3 haftalık evliyim terk edildim

Katip yorumlari okumadim. Sadece konu sahibinin actigi konuyu okudum bir de senin yorumunu gorunce yorumun dikkatimi cekti. Tum detaylari bilmiyorum ama nafaka icin ev acmak gerekmiyor diye biliyorum ben. Kayinvalideyle de ayni evde yasayip ayrilanlar var. "Ev acmamissin nafaka alamazsin" ı ilk defa sende duydum. Emin misin? Bu arada konu sahibi gercekten nikah olmus mu yoksa imam nikahli mi?

Ev açmak değil mesele evlilik birliği bunların evi yok evi

Araları okuyamadım. Bu şekilde konu bana çok boşluklu geldi. Evlilik öncesi hamile kalıp evlendikten sonra düşük falan mı yaptınız, öyle bir şey mi var? Olayı tam anlamıyla anlatsanız daha sağlıklı yorumlar gelmesi mümkün olabilirdi ama konu sahibi de ban yemiş.

Size ettiği tehditler ve hakaretler dışında neyi hukuki yoldan tazmin edeceksiniz anlamadım. Kendi rızanızla evlenmişsiniz, şimdi o boşanmak istiyor. Hukuka aykırı bir durum yok bu kısımda, bir hata yapmışsınız ve yol yakınken kurtulmaya bakmanızı öneririm.

Sorun tek ev değil, nikahtan kimsenin haberi yok. Gitmiş imza atmış gelmişler. Tamam nafaka alsın tazminat bile alsın, ama bunlar için dava açılacak mecbur. İşin ucunda parası gidecek adamın, her ay kredi öder gibi nafaka verecek nikah defterine bir imza attı diye, kuzu kuzu boşanma protokolünü imzalayacağını zannetmiyorum; işin ucunda mesleğinden de olacak olsa. Mutlaka yokuşa sürecek, herkes de duyacak bu evliliği. Boşanmayı iki imza at gel sanıyor konu sahibi, sen daha iyi biliyorsun abla anlat o işin o kadar kolay olmadığını.

Ben imam nikahı olduğunu düşünüyorum sadece. 2 gün sonra soğuk davranıp boşanmayarak kadını süründürmek amaçlı ya da boşanmak için evlenmiş olacak kadar psikopat olamaz herhalde ya.
Ben de düşünmeye başladım, adam bu kadar akılsız olamaz; işin ucunda nafaka vermek var bi imza attı diye sonuçta.

Seni anliyorum da adamin da kafasina silah dayamamislar ki imza atarken. Uc hafta evli kalip terk etmek de onursuz bir davranis. Sen adam acisindan dusunuyorsun da, terk etmeyip bosanma dilekcesini mahkemeye sunabilirdi ya da guzellikle halledebilirdi. Isinden olma konusunda birsey diyemem bilgim yok ama kamuda ya da devlet dairesinde her bosanan isinden olacak diye birsey yok diye biliyorum. Evlenmisler sonra terk etmis adam uc hafta sonra. Madem bu karakterde idi, flort etselerdi. Evliligin sorumlulugunu alamayacaksalar neden evlenmisler? Hep diyorum evlenmek isteyenler testen gecirilmeli bence.
Bir de nikah dairesinde imza atarken illa sahitleri vardir yoksa nikah kabul olmaz ki. 18 yas ustunde bu insanlar sonucta.
Ben konu sahibini savunmuyorum, yanlis anlasilmasin. Iki gunluk adam icin ailesinden habersiz gidip evlenmis. Tamam 18 yas ustu oldugu icin boyle birseye hakki var ama anne babanin da bunca yillik tecrubeleri var. Anne baba bu evlilige izin vermiyorsa bir sebebini sorsaydi keske. Simdi boyle daha da kotu olmus. Evlendigi adamin karakterinden bahsetmiyorum tabi. O da cok ilginc. Bunlar evliligi ne sandilar acaba? Oyun degil ki bu.

Ev açmak değil mesele evlilik birliği bunların evi yok evi
18 yasina gelmis iki kisi iki sahitle evlenme hakkina sahip. Bunlarin yaptiklari dogru demiyorum. Evcilik oynamislar resmen. Ancak evi yok evi derken kayinvalide yaninda esyasiz senelerce yasayanlarin da evi yok ama evlilikleri gecerli. Nikah dairesinde belediyenin kiydigi o nikah gecerlidir. 3 hafta sonra hevesi alip terk edecekse adam neden evlenmis onu anlamadim. Kafasina silah da dayamamislar ki. Keske flort edip iyice birbirlerini tanisalardi. Resmen evliligi evcilik sanmislar.

Orda evlilik birliği var

Sizi ailenizden habersiz, üstelik böyle Bi adamla evlenmeye ne itti çok merak ettim. Adam şerefsizliğin sözlük tanımı resmen. Donuna kadar alın. Pislik herif. Çok sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…