• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

1 martta çatlatma iğnesi olmuştum tahmini yumurtlama 3 mart. Dün ateşim düştü maalesef bugün yarın adetim başlayacak. 17 ay oldu …

Kızlar merhaba, uygulamaya gore ovulasyon tarihim 8 mart, bat 22 mart. Dünden beri göğüslerimde normalde adet dönemimde olmayan, değişik bir dolgunluk hissi var ve dokunduğumda hafif bir ağrı oluyor ama başka da bir belirtim yok 🤷🏻‍♀️ tarihleri benzer olup belirti yaşayanımız var mı 🙏🏻

Kızlar merhaba, uygulamaya gore ovulasyon tarihim 8 mart, bat 22 mart. Dünden beri göğüslerimde normalde adet dönemimde olmayan, değişik bir dolgunluk hissi var ve dokunduğumda hafif bir ağrı oluyor ama başka da bir belirtim yok 🤷🏻‍♀️ tarihleri benzer olup belirti yaşayanımız var mı 🙏🏻
Bnimde de bat bugun ve ya yarin, yandan dokununca agriyor, kasik agrim vardi cuma cmrtesi. Ama testim negatif. Gecikme
Olursa kan test yapcam

Bı test yapsan çıkar belkide varmı test elinde

Back
X