-
- Konu Sahibi entarisidimdimyar
Şerbetçi otu ve Rezene çayı
Buz masajı
ve göğüslerimin aldığı son hal aşağıdaki eklentide :)) Göğüs ölçüm şuan 93 cmyi gösteriyor.Durmak yok , yola devam!
canım son halini göremedim sildin mi?Şerbetçi otu ve Rezene çayı
Buz masajı
ve göğüslerimin aldığı son hal aşağıdaki eklentide :)) Göğüs ölçüm şuan 93 cmyi gösteriyor.Durmak yok , yola devam!
resmi göremedim ben deŞerbetçi otu ve Rezene çayı
Buz masajı
sizce hiçbir şey kullanmadan çıplak elle yapılan masajin da etkisi olur muuBENCE REZENE Bİ İŞE YARAMIYOR. BEN SÜT YAPIYOR DİYE İÇİYORDUM OĞLUMU EMZİRİRKEN. SONRA DA İŞ YERİNDE SİYAH ÇAY İÇECEĞİME BİTKİ ÇAYI İÇEYİM DİYE REZENE İÇİYORUM HERGÜN. GÖGÜS BÜYÜTMÜYOR YANİ. AYNI DUTRTUYOR. BEN YENİ YENİ BU İŞE KALKIŞTIĞIM İÇİN . REZENEYİ 1 YILDIR İÇ,İYORUM BEN Bİ ŞEY OLMADI AMA 15 GÜNDÜR MASAJ YAPIYORUM 2 CM BÜYÜDÜ. BENCE İŞ MASAJDA
çıplak elle masaj canını acıtır. yeterince masaj yapmadan yorulursun. krem sürün en azındansizce hiçbir şey kullanmadan çıplak elle yapılan masajin da etkisi olur muu
resmi göremedim ben de
teşekkür ederim fotoğraf için oldukça iyi duruyor emeğine değmiş benceadminler sağolsun silmiş
bi önceki farklıydı , bu yeni hali.
bir de ben sunu merak ediyorum acaba bu çabaları bırakınca aynı kalıyor mu büyüklüğü dikliğiadminler sağolsun silmiş
bi önceki farklıydı , bu yeni hali.
bir de ben sunu merak ediyorum acaba bu çabaları bırakınca aynı kalıyor mu büyüklüğü dikliği
bir de ben sunu merak ediyorum acaba bu çabaları bırakınca aynı kalıyor mu büyüklüğü dikliği