- 26 Mayıs 2014
- 36
- 14
-
- Konu Sahibi entarisidimdimyar
ve 93cm diyorsun ya göğüs ucundan değil mi, göğüs altı kaç cm?
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
göğüs altım 90
Ben sadece bebe püskevitiyle 1,5 ayda 8 kilo aldım. 50 kilodan 58 kilo ama bu tabıkı aylar önceydi , şuan 55 kgyim.Dene derim şekerim
Aynen bide 3haftada asiri hormon falan yuklese bile bu kdr zor gbi geliyor ki demekki bizimkiker gbi hic yok degildiCanım doğru ölçtüğünden emin misin göğüs altı 90, göğüs ucu 93 diyorsun ama daha büyük gözüküyor göğsün nasıl 10 cm büyüdü kafam karıştı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen bide 3haftada asiri hormon falan yuklese bile bu kdr zor gbi geliyor ki demekki bizimkiker gbi hic yok degildi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dümdüz değildi , ele avuca yine az bucuk geliyordu.Ben sadece cay içmedim masajda yaptım şekerim.. sanırım masaj bu yöntemlerin içerisinde en etkılısıydı.Ama devamlılık ve istikrar şart bunuda dipnot olarak gecmekte fayda var
Matem göğüs büyütmede en önemli bitki şerbetçi otu....... Kim dedi zararlı diye ?göğüs altının 90 cm olması mümkün değil canım doğru ölçtüğüne eminmisin...
şuan paylaştığın foto zaten küçük bi göğüs değil..2 beden büyütmüşsünki sutyenlerini değiştirdinmi bu sürede..
birde 50 kilodan 58e çıktım demişsin..50 kiloyken göğüslerinin durumunu merak ettim açıkçası..azda olsa göğüs dokun vardı değilmi?
Aslında keşke önceki halini görebilseydik..denediğin programın işe yarayacağını düşünüyorum bende ama şerbetçi otunu çay şeklinde içmeye zararlı diyorlardı kafam karıştı şimdi..
ben sadece ısırgan yada rezene içmeyi düşünüyorum..
ve tabii masaj süreni merak ettim..kaç dakika yapıyorsun mesela?
Matem göğüs büyütmede en önemli bitki şerbetçi otu....... Kim dedi zararlı diye ?
wowo biliyorum evet şerbetçi otu etkili ama burda okumuştum sanırım bi ara masaj yaparken değilde direk çay olarak demlenip içildiğinde zararlı diyorlardı..hangi konuda okuduğu hatırlamıyorum..
rezene..ısırgan bilindik çaylar mesela ama şerbetçiotu öyle değil..
ben kendi programımda sadece masaj yapıyorum onunla.
Tabiki sen bilirsin ama şerbetçiotu ben çok araştırdım hep bu göğüs büyütmeyle ilgili bilgili kişiler kim olursa saraçoğlu gibi aktarlar başkanj gibi hepsi şerbetçi otu önemli diyo onunla bişeyler öneriyorlar ve kadında anlatıyodu göğüs büyütmeyle ilgili hangi krem ilaç çıksa şerbetçiotu olur içinde demişti bence vücudumuza almak lazım onu ve progesteronda gerektiği için hayıtla birlikte tüketmek bu sefer amacımıza ulaştıracak bizi diye düşünüyorum artık. Çünkü göğüs büyümesi için progesteron ve östrojenin birlikte artması gerekiyormuş yaz sonu bomba gibi başlycam :)
haydi bakalım hepimize kolay gelsin..şu 3 haftada 10 cm büyüten arkadaşın resmini görünce eğer 10 cm büyütmeyi yanlış ölçmemişse,kendi programımı yaparsam bende sonuç alırım gibi düşünüyorum..
Günde bir bardak rezene ve şerbetci otu karışımı çay
Günde bir bardak ısırgan otu çayı
Bu üçlünün çaylarından azcık alıp buzlukta bir gün için beklet.Günde sadece 5 dakıka ayırıp buz masajı yapman yeterli
Günde bir tabak küçlü yoğurt
ve gönderdiğim melodi..günde 20 kere dinlesen kafi...zahmetli gibi görünsede aslında sadece toplasan 2 saatlik iş.Dene , işe yaramazsa bana küfret ama denemeden sakın etme
küçlü yogurt derken ? :44:
kara üzün çekirdeği tozuyla yoğurt karışımı..
merhaba kızlar acil şekilde yardımınıza ihtiyacım var meme büyütme amelıyatı olalı 3 gun oldu hala aşırı sancım var özellikle sol gögüsüm dayanılmıcak şekilde yataktan bırısının destegı olmadıkça kalkamıyorum kalksam bıle anında nefesım kesılıyo bana bı yardım edın bu normal mı sizin süreciniz nasıl geçti
merhaba kızlar acil şekilde yardımınıza ihtiyacım var meme büyütme amelıyatı olalı 3 gun oldu hala aşırı sancım var özellikle sol gögüsüm dayanılmıcak şekilde yataktan bırısının destegı olmadıkça kalkamıyorum kalksam bıle anında nefesım kesılıyo bana bı yardım edın bu normal mı sizin süreciniz nasıl geçti