3 haftadır eşimle ayrıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 aylık evlilik
2. Kez evi terkettiniz, 3 haftadır ayrısınız.
Babası yüzünden kovmuş.
Ağıza alınmayacak ağır hakaretler savurmuş.
Üstünüze kuma getirmekle tehdit etmiş.
Altınları istemiş.
Siz altınları vermezseniz, size zarar verebileceğini düşünüyorsunuz.
Demekki bekliyorsunuz öyle bir şiddet.
İşiniz var, aileniz var.
Toplayalım bunları.

Diğer tarafta
Yuvanız yıkılmasın istiyorsunuz😐
Yuva yok ortada.
Bunca hakareti kaldırıp devam etmek kolay olmayacak.
Sizden özür dileyen yok ama olsa, siz inanacaksınız. Velev ki döndünüz, adam daha beter olacak. Siz de unutamayacaksınız zaten.
Ha bir de es kaza hamile falan kalsanız şimdi gelmeyen cesaret o zaman gelir boşanmaya kalkarsınız
Şimdi tabiri caizse çöpsüz üzümken, herşey bu kadar netken, nasip böyleymiş deyip yolunuza devam etmek ne iyi olurdu oysa.
Boşanma tavsiyesi vermek istemem açıkcası ama burada özür dileyen pişman olan birini göremiyoruz. Bu evlilik zor başladı ama değişicem şöyle olucam böyle yapıcam diyen biri yok. Çok ağır laflar etmiş, kabul edilmez bence ama hani belki af dilese, sevgi de varsa kabul ederdiniz diyeyim ama yok ki.
Çok yeni evlilik. Çok olağanüstü şeyler... Zor toplarlaması...
Bundan sonrası için de umutsuz olmanız doğru değil.
Nefes aldığınız sürece her zaman şans da vardır umut da. 25 yaş nedir yani...

Pek tabi ki sizin için durumun ne kadar zor olduğu bir gerçek. Boşan demek kolay fakat realitede gerçekten sor. Benim için de zor olurdu mesela. Herkes aynı değil. Hepimizin hayatı, yaşam stili, hayattan beklentileri ve yaşadıkları çok farklı. Bu yüzden sizi tamamen anlamamız sizin yerine kendimizi koymamız imkansız. Ama burada en ağır basan şey eşiniz olmaya layık olmayan bu adamın davranışları. Bu insan değişmeyecek en güzel yıllarınızda böyleyse daha da beteri olacak. Yıpranacak, üzülecek, heba olmuş hissedeceksiniz. Belki çocuğunuz olacak ve evladınızı korkunç bir ortamda yetiştirmeye çalışacaksınız. Bu evliliğin sonuçları gittikçe daha da külfeti daha da azaplı olacak.
Ben belki de yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama bu şekilde kötü evliliği olup boşanmayan insanların evliliğe aşırı anlam yüklediğini, boşanmanın çok kötü olduğunu ve boşanınca ziyan olmak, eksik hissetmek gibi düşüncelere sahip olduklarını düşünüyorum.
Neden boşanmak istemiyorsunuz böyle bir adamdan ? Gelecek kaygısı mı, boşanmanın kötü olması mı, sevdiğiniz için mi, emekleriniz için mi? Yuva nedir sizce? Önce bunu gerçekten derin bir şekilde düşünün. Sonra bence fikrinizi değiştirmek ve yeni bir bakış açısı kazanmak için psikolojik destek alın. Mutlu olduğunuz şeyleri yapmaya çalışın. Başkasını değil kendinizi mutlu etmeye çalışın. Kendinizi sevip saygı duyduktan sonra bunları atlatacaksınız.
Ayrıca burada kimse size o adamın size dönmesini, pişman olmasını sağlayamaz. Siz eşi olarak bir kere sağlayamamışsınız. Ama kesinlikle bu sizin suçunuz değil. Sizle alakalı bile değil. Sadece bazı insanlar daha olgunlaşmamız ve kendimizi bulmamız için hayatımızdan geçip gidiyorlar .Boşanın yeni bir hayat kurun ve mutlu olun
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

2 aylık evliyiz. Eşimle kavga ettik. Bana "S***** G** (Defol) bu evden seni istemiyorum boşanacağım senden gurursuz midesiz, gitmezsen üstüne kız getireceğim" şeklinde sözler söyledi. Kavga sebebimiz de babasının elini öpmemem. Babası bana daha 1 aylık evli olduğumuz dönemde bir terbiyesizlik yapmıştı. O dönemde ben yine annemin evine gitmiştim. Eşim beni almaya geldiğinde kendisine bir daha babanla muhatap olmam demiştim o da "senin onunla bir işin yok senin işin benimle" demişti. Bu sözü üzerine eve dönmüştüm. Ama sırf elini öpmedim diye bana S***** G** (Defol) diyerek beni evden kovdu. 3 haftadır babamın evindeyim. Babama bankadaki altınları versin boşanma davası açsın demiş ilk geldiğinde. O günden beri hiç iletişimimiz yok. Ne arıyor ne mesaj atıyor. Bana soracak olursanız barışmak istemiyorum sözleri çok ağır çok gururuma dokundu. Ama yuvam da yıkılsın istemiyorum. Çok arada kaldım. Sizce bu süreç nasıl devam edecek? Eşim boşanma davası açar mı? Nasıl iletişime geçeceğiz?
Evliliğin ilk 2 yılı sancılı geçer. Bunu atlatabilenler yoluna devam eder. Atlatamayanlar malesef buna son verirler.

Eşiniz olgun bir birey gibi durmuyor. Algısı zayıf iletişime de kapalı. İşiniz zor Allah yardımcınız olsun. Böyle durumlarda bazılarımız erken farkettiği için sadaka verir. Yol yakınlen döner. Bazılarımızda olmazsan olmaz hesabı savaşmayı seçer. İlerleyen zamanda ya bu ilişki güzel bir hal alır ya da daha büyük bir enkazla sona gelinir.

Eline bir kağıt kalem al. Evliliğine dair artıları eksileri yaz. Sen de bir dışarıdan gör. Bu evliliğin ederi kaç. Değeri ne kadar. Ona göre bir yol çiz. Allah yardımcın olsun.

Evliliğin ilk 2 yılı sancılı geçer. Bunu atlatabilenler yoluna devam eder. Atlatamayanlar malesef buna son verirler.

Eşiniz olgun bir birey gibi durmuyor. Algısı zayıf iletişime de kapalı. İşiniz zor Allah yardımcınız olsun. Böyle durumlarda bazılarımız erken farkettiği için sadaka verir. Yol yakınlen döner. Bazılarımızda olmazsan olmaz hesabı savaşmayı seçer. İlerleyen zamanda ya bu ilişki güzel bir hal alır ya da daha büyük bir enkazla sona gelinir.

Eline bir kağıt kalem al. Evliliğine dair artıları eksileri yaz. Sen de bir dışarıdan gör. Bu evliliğin ederi kaç. Değeri ne kadar. Ona göre bir yol çiz. Allah yardımcın olsun.
Teşekkür ederim yapıcı yorumunuz için

2 aylık evliyiz. Eşimle kavga ettik. Bana "S***** G** (Defol) bu evden seni istemiyorum boşanacağım senden gurursuz midesiz, gitmezsen üstüne kız getireceğim" şeklinde sözler söyledi. Kavga sebebimiz de babasının elini öpmemem. Babası bana daha 1 aylık evli olduğumuz dönemde bir terbiyesizlik yapmıştı. O dönemde ben yine annemin evine gitmiştim. Eşim beni almaya geldiğinde kendisine bir daha babanla muhatap olmam demiştim o da "senin onunla bir işin yok senin işin benimle" demişti. Bu sözü üzerine eve dönmüştüm. Ama sırf elini öpmedim diye bana S***** G** (Defol) diyerek beni evden kovdu. 3 haftadır babamın evindeyim. Babama bankadaki altınları versin boşanma davası açsın demiş ilk geldiğinde. O günden beri hiç iletişimimiz yok. Ne arıyor ne mesaj atıyor. Bana soracak olursanız barışmak istemiyorum sözleri çok ağır çok gururuma dokundu. Ama yuvam da yıkılsın istemiyorum. Çok arada kaldım. Sizce bu süreç nasıl devam edecek? Eşim boşanma davası açar mı? Nasıl iletişime geçeceğiz?
Kaç yıldır tanışıyordunuz bu psikopat saygısızla?

Yuva kurulmamış ki yıkılsın istemiyorum diyorsun. Başta ikinizde sen inat etmişsin sonra o şimdi en doğrusu yolları ayırmak bu laflardan sonra o adamls aynı çatı altında nasıl yaşarsın?

Abov. Iki aydir ne cok kavga edilmis. Hala aramadi mi sizi? Yuva pek kurulamamis ki.. icinizden biri olgun olsa olurmusta. Burdan bakinda siz, esiniz, babasi herkes toy gibi gorunuyor

şuan barıştınızmı evindemisisn

Ortada bir yuva var gibi görünmüyor altınları vermeyin çünkü hem hukuki hem de örfi kurallara göre size ait. Hakaretleri kanitlayabilirseniz üstüne bir de tazminat davası açarsınız 👍🏻 sürünsün terbiyesiz. Bugün hiç bir şey olmamış gibi barisirsaniz artarak devam edecek bir şeyin içine girersiniz

allah sabir versin cok zor durum. ama o insanla zor cok zor lafları normal kavgada denilecek şeyler degil ve saygı cok önemli

Ortada bir yuva var gibi görünmüyor altınları vermeyin çünkü hem hukuki hem de örfi kurallara göre size ait. Hakaretleri kanitlayabilirseniz üstüne bir de tazminat davası açarsınız 👍🏻 sürünsün terbiyesiz. Bugün hiç bir şey olmamış gibi barisirsaniz artarak devam edecek bir şeyin içine girersiniz
Evet hakaretleri kanıtlayabilirim. Maddi manevi tazminat davası açacağım. Kuzu kuzu boşanmayacağım.

allah sabir versin cok zor durum. ama o insanla zor cok zor lafları normal kavgada denilecek şeyler degil ve saygı cok önemli
Evet zor bir durum. Tabi ki laflar yenilir yutulur değil. Ama boşanma kararı almak kolay değil. Ama artık ben de boşanmak istiyorum. Zaman geçtikçe yaptıklarını düşündükçe kabullenemiyorum. Hala dava açmamış. Biraz daha bekleyeceğim o açmazda ben açacağım.

Evet zor bir durum. Tabi ki laflar yenilir yutulur değil. Ama boşanma kararı almak kolay değil. Ama artık ben de boşanmak istiyorum. Zaman geçtikçe yaptıklarını düşündükçe kabullenemiyorum. Hala dava açmamış. Biraz daha bekleyeceğim o açmazda ben açacağım.
siz açmayın masrafları kendi yapsın bir zahmet. altınlarda kesinlikle vermeyin o sizin hakkınız. evlenip istemiyorum şimdi ne demek anlasin.

siz açmayın masrafları kendi yapsın bir zahmet. altınlarda kesinlikle vermeyin o sizin hakkınız. evlenip istemiyorum şimdi ne demek anlasin.
Dava sonunda masrafları kusurlu taraf ödüyor. Ve bu evlilikte yüzde seksen kusurlu taraf o. Ayrıca masraf bile düşünecek durumda değilim. Biran önce boşanıp yeni bir hayat kurmak istiyorum.

Dava sonunda masrafları kusurlu taraf ödüyor. Ve bu evlilikte yüzde seksen kusurlu taraf o. Ayrıca masraf bile düşünecek durumda değilim. Biran önce boşanıp yeni bir hayat kurmak istiyorum.
öyle insan ondada zorluk çıkartacaktır. umarim kurtulursunuz bir an evvel

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X