- 26 Mayıs 2014
- 36
- 14
- Konu Sahibi entarisidimdimyar
gözükmüyor mu? bu arada şerbetçi otu gerçekten çok etkili hiçbir şey içmeyin ama onu için :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
resimleri göremiyorum canım serbetçi otunun etkisini merak ettimgözükmüyor mu? bu arada şerbetçi otu gerçekten çok etkili hiçbir şey içmeyin ama onu için :))
Kizlar bende bir haftasir corek ote yagi ve anason yagini aabah akaam masaj yapiyrm caylarinida iciyrm. Hic bir degisim yok alaine sanki eridiler. Birakcm sanirkm. Demin okusum anason yagi nasen eritmede kullaniyrmus buda bir celiski birakacm galiba . Bende cok zayifim on kilo kadar alirsam kc cm goguste fark edyr kizlar.[/QUOTE
Canim ben bebe biskuvisini ayrı sütü ayrı yesem olmuyor mu ki mama ogluma yapıyorum pek yiyemem midem bulanir bende bi doğum yaptim 50 kiloym
vaaay be kız benimkilerde 8585cm falan hani foto göremedim bende estetik düşünüyorumda buz masajıyla uğraşamam bende küç keten tohumu yiyordum bıraktım biraz dolgunlaşıyor gibi oluyor bırakınca yine aynı . birde sanki biraz sarkmışlar gibi bu yüzden estetik düşünüyorum84 dü şekerim , şuan 93-94 arası geliyor.
canım benim 2 saat azmı hergün 2 saat insan bıkar yahu zaten o kadar boş zamanım yokGünde bir bardak rezene ve şerbetci otu karışımı çay
Günde bir bardak ısırgan otu çayı
Bu üçlünün çaylarından azcık alıp buzlukta bir gün için beklet.Günde sadece 5 dakıka ayırıp buz masajı yapman yeterli
Günde bir tabak küçlü yoğurt
ve gönderdiğim melodi..günde 20 kere dinlesen kafi...zahmetli gibi görünsede aslında sadece toplasan 2 saatlik iş.Dene , işe yaramazsa bana küfret ama denemeden sakın etme
hanımlar 2 haftadır ne cay ıcıyorum ne de masaj yapıyorum ama dolgunluk ve irilik hala devam ediyor :)
Bana yardimci olabilirmisiniz serbetci otunu nasil kulanicam kimi cay gibi iciyo kimi krem yapiyo tam detayli bilgi vrrirmisinizgözükmüyor mu? bu arada şerbetçi otu gerçekten çok etkili hiçbir şey içmeyin ama onu için :))
Banami gonderdincanım mesaj gönderdim benimde yardıma ihtiyacım var bu konuda
Şerbetçi otu ve Rezene çayı
Buz masajı
ve göğüslerimin aldığı son hal aşağıdaki eklentide :)) Göğüs ölçüm şuan 93 cmyi gösteriyor.Durmak yok , yola devam!
Breast enhancerı düzenli kullandın mı? Ve ne kadar süre kullandın canım hiç mi işe yaramadı ?Çok şanslısın valla bende uzun süredir yağlarla kremlerle masaj yapıyorum hatta breast enhancer diye masaj aleti aldım ama bende hiçbir değişiklik yok şuan çörekotu yağı ve mersin yağını karıştırdım onunla masaj yapıyorum her akşam.
Bide resimleri göremiyorum nedense.
Breast enhancerı düzenli kullandın mı? Ve ne kadar süre kullandın canım hiç mi işe yaramadı ?