Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 3 haftada göğüslerimin aldığı hal ;)

Gerçekten etkidi varsa bende denemek istiyorum fotoyu gördüm o kadar olsun öper başıma koyarım zaten Küçüklerdi çocuk emzirirken gayet iyi oldular süt bitince sönük oldu pörsüdü şimdi minicik ve çok cirkinler kocama elletmekten utanıyorum ama ben tam anlamadım detaylı anlatır mısınız lütfen

Cano

84 dü şekerim , şuan 93-94 arası geliyor.
vaaay be kız benimkilerde 8585cm falan hani foto göremedim bende estetik düşünüyorumda buz masajıyla uğraşamam bende küç keten tohumu yiyordum bıraktım biraz dolgunlaşıyor gibi oluyor bırakınca yine aynı . birde sanki biraz sarkmışlar gibi bu yüzden estetik düşünüyorum

canım benim 2 saat azmı hergün 2 saat insan bıkar yahu zaten o kadar boş zamanım yok

Fotoğrafları ben de görmediğim için bilemiyorum. Ama eğer gerçekten etkiliyse denemek isterim doğrusu, merak da etmedim değil :)

ben de bu çayları dolapta bekletip ne yapacağımızı anlamadım. buz masajı dediğin olayı bu çayların dolapta bekleyip donmuş halleriyle mi yapcaz yani?

Şerbetçi otu ve Rezene çayı

Buz masajı

ve göğüslerimin aldığı son hal aşağıdaki eklentide :)) Göğüs ölçüm şuan 93 cmyi gösteriyor.Durmak yok , yola devam!

Çok şanslısın valla bende uzun süredir yağlarla kremlerle masaj yapıyorum hatta breast enhancer diye masaj aleti aldım ama bende hiçbir değişiklik yok şuan çörekotu yağı ve mersin yağını karıştırdım onunla masaj yapıyorum her akşam.
Bide resimleri göremiyorum nedense.

Breast enhancerı düzenli kullandın mı? Ve ne kadar süre kullandın canım hiç mi işe yaramadı ?

Breast enhancerı düzenli kullandın mı? Ve ne kadar süre kullandın canım hiç mi işe yaramadı ?

forumda kısa sürede sonuç alanları okuyarak sipariş verdim. 1 hafta düzenli kullandım sadece ve sonuç göremeyince sıkıldım. yazdan önce sipariş vermiştim. bikini giyerken biraz daha dolgun görünmesini istiyordum. bu arada ben destekli 75B giyiyorum üstüm cidden aşırı ufak. keira knighhtley gibiyim desem abartı olmaz. masaj aletiyle beraber deborahın göğüs büyütücü kremini birlikte kullanmıştım. ama burada tecrübelerimi paylaşmak adına aynı şeyi yeni başladığım yağlarla bi kere daha denerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…