3 haftalık evliyim terk edildim

Bu tarz durumlarda çok katılmıyorum bu yorumlara , aileniz destek oluyorsa hemen boşanın.Böyle insanlarla çok çekişmeye gelmez.Siz de yanlış yapmışsınız, yol yakınken hemen kurtulmaya bakın.

Evlenmeden önceki ilişkiyi kast etmiştir muhtemelen , nikah yapıp sorumluluktan kurtulur , sonra da boşanabilir.Bu durum etik olmamakla birlikte yasaldır.
Şikayete de konu kalmaz böylece.Bolanmak suç değil sonuçta.

Bu kadar kısa evlilikte nafaka olmaz

Kimse seks için resmi nikahla uğraşmaz, buna inanan kendini bir yerden atsın.

İmam nikahı yapmışlar konu sahibi tepki almamak için öyle anlatmıyor.
Zevk için evlendim dememiş zaten , evlenmeden öncesinden bahsediyordur.
Toplumumuzda bekaret önemli sayıldığı için evlenmeden önce birliktelik olursa , bu şekilde pişmanlıklar doğabilir maalesef.
Bu şekilde namus temizlenir sanıyor çoğu kişi , hatta mahkemelerde bile nikâhla namus temizlenmeye çalışılıyor.
Tecavüzcü bile nikah kıyınca cezası düşmüyor mu.

Katılıyorum size, eşim yıllardır saçım yok diye şikayet ederdi , sıkıntı göremez kendisini eskisi gibi beğenirdim.Saç ektirdi gerçekten bayağı kelmiş:)) ama o hali de güzeldi bence.

Bu tarz durumlarda çok katılmıyorum bu yorumlara , aileniz destek oluyorsa hemen boşanın.Böyle insanlarla çok çekişmeye gelmez.Siz de yanlış yapmışsınız, yol yakınken hemen kurtulmaya bakın.
Hayir katılmıyorum size bu adam dersini almazsa daha çok kızın canını yakar her ay 500 lira bi nafaka versin bakalim bi daha yapiyomu..öyle gönlünü eglendirecek ihtiyacını giderecek sonra istemiyorum diyip sessiz sedasız çekip gidecek oldu..

Muhtemelen nafaka bağlanmaz bu durumda , hanımfendi olan biteni tam anlatmamış, uzun süreli bir ilişki olduğunu belirtmiş huyunu suyunu bilip kabul etmiş.
Evlenirken de ilişki yaşarken de rıza varsa sorumluluk da ihtiyaç giderme de karşılıklı olur , karşılıklı bir ilişki de kadının da gönlü eğlenir, eğlenmelidir de zaten , yatak odası sadece erkeğe mi ait.
Hem nafaka bağlansa bile kadın evlenince kesiliyor.Ortada çocukta olmayınca bütün bağlar kopar ders falan olmaz yani.
İnsanın ailesi her şeyidir , gizli bir iş varsa mutlaka o işte bir yanlışlık vardır.
Zorla evlendirilen ne kızlarımız ne yavrularımız var, onlara bunu yapanlara karşı çıksın ders versin toplum.

Katılıyorum size, eşim yıllardır saçım yok diye şikayet ederdi , sıkıntı göremez kendisini eskisi gibi beğenirdim.Saç ektirdi gerçekten bayağı kelmiş:)) ama o hali de güzeldi bence.
Yaa memnun mu peki? Hangi yöntemle ne zaman ektirdi ve kalıcı mı diye sorsam size ? Eşim son iki üç yıldır araştırıyor fakat cesaret edemedi, bende boşver boşuna canına yaktıracaksın diyorum ama hergün dilinde saç mevzusu.. haliyle kendimi araştırmaya mecbur hisseder oldum çünkü böyle hiç mutlu değil.

En ucuz bulduğu ilk yerde ektirdi , çok memnun kaldı.Hastaneydi tabii merdiven altı değil yanlış anlaşılma olmasın.
Enseden almışlar o şekilde ekmişler, oldukça kalıcı oldu 2 sene önceydi.
Çok da doğal durdu ,öyle fırça gibi bir saç değil ama eşim çok mutlu :)

Bana da yazılanların içinde en mantıklı hipotez evlilik öncesi ilişki yaşanıp, bekaretin bozulması ve sus payı vermek için formaliteden bir nikah kıyılması oldu. Ama yine de çok mantıksız. 26 yaşında bir kadın kendi rızası ile ilişkiye girmiş. Mecbur değil nikah yapması. Konu çok mantık dışı. Konu sahibi gizli saklı yapılan bir nikaha razı geliyor ama ve sonradan terk edilince şaşırıyor. Ne bekliyordu ki? Ben 2. Evliliğimi 39 yaşında yaptım. Telli duvaklı gelinlik giydim yine. Bir Kadın kendi değerini kendi belirler.

Tam eşimin istediği gibi :) teşekkür ederim

“Evlenmeden olmaz” diyen zihniyet bunları yaşayınca şaşırmasın artık.
Kadınlar cinsellik için evliliği şart koşup kendince akıllı bir iş yaptığı sürece bu gibi olayların yaşanması çok normal. Kendimizi çok akıllı sanarsak, bizden akıllısı çıkar ve bizi böyle yorar.
Siz adamı boşverin de aileniz duyduğunda ne kadar üzülecek, onu düşünün. Hala adamda aklınız...

Yok hayır bu hikayede eksik şeyler var..Sizde birseyler var

Öncelikle geçmiş olsun.
Ben sizin gururunuzu inciten bu şahsın problemini şöyle yorumladım. Günümüz erkekleri çevrelerinde gördükleri evli insanlara bakıp "artık benim de yaşım geldi evleneyim bari" diyip evlenmek için evlenir olmuş. Gözlerinde bu evliliği bir hedef olarak görüp ona ulaşınca "bu muydu ya" diye hevesi kaçıyor. Yani sizlik bir durum yok. Bas bayağı bir gaza gelmiş size bir şeyler vaad etmiş ve sonra da evlilik sorumluluğunun üstesinden gelememiş size de hakaret ederek kendince kendi hatasını komüfile ediyor. Eşiniz çok büyük bir ah almış oluyor bu durumda. Siz de böyle bir insanla ömür geçirmeyin, bu hayırsız bir olay gibi görünüyor ama baştan bu patlağı vermesi bu kişinin evliliği kafasında oturtamadığının ve sorumluluk almaya korkan bir insan türü olduğunu gösteriyor. Bir an önce ayrılın. Bu durumlardan ders alarak daha güzel bir hayat için daha temkinli bir gelecek düşünün. İnsanın ailesi yok görünüyorsa çoğu onu güçsüz ve değersiz görür. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…