• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

Belırtıler nasıl bende gogus ucu acısı hala devam edıyo çok yogun beyaz aktım adet olcakmısım gıbı agrı ve sol bacagımda kasılmalar oluyo bıde ıkı gundur gecmeyen bı baş agrım var

Kızlar selamlar bende takipteyim sizin konunuzu ama ben yumurtlayamıyorum yaa kaliteli mi olmuyor nedir ne yapmak lazım yumurtlamak için

Yine değerlendirdim bu ayı ve ayın 26 sı da test yapcam sizin belirtileri okudum bende de benzer şeyler var ama sanki bu normal mi psikolojikmen mi anlamadım

Oğlumda böyle şeyler hatırlamıyorum yani ona hamile kaldığım ay hiçbir şey hatırlamıyorum sadece adet günü adet olmayınca test yapınca öğrenmiştim ve ondan sonrasında çok kasık ağrım olmuştu yerleştiği için sanırım ama yumurtlamadan sonra da belirti bilemedim şimdi olur mu

Kızlar selamlar bende takipteyim sizin konunuzu ama ben yumurtlayamıyorum yaa kaliteli mi olmuyor nedir ne yapmak lazım yumurtlamak için
Ben 6 ay yaşadım kılon varsa oncelıkle kılonu ver en azından yuruyusunu yap ve vıtamınlerını kullan bide pcos varmı sizde

Bende ovulasyonla takip ettim benimde 22 si. Bu gün testim negatif çıktı tutamadım kendimi, sabah başka bir markayla tekrar edeceğim sende yapacak mısın sabah test
Canım senin kasık ağrın var mı bizim seninle aynı bat benim adet ağrısı değil de böyle batıyor kasıklarım

Back
X