- Konu Sahibi entarisidimdimyar
Ben sadece bebe püskevitiyle 1,5 ayda 8 kilo aldım. 50 kilodan 58 kilo ama bu tabıkı aylar önceydi , şuan 55 kgyim.Dene derim şekerim
Canim su bebe buskkvisini nasil kullandin ayrintili plarak yazarmisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sadece bebe püskevitiyle 1,5 ayda 8 kilo aldım. 50 kilodan 58 kilo ama bu tabıkı aylar önceydi , şuan 55 kgyim.Dene derim şekerim
Canim su bebe buskkvisini nasil kullandin ayrintili plarak yazarmisin
Şerbetçi otu ve Rezene çayı
Buz masajı
https://www.youtube.com/watch?v=LL3AivdXVaI&hd=1
ve göğüslerimin aldığı son hal aşağıdaki eklentide :)) Göğüs ölçüm şuan 93 cmyi gösteriyor.Durmak yok , yola devam! [/QUO
CANIM ÇOK KISA SUREDE FORMUNU BULMUSSUN AMA NERE KADAR )) İLERİDE SON DURUM NE OLUR
Buz masajı
ve göğüslerimin aldığı son hal aşağıdaki eklentide :)) Göğüs ölçüm şuan 93 cmyi gösteriyor.Durmak yok , yola devam!
Yok cnm kendimi boldim bileli 45in ustune cikmadim hi c kilo almk inandirici gelmiyr cok uzak kaliyr benim icin keske alsamda bir kac kilo fazlam olsa o na bile razym
Melodiye pek anlam veremedim ben
Buz masajı
ve göğüslerimin aldığı son hal aşağıdaki eklentide :)) Göğüs ölçüm şuan 93 cmyi gösteriyor.Durmak yok , yola devam! [/QUO
CANIM ÇOK KISA SUREDE FORMUNU BULMUSSUN AMA NERE KADAR )) İLERİDE SON DURUM NE OLUR
şuan 85 B giyiyorum..85C olsun yeter
canım şerbetci otu ile rezene birlikte yazmıssın su bardagımı cay bardagımı bi de her ikisinden ne kadar koyuyorsun bi tutam bi kasık olarak yazarsan sevinirim bi de ısırganı da mı aynı sekilde yapıcaz
yaptıgınız caydan dolaba koyun yazmıssın onu ne yapıcaz sonra
son olarak buz masajını nasıl yapacagımızı da anlatsan o kadar mutlu olucam ki
Bende alamıyordum ama aldım işte , denemeden bilemezsin :)
anlatmaya çalışayım ama turkcem yeterlı olur mu bılemem :))
bir cay kasıgı rezene ve serbetcı , tabıkı su bardagına :)
Isırgan bir tatlı kasıgı , oda su bardagına.
Buz masajı göğüsler kızarana kadar göğüs etrafında yuvarlak daireler çizerek olucak..sonra elinizi yumruk yaparak iki göğsünüzü kollarınızla sıkıştırın.gunde 200 kez yapsanız yeterlı
Buz masajı göğüsler kızarana kadar göğüs etrafında yuvarlak daireler çizerek olucak..sonra elinizi yumruk yaparak iki göğsünüzü kollarınızla sıkıştırın.gunde 200 kez yapsanız yeterlı
yetti canım sağol
caylardan dolaba koyma işini anlamadım yalnız :)
Arkadaşım buz masajı dikleştirmesi için mi? ve bu karşımı bir süre göğüste bekletmek gerekirmi? sanki silikonlu gibi ve çok dik. Çok seksi. Darısı başımıza
canım ısırganın etkisi nedir? göğüslerini gayet iyi duruyo yarın aktara mı gitsem gaza geldim