- Konu Sahibi Lavantaakokusu
Belırtıler nasıl bende gogus ucu acısı hala devam edıyo çok yogun beyaz aktım adet olcakmısım gıbı agrı ve sol bacagımda kasılmalar oluyo bıde ıkı gundur gecmeyen bı baş agrım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın predictor yapacağım onun için ne düşünüyorsunuzEvet cunku vucutta salgılanan beta hcg 10 gunden sonra testlerde kendını gostermeye başlıyomus ama herkesın bır olmuyo çok sonra ogrenende var 1 2 gun oncesınde ogrenen de
Bugün yaptımSen testi ne zaman yaptın canım![]()
Hangi marka seninki bende bu gün yaptım innovitaBugün yaptım
Laboquick canım ama pozitife döner mi yaa çok üzüldümHangi marka seninki bende bu gün yaptım innovita
Bat ne zamandıLaboquick canım ama pozitife döner mi yaa çok üzüldüm
Yok olmadim, bugun iyiydim yenice ufak adet agrisi var sag kasik biraz agridi bilemedim yaRegl oldunmu bugün canım nasıl hissediyorsun
Yarını bekleyelim bakalım test yapmayı düşünüyor musun yarın da olmazsanYok olmadim, bugun iyiydim yenice ufak adet agrisi var sag kasik biraz agridi bilemedim ya
21 gözüküyorBat ne zamandı
Evet yapicam sen ne durumdasinYarını bekleyelim bakalım test yapmayı düşünüyor musun yarın da olmazsan
İnşallah darısı isteyenlereAy birilerinin bu haberı alması bile nasıl mutlu edıyor tebrik ederım rabbım isteyen herkese versın saglıkla kucagınıza alırsınız ınşallah![]()
Benim ara ara kasıkta bıçak saplanması gibi ağrı oluyor sadece sanki hafiften sol bacağıma vuruyor o ağrı ama başka hiç birşey yok ben ümitli değilim açıkçasıEvet yapicam sen ne durumdasin
Ovulasyon testi kullanmıyorum benBenimde yumurtlama 7si yaptığın test birgebeningünlüğü mü? Bat ne zaman? Bende sabah test yaptım innovita ama kapı gibi negatif![]()
Bnim de ara ara agriyor karnimBenim ara ara kasıkta bıçak saplanması gibi ağrı oluyor sadece sanki hafiften sol bacağıma vuruyor o ağrı ama başka hiç birşey yok ben ümitli değilim açıkçası
Ben 6 ay yaşadım kılon varsa oncelıkle kılonu ver en azından yuruyusunu yap ve vıtamınlerını kullan bide pcos varmı sizdeKızlar selamlar bende takipteyim sizin konunuzu ama ben yumurtlayamıyorum yaa kaliteli mi olmuyor nedir ne yapmak lazım yumurtlamak için
Bende ovulasyonla takip ettim benimde 22 si. Bu gün testim negatif çıktı tutamadım kendimi, sabah başka bir markayla tekrar edeceğim sende yapacak mısın sabah testOvulasyon testi kullanmıyorum ben
Testleri de eczaneden almıştım. Bat 22 si
Canım senin kasık ağrın var mı bizim seninle aynı bat benim adet ağrısı değil de böyle batıyor kasıklarımBende ovulasyonla takip ettim benimde 22 si. Bu gün testim negatif çıktı tutamadım kendimi, sabah başka bir markayla tekrar edeceğim sende yapacak mısın sabah test