- Konu Sahibi Lavantaakokusu
-
Ben 19-20 gibi test yapacağım. 22 si adet günüm. Midem ağrıyor bolca bir de belim ve bacaklarım. Adet olacakmışım gibi hissediyorum arada ama geçiyor, göğüslerimde bir belirti yok. Sen ne durumdasın?Kızlar ne durumdasınız kımın ne kadar kaldı hepımız için çok heycanlıyım güzel haberler beklıyoruz
kırmızı bayrak geldi sanıyorum sürekli ara ara agrı veriyor başka hiçbirşey yokKızlar ne durumdasınız kımın ne kadar kaldı hepımız için çok heycanlıyım güzel haberler beklıyoruz
Benim 8 gün kaldı hafif hafif batmalar başladı kasıklarda başka da hiç bir belirtim yokKızlar ne durumdasınız kımın ne kadar kaldı hepımız için çok heycanlıyım güzel haberler beklıyoruz
Ben göremiyorum ama fotoğraftandır genelde gözle az görünüyosa çıkmıyo fotoda inşallah seninledur canımKuzum boyle oldu su damlatınca bu sence
21 de benim ay çok heyecanlı adet olacakmış gibi ağrı var ve göğüs ağrım çok yanıyor göğüslerimKızlar ne durumdasınız kımın ne kadar kaldı hepımız için çok heycanlıyım güzel haberler beklıyoruz
Bn de oyleyim iki gundur kasik agrisi vardi gidip geliyor adet gelcekmis gibi bugun dha iyiyimBen 19-20 gibi test yapacağım. 22 si adet günüm. Midem ağrıyor bolca bir de belim ve bacaklarım. Adet olacakmışım gibi hissediyorum arada ama geçiyor, göğüslerimde bir belirti yok. Sen ne durumdasın?
Ilk kez gpgsum feci agrıyorBen göremiyorum ama fotoğraftandır genelde gözle az görünüyosa çıkmıyo fotoda inşallah seninledur canım
İnşallah gebelik habercisidir canım iki güne tekrar yap bence testIlk kez gpgsum feci agrıyor
Perşembe yapcam dedinya beklemesen de yarın sabah yada salı yapsan olurmu testi merak ettim bendeIlk kez gpgsum feci agrıyor
Hiçbir belirtim yok hafif ağrı vardı gitti oda 9 gün sonKızlar ne durumdasınız kımın ne kadar kaldı hepımız için çok heycanlıyım güzel haberler beklıyoruz
Bende fena değil ama belime bıçak saplanır gibi ağrı giriyor herşeyi buna mı yoruyoruz bilmiyorum artık. Test yapmak için sabırsızlanıyorum. Senin bat ne zamanBn de oyleyim iki gundur kasik agrisi vardi gidip geliyor adet gelcekmis gibi bugun dha iyiyim
Canım benimde öyle el değdiremiyorumIlk kez gpgsum feci agrıyor
Yarin veya saliBende fena değil ama belime bıçak saplanır gibi ağrı giriyor herşeyi buna mı yoruyoruz bilmiyorum artık. Test yapmak için sabırsızlanıyorum. Senin bat ne zaman
Ya kuzu vala bende cok degisik seyler olyor. Yanı bu ay gebe cıkmazsam artık hıcbır belirtiye kanmıcamPerşembe yapcam dedinya beklemesen de yarın sabah yada salı yapsan olurmu testi merak ettim bende
Benm gogusler normalde hıc acımaz boyleCanım benimde öyle el değdiremiyorum
Carsamba yapcamİnşallah gebelik habercisidir canım iki güne tekrar yap bence test
Carsamba yapcamİnşallah gebelik habercisidir canım iki güne tekrar yap bence test
ve kafamı kaldıramıyoeum yorgunluktan21 de benim ay çok heyecanlı adet olacakmış gibi ağrı var ve göğüs ağrım çok yanıyor göğüslerim
Benım 24 ü canımBen 19-20 gibi test yapacağım. 22 si adet günüm. Midem ağrıyor bolca bir de belim ve bacaklarım. Adet olacakmışım gibi hissediyorum arada ama geçiyor, göğüslerimde bir belirti yok. Sen ne durumdasın?
Bacağa vuruyor kasık ağrısı bacaklarım da ağrıyor bana mı öyle geliyor bilmiyorumBenım 24 ü canımson 8
Benimde öyle bacaklarım ağrıyor sol kasık sol bacak özellikle, bir de akıntım var gidiyorum adet oldum diye gelen giden yok ama bat 22 daha varBacağa vuruyor kasık ağrısı bacaklarım da ağrıyor bana mı öyle geliyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?