-
- Konu Sahibi Graveyardgoat
Bu tarz durumlarda çok katılmıyorum bu yorumlara , aileniz destek oluyorsa hemen boşanın.Böyle insanlarla çok çekişmeye gelmez.Siz de yanlış yapmışsınız, yol yakınken hemen kurtulmaya bakın.Allah bilir 3 hafta önce İnternetten tanıştın adam gel evlenelim dedi evlendin ..lütfen öyle olmasın ..
Ailen bi sekilde öğrenecek evlendiğini olan sana olmus. elinden geleni ardına koymadan yap adamın başını ağrıt..maddi manevi tazminat iste
Değişmemiştir, söylemiş zaten anlık zevk diye.Resmi maalesef. O zaman bu değişimin sebebi ne bilmiyorum
Evlenmeden önceki ilişkiyi kast etmiştir muhtemelen , nikah yapıp sorumluluktan kurtulur , sonra da boşanabilir.Bu durum etik olmamakla birlikte yasaldır.Zevk için dediğine göre sizinle birlikte olmak için evlenmiş, evlenince birlikte olduktan sonra 2.gun kötü davranmaya başlıyor doğru mu anladım?
Çok tuhaf bir hikaye gerçekten. Sebebi sevismek olsa 1 kere sevişince terk etmek nasil bir kafa, bu kadar gözü nasıl dönüyor insanın. Sizin safliginiza zaten diyecek bir şey yok.
Aramızda hukukçular vardır inşallah. Bir ara haberlerde 1 ay evli kaldığı adamdan ömür boyu nafaka alanların haberleri vardı. Bir de tehditlerini kayıt altına almaya bakın. Olabildiğince delil toplayın onu askeriyeden def etsinler bir güzel. O zaman da hırs yapıp size daha çok sarma ihtimali var tabi. Bir avukatla konusmaniz gerekiyor bunları
Ben de asker eşiyim , boşandı diye işten atılan hiç görmedim daha.Benim eşim de asker bu tür şeyler askeriye de çok önemli yüz kızartıcı suç diye geçiyor .. şikayet edin dava açın meslekten dahi atılır .. hakkınızı arayın
Bu kadar kısa evlilikte nafaka olmazArkadaşım da bana böyle dedi sırf tayin için olabilir mi acaba diye ama kim kiminle böyle bişey için evlenir ki sonuçta bu işin sonunda boşanıp nafaka ödemek var, ama karşımdaki Yarınını düşünmeden yaşayan biri. Her şey olabilir
Zevk için evlendim dememiş zaten , evlenmeden öncesinden bahsediyordur.Kimse seks için resmi nikahla uğraşmaz, buna inanan kendini bir yerden atsın.
İmam nikahı yapmışlar konu sahibi tepki almamak için öyle anlatmıyor.
Deniz , Kara veya hava mı buna bağlı tayin yeri.Yanlış biliyorsunuz kadın devlet memuru da olsa eşi askerse, kadın eşinin olduğu yere tayin olur. Askerler 4 yılda bir, bir Doğu bir Batı şeklinde tayin olurlar.
Katılıyorum size, eşim yıllardır saçım yok diye şikayet ederdi , sıkıntı göremez kendisini eskisi gibi beğenirdim.Saç ektirdi gerçekten bayağı kelmiş:)) ama o hali de güzeldi bence.Hiç mi uyanmadınız mevzuya? Beni seven adam her halimle sever, yok beğenmiyorsa zaten sevmez sevmiyor demektir. Mesela ben eşimle evlenirken inanılmaz yakışıklıydı, şu an saçı yok, biraz kırıştı, azcık kilo aldı derken evlendiğim adam düğün resimlerimizde kaldıama benim için hala çok yakışıklı saldığı göbeğinden bile rahatsız değilim sevgi böyle bi şey..
Sizi manipüle eden adamla nikahlanmak.... tanımlıycak kelime bulamıyorum gerçekten.
Hayir katılmıyorum size bu adam dersini almazsa daha çok kızın canını yakar her ay 500 lira bi nafaka versin bakalim bi daha yapiyomu..öyle gönlünü eglendirecek ihtiyacını giderecek sonra istemiyorum diyip sessiz sedasız çekip gidecek oldu..Bu tarz durumlarda çok katılmıyorum bu yorumlara , aileniz destek oluyorsa hemen boşanın.Böyle insanlarla çok çekişmeye gelmez.Siz de yanlış yapmışsınız, yol yakınken hemen kurtulmaya bakın.
Muhtemelen nafaka bağlanmaz bu durumda , hanımfendi olan biteni tam anlatmamış, uzun süreli bir ilişki olduğunu belirtmiş huyunu suyunu bilip kabul etmiş.Hayir katılmıyorum size bu adam dersini almazsa daha çok kızın canını yakar her ay 500 lira bi nafaka versin bakalim bi daha yapiyomu..öyle gönlünü eglendirecek ihtiyacını giderecek sonra istemiyorum diyip sessiz sedasız çekip gidecek oldu..
Yaa memnun mu peki? Hangi yöntemle ne zaman ektirdi ve kalıcı mıKatılıyorum size, eşim yıllardır saçım yok diye şikayet ederdi , sıkıntı göremez kendisini eskisi gibi beğenirdim.Saç ektirdi gerçekten bayağı kelmiş:)) ama o hali de güzeldi bence.
En ucuz bulduğu ilk yerde ektirdi , çok memnun kaldı.Hastaneydi tabii merdiven altı değil yanlış anlaşılma olmasın.Yaa memnun mu peki? Hangi yöntemle ne zaman ektirdi ve kalıcı mıdiye sorsam size ? Eşim son iki üç yıldır araştırıyor fakat cesaret edemedi, bende boşver boşuna canına yaktıracaksın diyorum ama hergün dilinde saç mevzusu.. haliyle kendimi araştırmaya mecbur hisseder oldum çünkü böyle hiç mutlu değil.
Tam eşimin istediği gibi :) teşekkür ederimEn ucuz bulduğu ilk yerde ektirdi , çok memnun kaldı.Hastaneydi tabii merdiven altı değil yanlış anlaşılma olmasın.
Enseden almışlar o şekilde ekmişler, oldukça kalıcı oldu 2 sene önceydi.
Çok da doğal durdu ,öyle fırça gibi bir saç değil ama eşim çok mutlu :)
Yok hayır bu hikayede eksik şeyler var..Sizde birseyler varKonu çok uzun, olabildiğince kısa kesmek istiyorum ama her şeyden önce çok hassas bi dönemde olduğumu ve beni yargılayacak sözlerinizi normalden daha fazla canımı yakacağını bilin çünkü psikolojim hiç iyi değil.
Ben 3 hafta evvel ailemden habersiz evlendim. Eşim askeri personel. İzine gelince düğün, ev tutma vs işlerini halledeceğini söyledi. Bana Bi alyans bile almadı. Evlendik. Evlendiğimiz gün göreve gitti, ben ailemin evinde onu beklerken gittiği 2. Gün bana buz gibi davranmaya başladı. Telefonlarımı açmıyor, açsa da hemen kapatmak için bahaneler arıyor vs. En sonunda bu böyle olmayacak bari Bi ev tutalım aileme izah edelim dedim BANANE, SANA EV Mİ TUTUCAM BİDE, NE HALİN VARSA GÖR DEDİ. annesinin durumdan haberi oldu, onu aradım BEN NAPİM ARANIZDA HALLEDİN dedi. En sonunda da bana ZATEN Bİ ZEVK İÇİN BAŞIMA BUNLAR GELDİ dedi, beni terk etti.. Dünyam başıma yıkıldı. Üstelik sen kesin beni aldatmışsındır nereden bileyim ne bok yediğini Ben uzaktayım, seni öldürürüm diye tehdit etti. Ben bu kişiye hukuki yollarla elimden gelen her türlü zararı vermek istiyorum çünkü hayatımla oynadı. Tazminat, nafaka, hapis artık ne gelirse hukuk çerçevesinde zarara uğratmak istiyorum ama haklı çıkar mıyım yoksa boşuna mı uğraşırım veya bunun dışında ne yapmam gerekir lütfen bana BENİ YARGILAMADAN yardımcı olun çünkü ben zaten sabaha kadar uyumayıp bu kişiye güvendiğim için kendimi suçluyorum.