3 haftalık evliyim terk edildim

bekaret davası mı
töbe bismillah, o ne?
Arkadaşlar bu bizim yasal olarak aldatilma kandirilma haysiyet onur anlaminda gururumuzun incinmesi gibi konularda karşı tarafa açacağımız dava adı. Tazminat davası tarzinda. Arkadaşımızın basina gelen olaydan sonra direk savciliga suç duyurusunda bulunup bu tarz bi dava açmalı. Bunu meslek edinmis kisiler var evlen 3 ay takıl ayril gibi o yuzden herkes hakkini aramali. Bu tarz kisilerin tek derdi bi kızın bekaretini bozmak ve biraz kullanip birakmak.

Bi sürü yorum atilmis diyelim kizin anlatmadigi seyler var konu bu degil. Sonuc onemli magdur edilmis. Ve asagidakiler siz erkeklerin ne kadar pis zihniyetde oldugunu hic ogrenmemissiniz. Biz ne pislikler duyduk gördük. Siz pembe dunyanizda devam edin.

Resmi nikâhın var mı ?

Ailenizden gizli neden evlendiniz aileniz karşı mıydı? Tellli duvaklı gelin olmak varken neden böyle bir şey yaptınız usülüne uygun yapsaydınız her şeyi emin olun değerdiniz daha çok olurdu sizi çantada kekli bilgi sahipsiz bildi çok yazık. Biz kadınlar o kadar güçlüyüz ki aslında istersek erkekleri kul köle edebiliriz ama ne yazık ki onları pohpohlayıp aman sen benle ol yeter ailem önemli değil sana kaçarım da ben gizli de evlenirim diyerek değerimizi azaltıyoruz. Ben evlenirken ailem bazı zorluklar çıkardı istemedi filan eşim önemli olan biziz gel evlenelim dedi ben asla dedim ailem istemiyorsa bşr sebebi vardır kendini sevdireceksin o zaman dedim gerçekten de sevdirdi sonra ailem ikna oldu asla ailemi kocama kötülemedik hep onlar haklı sen haksızısın dedim şimdi benim de ailemin de değeri çok şükür ki elimin yanında var aileme saygıda kusur etmez ailem sayesinde bana da bir şey demeye ezmeye çekinşr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…