• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

Selam kızlar bende yerimi alayım bugün yumurtlama gördüm iki farklı marka ile yaptım atıyorum.. dün değerlendirmiştik eşimde sperm sorunu yok oyüzden önümüzdeki 3 günü de değerlendireyim diyorum
Selam aynen uc gunu mutlaka degerlendirin ıkıncı cizgi silik cıkıp yumurta catlayana kdar

Kacıncı deneme yasınız kac ☺️
Canım benim hikaye uzun 6 senelik evliyim ilk 3 sene içinde kendiliğinden olan 5 gebelik kaybım var sebepleri bulunamadı en son t rahim çıktım histeroskopi oldum bir sene önce ama hala gebe kalamadım Kasım aralık ayında ilk kez çatlatma iğnesi denedik tutmadı işte hazirana kadar deneyelim olmazsa tüp yapacağız artık bütün değerlerimiz çok iyi eşiminde benimde ama işte hala yok yaşım da 34 oldu

Canım benim hikaye uzun 6 senelik evliyim ilk 3 sene içinde kendiliğinden olan 5 gebelik kaybım var sebepleri bulunamadı en son t rahim çıktım histeroskopi oldum bir sene önce ama hala gebe kalamadım Kasım aralık ayında ilk kez çatlatma iğnesi denedik tutmadı işte hazirana kadar deneyelim olmazsa tüp yapacağız artık bütün değerlerimiz çok iyi eşiminde benimde ama işte hala yok yaşım da 34 oldu
Canm peki kan pıhtılasmasına baktırdın mı homozigot heterezigota falan

Benimki perşembe de olabilir emin değilim testin gelmesine bağlı kargo bi mucize yapıp erkenden getirirse bende yaparım 😂

Canm peki kan pıhtılasmasına baktırdın mı homozigot heterezigota falan
Herşeye baktırdık tüm genetik testlere de ama bişey çıkmadı doktor en son rahimden dolayı dedi ameliyat oldum ama dene olur dedi bir sene olacak ama olmadı bir gebelik

Back
X