl kullanıldığını da anlayamadım kusura bakma 😅
Canım bana da hemşire arkadaşım söyledi polenli bal al dedi içine bir yenek kaşığı çörek otu bir yemek kaşığı tarçın icinede kırılmış ceviz badem at karıştır dedi sabah akşam aç karnına yedim oldu valla ben ona bağladım şahsen bu kadar erken olgunlaşmasını

Peki kızlar bu dönemde vitamin takviyesi alıyor musunuz? Aile hekimim bana folik asit almamı söylemişti. Ben şu an düzenli olarak her gün alıyorum

Peki kızlar bu dönemde vitamin takviyesi alıyor musunuz? Aile hekimim bana folik asit almamı söylemişti. Ben şu an düzenli olarak her gün alıyorum
Ben de doktorumun verdiği balık yağı folik asit içeren vitamin kullanıyorum

Benim de testim perşembe aşırı silikti, cuma aynı koyuluktaydı. Yavaş yavaş koyulaşacak gibi düşünmüştüm ama öyle olmadı.
Sanırım ben de yavaş yavaş koyulaşacak bugün yaptığım belirgindi paylaşacağım şimdi

B12 + aktif folat içeren bi vitaminim var ekstra d vitamini ve magnezyum alıyorum ben ama gebeliğe katkısı var mıdır bilmem eksik olduğu için alıyorum düzenli

Kızlar selam bugün ki testim hala pik değil bence ama paylaşmak istedim. Bel ağrısı kasık ağrım olunca emin olmak adına laboquick ve eczaneden aldığım pyro clinice birlikte yapmak istedim. Üstteki laboquick. Premom uygulamasına da yükledim alttaki testi 0.17 low dedi. Sizinde fikrinizi almak istedim.

Eklentiler

• IMG_5743.webp
    IMG_5743.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba hanımlar ben yarın ovulasyon testine başlayacağım beraber ilerlemek isteyen olursa birlikte takip edelim pik mi değil mi neler yapalım gibi birbirimize yardımcı olalım ve hayırlı haberler alalım inşallah🌼🌼
Merhaba bende gebelik düşünüyorum ve ovülasyon testi yaptım bu hafta. Adetim bittikten sonra yaptım ve çarpı işaretli olanlarda ilişki yaşadım gebe kalır mıyım kızlar. Cevap verirseniz çok mutlu olurum resmi yüklüyorum.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar selam bugün ki testim hala pik değil bence ama paylaşmak istedim. Bel ağrısı kasık ağrım olunca emin olmak adına laboquick ve eczaneden aldığım pyro clinice birlikte yapmak istedim. Üstteki laboquick. Premom uygulamasına da yükledim alttaki testi 0.17 low dedi. Sizinde fikrinizi almak istedim.
Henüz yumurtlama olmamış öncekileri bilmiyorum ama bu ikisine göre daha değil 🌸

Merhaba bende gebelik düşünüyorum ve ovülasyon testi yaptım bu hafta. Adetim bittikten sonra yaptım ve çarpı işaretli olanlarda ilişki yaşadım gebe kalır mıyım kızlar. Cevap verirseniz çok mutlu olurum resmi yüklüyorum.
Merhaba. En önemli son 3 günü es geçmişsiniz 🙁
Yani sperm kaç gün canlı kalır bilmiyorum gebelik nasip işi tabi ama keşke son 3 günden birini de değerlendirseydiniz

Merhaba. En önemli son 3 günü es geçmişsiniz 🙁
Yani sperm kaç gün canlı kalır bilmiyorum gebelik nasip işi tabi ama keşke son 3 günden birini de değerlendirseydiniz
ben çarşamba ilişki yaşadım perşembe çift çizgi gördüm. O gün iki kere test yaptım. Tarihler gözüküyor mu? :( yani ben bugün 3. Günümdeyim. İki gü önce Yumurtladım sonraki gün silik çıktı şimdide bugün oldu :( çok üzülüyorum şimdi :(

ben çarşamba ilişki yaşadım perşembe çift çizgi gördüm. O gün iki kere test yaptım. Tarihler gözüküyor mu? :( yani ben bugün 3. Günümdeyim. İki gü önce Yumurtladım sonraki gün silik çıktı şimdide bugün oldu :( çok üzülüyorum şimdi :(
Ilişkiden sonra 2. Gün çatlamış yani yumurtanız sperm 2 gün canlı kalabilir belli olmaz bence ama eğer olmazsa da gelecek ay silikleştiği günü de değerlendirin ihtimal artsın umarım çifte bayram yaşarsınız siz de 🌼

Ne zaman belli olur acaba biliyor musunuz? Şimdi doktora gitsem kan testinde çıkar mı? Çünkü göbeğimin alt kısmında çok ağrı oluyor ve sancı giriyor neden bilmiyorum :( hiç bu kadar ağrı çekmemiştim bu dönemde. Üşüttüm belki de. İnşallah olurum bekliycek vaktim de kalmadı 32 yaşındayım ve 5 yıllık evlilik illk defa bu çarpı gördüklerinizde korunmasız yaptık :( çok sağolun.

Back
X