- Konu Sahibi Sibella2710
Yani bir bardak çay içtim sadece küçük. O kadar etkilemez diye düşünmüştümTestten 2 saat önce sıvı alımını kestiniz mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bir bardak çay içtim sadece küçük. O kadar etkilemez diye düşünmüştümTestten 2 saat önce sıvı alımını kestiniz mi
Bende perşembeden beri yapıyorum testler böyle ki doktorum cuma kontrolde çatlama var dedi dünde yaptım pik görünüyordu hormonal hap kullanıyorum ondan mı acabaMerhaba hanımlar ben yarın ovulasyon testine başlayacağım beraber ilerlemek isteyen olursa birlikte takip edelim pik mi değil mi neler yapalım gibi birbirimize yardımcı olalım ve hayırlı haberler alalım inşallah![]()
Yok ondan bir şey olmaz devam edelim bakalım o şekilde anlarızYani bir bardak çay içtim sadece küçük. O kadar etkilemez diye düşünmüştüm
Çatlamada silikleşmesi gerekmez miydi bi sorun bence onuBende perşembeden beri yapıyorum testler böyle ki doktorum cuma kontrolde çatlama var dedi dünde yaptım pik görünüyordu hormonal hap kullanıyorum ondan mı acaba
Bugün silikleşti ve hafif akıntı varÇatlamada silikleşmesi gerekmez miydi bi sorun bence onu
Bugünü değerlendirebilirsiniz o haldeBugün silikleşti ve hafif akıntı var
Testlere çok anlam yüklememeye çalışıyorum üstte attığım resimlerde de kırmızlar yayılıyor heralde fazla dökme yapmıs olmalıyım ki az yapınca da oldu net bir şey anlaşılmıyor sadece doktorum cuma muayenede catlama olmuş bugün yarını degerldnır demıstı ona uydumÇatlamada silikleşmesi gerekmez miydi bi sorun bence onu
Doktor daha iyi bilir tabi değelendirseyseniz güzel. Hepimiz hayırlı haberleri alırız inşallahTestlere çok anlam yüklememeye çalışıyorum üstte attığım resimlerde de kırmızlar yayılıyor heralde fazla dökme yapmıs olmalıyım ki az yapınca da oldu net bir şey anlaşılmıyor sadece doktorum cuma muayenede catlama olmuş bugün yarını degerldnır demıstı ona uydum
Cuma catlama vardı perşembe degerledırd degınce doktorum bugün yapma cumartesi kesin yap dedi degerlendırdık pazarda yapabilirsen ıyı olur dedi ama esımın Salı sperm testı var randevu zor buluyoruz o da bu sebebı dıyerek dedi kalsın perşembe yaptıysan ve cumartesi degerlendırmen bile yeterli yumurtlama oncesı günlerde de üst üste denedım bakalım umarım sevıncşı haber alırım amh düşük diye letu hap kullanıyordum o yumurtayı gelıstırdı sanırımBugünü değerlendirebilirsiniz o halde![]()
İnşallah bayrama sevıncle girelimDoktor daha iyi bilir tabi değelendirseyseniz güzel. Hepimiz hayırlı haberleri alırız inşallah![]()
Benim de amh düşük ama çoğu doktor önemsemiyor onu diğer değerlerle birlikte bakıyorlar önemli olan yumurta sayısı değil kalitesiymiş 1 tane bile yetiyor hamilelik içinCuma catlama vardı perşembe degerledırd degınce doktorum bugün yapma cumartesi kesin yap dedi degerlendırdık pazarda yapabilirsen ıyı olur dedi ama esımın Salı sperm testı var randevu zor buluyoruz o da bu sebebı dıyerek dedi kalsın perşembe yaptıysan ve cumartesi degerlendırmen bile yeterli yumurtlama oncesı günlerde de üst üste denedım bakalım umarım sevıncşı haber alırım amh düşük diye letu hap kullanıyordum o yumurtayı gelıstırdı sanırım
Aynen bende amh düşük dıger her şey normal doktorumda dedi yumurtanı gelıstırelım ıkı yumurtam vardı biri gelısmıstı cuma kontrolde doktor ıstedıgımı gıbı olmuş hemen degerlemdırelım artık hapını da bırak sadece vitamin al dedi yanı artık bu ay olmazsa öbür ay regl olunca rahim filmi yaptırım esımim sperm testını de ıstedıBenim de amh düşük ama çoğu doktor önemsemiyor onu diğer değerlerle birlikte bakıyorlar önemli olan yumurta sayısı değil kalitesiymiş 1 tane bile yetiyor hamilelik için
Evet ben de aynı şekilde 5 6 ay deneyip sonra doktor kontrolüne geçerim olmazsaAynen bende amh düşük dıger her şey normal doktorumda dedi yumurtanı gelıstırelım ıkı yumurtam vardı biri gelısmıstı cuma kontrolde doktor ıstedıgımı gıbı olmuş hemen degerlemdırelım artık hapını da bırak sadece vitamin al dedi yanı artık bu ay olmazsa öbür ay regl olunca rahim filmi yaptırım esımim sperm testını de ıstedı
Evet inşallah gerek kalmaz kolayca hamiş oluruzEvet ben de aynı şekilde 5 6 ay deneyip sonra doktor kontrolüne geçerim olmazsa
Evet henüz değil yarın olabilir belki az kalmış gibiMerhaba, bu koyuluk degerlendirmek icin yetersiz degil miEki Görüntüle 3560846
Bugün de silik çıktı bayağı. Premom ilk gününe 0.20 bugünküne 0.12 diyorYok ondan bir şey olmaz devam edelim bakalım o şekilde anlarız
Evet bugün benim de silik anlayamadım akşam bir tane daha yapacağım emin olmak içinBugün de silik çıktı bayağı. Premom ilk gününe 0.20 bugünküne 0.12 diyor
Uygulama ovulasyon tarihi olarak 19 veriyor bakalım belki koyulaşırEvet bugün benim de silik anlayamadım akşam bir tane daha yapacağım emin olmak için