- 19 Mayıs 2020
- 46.404
- 207.543
- Konu Sahibi Graveyardgoat
Onlar düğünle evlenmişti, ev kurulmuştu amaNedense bana hic inandırıcı gelmedi konu.
Hani 1 hafta evli kalip ömür boyu nafaka alan kadinlar geldi aklıma...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlar düğünle evlenmişti, ev kurulmuştu amaNedense bana hic inandırıcı gelmedi konu.
Hani 1 hafta evli kalip ömür boyu nafaka alan kadinlar geldi aklıma...
Yanlış biliyorsunuz kadın devlet memuru da olsa eşi askerse, kadın eşinin olduğu yere tayin olur. Askerler 4 yılda bir, bir Doğu bir Batı şeklinde tayin olurlar.Ah güzelim ahh benim konularımı hiç okumadın mı be, bunlar eşli olunca siciline bakılmaksızın batıya atanmak iin yapıyorlar
Sende inandın buna. Adam dedi diye ya sabır. Bazen bazı şeyleri kendimiz yaparız. Kusura bakmayın ama siz kendiniz yapmış bulmuşsunuz.Söylersek senin ailen sıkıntı çıkarır, ben her şeyi halledicem bana bırak vs dedi.
Bekaret davasi mi salvar davasi yaniSeni bi sekilde inandiririp evlendi isini gördü simdide ayril git istiyor herhalde. Direk sikayet et savciliga dava aç bekaret davasi. Her mesajini kaydet konusmalar da kayıtlıdır. Öldürürüm falan vs havlayan kopek isirmaya korkar. En onemlisi ailen veya bir yakinindan yardim al yalniz olmaz bu isler. Bu oyunlari birinden ogrenmistir evlen biraz takil sonra ayril bunu meslek edinen kisiler de var. Herseyin cezasi var hukuk yolu açık sen kendine güven yeterki. Hakkini aramalisin burnundan gelsin onun
Ayol bu neyin kafasi herif tecavüz etmemiski nikahli karisi nasil bekaretimi bozdu die dava açacak ahh şu cahillik bir ona care yok zaten ...Seni bi sekilde inandiririp evlendi isini gördü simdide ayril git istiyor herhalde. Direk sikayet et savciliga dava aç bekaret davasi. Her mesajini kaydet konusmalar da kayıtlıdır. Öldürürüm falan vs havlayan kopek isirmaya korkar. En onemlisi ailen veya bir yakinindan yardim al yalniz olmaz bu isler. Bu oyunlari birinden ogrenmistir evlen biraz takil sonra ayril bunu meslek edinen kisiler de var. Herseyin cezasi var hukuk yolu açık sen kendine güven yeterki. Hakkini aramalisin burnundan gelsin onun
Ayol birde ciddi ciddi akil verdigini zannediyor saka gibi yaBekaret davasi mi salvar davasi yani
Bu konuya değil diğer bir arkadaşın sorusuna cevabımdı. Tamamını okumadığınız için yanlış algılıyorsunuz. Adam neden nikah kıymak zorunda kalmış, nikah kıymasa idi kız ne diye şikayet edebilirdi sorusunun cevabı bu. Nikah olunca yapılabilecek şeylerle ilgisi yok bu cevabın. İlk mesajımdan beri konuşmaları okursanız anlarsınız. Son mesajımda zaten şu an yapılabilecek şeyin herhangi bir şikayet olmadığını kesin ve net belirttimKonunun tamamini okumadim ama evlilik vaadiyle kandirma olmaz cunku zaten evlenmisler. Keza riza olmasaydi evlilik de olmayacakti
TmmBu konuya değil diğer bir arkadaşın sorusuna cevabımdı. Tamamını okumadığınız için yanlış algılıyorsunuz. Adam neden nikah kıymak zorunda kalmış, nikah kıymasa idi kız ne diye şikayet edebilirdi sorusunun cevabı bu. Nikah olunca yapılabilecek şeylerle ilgisi yok bu cevabın. İlk mesajımdan beri konuşmaları okursanız anlarsınız. Son mesajımda zaten şu an yapılabilecek şeyin herhangi bir şikayet olmadığını kesin ve net belirttim
siz diyorsunuz ki nasrettin hoca misali çanak kırıldı ne yapayım . bence elinizden geldigi kadar en az zararla bu durumu atlatırsanız şanslısınız bırakın Allahından bulsunKonu çok uzun, olabildiğince kısa kesmek istiyorum ama her şeyden önce çok hassas bi dönemde olduğumu ve beni yargılayacak sözlerinizi normalden daha fazla canımı yakacağını bilin çünkü psikolojim hiç iyi değil.
Ben 3 hafta evvel ailemden habersiz evlendim. Eşim askeri personel. İzine gelince düğün, ev tutma vs işlerini halledeceğini söyledi. Bana Bi alyans bile almadı. Evlendik. Evlendiğimiz gün göreve gitti, ben ailemin evinde onu beklerken gittiği 2. Gün bana buz gibi davranmaya başladı. Telefonlarımı açmıyor, açsa da hemen kapatmak için bahaneler arıyor vs. En sonunda bu böyle olmayacak bari Bi ev tutalım aileme izah edelim dedim BANANE, SANA EV Mİ TUTUCAM BİDE, NE HALİN VARSA GÖR DEDİ. annesinin durumdan haberi oldu, onu aradım BEN NAPİM ARANIZDA HALLEDİN dedi. En sonunda da bana ZATEN Bİ ZEVK İÇİN BAŞIMA BUNLAR GELDİ dedi, beni terk etti.. Dünyam başıma yıkıldı. Üstelik sen kesin beni aldatmışsındır nereden bileyim ne bok yediğini Ben uzaktayım, seni öldürürüm diye tehdit etti. Ben bu kişiye hukuki yollarla elimden gelen her türlü zararı vermek istiyorum çünkü hayatımla oynadı. Tazminat, nafaka, hapis artık ne gelirse hukuk çerçevesinde zarara uğratmak istiyorum ama haklı çıkar mıyım yoksa boşuna mı uğraşırım veya bunun dışında ne yapmam gerekir lütfen bana BENİ YARGILAMADAN yardımcı olun çünkü ben zaten sabaha kadar uyumayıp bu kişiye güvendiğim için kendimi suçluyorum.
Emsali var maalesef bekaret davasının. Boşanma davasında bekaret tazminatı almıştı bir kadın ve ailesi.Ayol birde ciddi ciddi akil verdigini zannediyor saka gibi ya
Ozaman ispatla mükelleftir konu sahibi bakire olduğunu ispatlamasi lazım bunları yapan insan inkar etmezmi eder ayrıca burda herşey gizli kapaklı hicbirsey yok evlilik için evlilik birliği şart oda yok ne nafakası konu sahibi takıntılı boşanmak için bunları düşünüyor ama zor o işler sacma işlere girmisEmsali var maalesef bekaret davasının. Boşanma davasında bekaret tazminatı almıştı bir kadın ve ailesi.
Adam şizofrenAnnesiyle konuştum bana dedi ki DELİ KIZIM BU annesi bile illallah etmiş. Bir gün dünyanın en mükemmel en kibar en muhteşem insanı oluyor inanamıyorum dünyada böyle Bi erkek olabilir mi diyorum inanamıyorum. Ertesi gün içine iblis girmiş gibi beni ölümle tehditler küfürler iftiralar.
Aşkım atladığın bişey var. Bu kadar yüzgöz olunursa herkes duyar. Ailesinden habersiz kıyılmış nikah, çekişmeli boşanma nikaha benzemez bütün memleket duyacak bu sefer.Emsali var maalesef bekaret davasının. Boşanma davasında bekaret tazminatı almıştı bir kadın ve ailesi.
Valla katibim,biz de nikah kiymistik,dugun icin bekliyorduk,hic ayni evde yasamadik ama buna ragmen nikah iptali olmadi. Bosanma davasi actik. Bu konuda da eger ortada gercekten resmi nikah varsa iptal sanmiyorum olsunNikah kıyılmış ama ne bir düğün yapılmış ne ev açılmış. Kimsenin de haberi yok. İptal edilebilir mi acaba? Bi de anlamadım, ailenden gizli nikah kıyıyorsun, boşanacaksın yok nafaka yok tazminat yok cart curt uğraşacaksın. Adam da kuzu kuzu verecek sanıyor heralde. E o kadar dava falan uğraşacaksın, evine bir tebligat gitmeyecek mi? Adam sağına soluna salça olmayacak mı? Nasıl olacak ki bunlar?
Ben bu konudan bağımsız olarak dedim aslında. Dalga geçilmiş de biraz bekaret tazminatı muhabbetiyle. Emsali var, olabiliyor böyle şeyler demek istedim. Konu sahibi de alsın ya da alabilir gibi demek istemedim. Alan kadın birliktelik öncesinde raporunu almış herhalde .Ozaman ispatla mükelleftir konu sahibi bakire olduğunu ispatlamasi lazım bunları yapan insan inkar etmezmi eder ayrıca burda herşey gizli kapaklı hicbirsey yok evlilik için evlilik birliği şart oda yok ne nafakası konu sahibi takıntılı boşanmak için bunları düşünüyor ama zor o işler sacma işlere girmis
Ben imam nikahı olduğunu düşünüyorum sadece. 2 gün sonra soğuk davranıp boşanmayarak kadını süründürmek amaçlı ya da boşanmak için evlenmiş olacak kadar psikopat olamaz herhalde ya.Aşkım atladığın bişey var. Bu kadar yüzgöz olunursa herkes duyar. Ailesinden habersiz kıyılmış nikah, çekişmeli boşanma nikaha benzemez bütün memleket duyacak bu sefer.