- Konu Sahibi Lavantaakokusu
-
Sen zaten dayanamayıp yaptın test kuzuBenım 24 ü canımson 8
Benimde aynı bat 21 adet olma ağrısı var bacaklarım göğüslerim fenaBenimde öyle bacaklarım ağrıyor sol kasık sol bacak özellikle, bir de akıntım var gidiyorum adet oldum diye gelen giden yok ama bat 22 daha var
Sen yarın sabah test yap o zaman hadi yavaş yavaş pozitifleri görelim bize de umut olsun kızlarYarin veya sali
Canım daha 8 gün var çarsambadan bence geri sayım yapalım mııııSen yarın sabah test yap o zaman hadi yavaş yavaş pozitifleri görelim bize de umut olsun kızlar
Bacak agrısını dolu dolu yasıyorumBacağa vuruyor kasık ağrısı bacaklarım da ağrıyor bana mı öyle geliyor bilmiyorum
Karın gürüldemesi var mı yaBenimde öyle bacaklarım ağrıyor sol kasık sol bacak özellikle, bir de akıntım var gidiyorum adet oldum diye gelen giden yok ama bat 22 daha var
Ay insaAllah ya cok saolSen yarın sabah test yap o zaman hadi yavaş yavaş pozitifleri görelim bize de umut olsun kızlar
Bnde varKarın gürüldemesi var mı ya
Bat yarın mı canım seninAy insaAllah ya cok saol
acaba adet öncesi gürüldeme mi diyorum inşallah gebelik belirtisidirBnde var
Evet bazen 27 inci gun geliyor yani sali da olabilirBat yarın mı canım senin
Insallahacaba adet öncesi gürüldeme mi diyorum inşallah gebelik belirtisidir
Ben varımCanım daha 8 gün var çarsambadan bence geri sayım yapalım mıııı
YapalimBen varımtestim 19 unda teslim diyor gelince yapar mıyım yoksa 20 sabahını mı beklerim bilmiyorum. Kızlar yapıyor muyuz 19undan başlayarak sırayla
Hayır yok, bu akşam itibariyle göğüslerim hassaslaştı adet belirtisi hep bunlar kızlar yaaaKarın gürüldemesi var mı ya
Ya sen sabah yap test 17si oluyor zaten. Hadi güzel haberler. Ben senin yerinde olsam çoktan yapmıştım 2-3 gün önce nasıl dayandın bu kadarYapalim17/18 mart adet gunum
Yaptim bu sabah negatifYa sen sabah yap test 17si oluyor zaten. Hadi güzel haberler. Ben senin yerinde olsam çoktan yapmıştım 2-3 gün önce nasıl dayandın bu kadar
Çarsamba ben yapacam ilkBen varımtestim 19 unda teslim diyor gelince yapar mıyım yoksa 20 sabahını mı beklerim bilmiyorum. Kızlar yapıyor muyuz 19undan başlayarak sırayla
Çarsamba ben yapacam ilksabah ılk ıdrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?