- Konu Sahibi Lavantaakokusu
Diyet oyle ya benım unsılınım var 2 ayda 5 kılo zor gıttı bıraktım 2 kılo gerı aldım herbalıfe başladım 89 dan 79 u gördüm şükürAl bendende o kadarne güzel 2 ay diyet yaptım 13 kilo verdim ama 5ini geri aldım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyet oyle ya benım unsılınım var 2 ayda 5 kılo zor gıttı bıraktım 2 kılo gerı aldım herbalıfe başladım 89 dan 79 u gördüm şükürAl bendende o kadarne güzel 2 ay diyet yaptım 13 kilo verdim ama 5ini geri aldım
![]()
Testim yarın gelsin ya bende ertesi gün yapayımÇok okudum oyle ogrenen ama dollenmeyle alakalı bu sanırımvalla bende ılk testı yapıcam 21 ınde
![]()
Evet malesef bılıp beklemek çok zor gunler gecmıyo sankıTestim yarın gelsin ya bende ertesi gün yapayımvarsada yoksada artık netleşsin istiyorum çok yoruyor beklemek
Bende eğer olmazsam Salı yapacağım artık bu arılara gelmesi gerekiyorTestim yarın gelsin ya bende ertesi gün yapayımvarsada yoksada artık netleşsin istiyorum çok yoruyor beklemek
Merhaba siz yinede ümidinizi kaybetmeyin bir sürpriz olur belkide1 martta çatlatma iğnesi olmuştum tahmini yumurtlama 3 mart. Dün ateşim düştü maalesef bugün yarın adetim başlayacak. 17 ay oldu …
Bnimde de bat bugun ve ya yarin, yandan dokununca agriyor, kasik agrim vardi cuma cmrtesi. Ama testim negatif. GecikmeKızlar merhaba, uygulamaya gore ovulasyon tarihim 8 mart, bat 22 mart. Dünden beri göğüslerimde normalde adet dönemimde olmayan, değişik bir dolgunluk hissi var ve dokunduğumda hafif bir ağrı oluyor ama başka da bir belirtim yoktarihleri benzer olup belirti yaşayanımız var mı
![]()
Bı test yapsan çıkar belkide varmı test elindeKızlar merhaba, uygulamaya gore ovulasyon tarihim 8 mart, bat 22 mart. Dünden beri göğüslerimde normalde adet dönemimde olmayan, değişik bir dolgunluk hissi var ve dokunduğumda hafif bir ağrı oluyor ama başka da bir belirtim yoktarihleri benzer olup belirti yaşayanımız var mı
![]()
Elimde sadece 1 adet laboquick varBı test yapsan çıkar belkide varmı test elinde
Evet benim de daha çok yanlar ağrıyor bi de bi sıcaklık basıyor gibi. İnş kanda çıkar canım güzel düşünelimBnimde de bat bugun ve ya yarin, yandan dokununca agriyor, kasik agrim vardi cuma cmrtesi. Ama testim negatif. Gecikme
Olursa kan test yapcam
Ay insallah ya. Rabbim isteyene nasib etsinEvet benim de daha çok yanlar ağrıyor bi de bi sıcaklık basıyor gibi. İnş kanda çıkar canım güzel düşünelim![]()