- 23 Ekim 2014
- 4
- 0
- 30
-
- Konu Sahibi entarisidimdimyar
Canım resmi göremiyorum ben yaKımlıgım bellı degıl o yuzden rahatım.Ben burada arkadaslara yardım amaclı foto koydum , gosterıs ıcın degıl.Cıcek olayını akıl edemedım kusura bakmıcan artık...
Eskiden baya bir sönüktü , şuan gördüğün gibi
Nasıl aldın o kadsr kiloyu canımBen sadece bebe püskevitiyle 1,5 ayda 8 kilo aldım. 50 kilodan 58 kilo ama bu tabıkı aylar önceydi , şuan 55 kgyim.Dene derim şekerim
serbetci otunu nasıl kullancaz ben hergun bı su bardagı buyuklugundekı bardaga ıhlamur demler gıbı yapıp ıcsem olur mu acaba nolur paylaşın bılgılerınızıı ıhtıyacımız var :/gözükmüyor mu? bu arada şerbetçi otu gerçekten çok etkili hiçbir şey içmeyin ama onu için :))
aynennn nasıl aldınn bende bi surup kullanıyrm bakalım etkısını görebılcem mıNasıl aldın o kadsr kiloyu canım
aaa yanlış ölçüyo olmayasın5 gündür düzenli olarak breast enhangeri kullanıyorum çörekotu yağıyla masajda yapıyorum işe yaramayana yaramıyo demekki. 81 ölçtüğüm göğüs 77 olmuş. masajlar bni daha da küçültüyo glba
aaa yanlış ölçüyo olmayasın
ilk ölçtüğünde regl döneminde isen frak yapar. Ona dikkat ettin mi? Masajla küçülmesi imkansız gibi bişey benceaynı şekilde tam göğüs ucundan ölçtüm yerini kaybetme ihtimalim sıfır
hiç birsey saglıgından önemli değil emin oltarihine dikkat etmedim açıkçası. tek diyebilceğim bitkisel şeyler işe yaramıyor. travesti gibi hormon takviyesi almak lazım sanırım
Yaaaa ben neden göremiyorumŞerbetçi otu ve Rezene çayı
Buz masajı
ve göğüslerimin aldığı son hal aşağıdaki eklentide :)) Göğüs ölçüm şuan 93 cmyi gösteriyor.Durmak yok , yola devam!
Nasillll yaptinnnnmadminler sağolsun silmiş
bi önceki farklıydı , bu yeni hali.
Eklenti neredeŞerbetçi otu ve Rezene çayı
Buz masajı
ve göğüslerimin aldığı son hal aşağıdaki eklentide :)) Göğüs ölçüm şuan 93 cmyi gösteriyor.Durmak yok , yola devam!
resmi göremiyorum bennnBirazdan önereceğim şeyleri mutlaka 1 ay boyunca aralıksız yap
-Isırgan otu cayı (gunde bir bardak)
-Serbetci ve rezene karısımı (gunde bır bardak)
-Ve o gönderdiğim melodiyle günde 5-10 dakıka buz masajı (yazdığım caylardan bıraz alarak dolapta beklet)
Ben resmi özellikle paylastım , sizi teşvik edebileceğini düşündüm.Buraya boş boş ''10 cm buyuttum" yazsaydım belki etkı etmıcektı.
P.S Kilo sorunun varsa çare BEBE BİSKUVİTİ.
yaa benim den bırak bu kadar buna yaklaşsa allaahh derim yaa... nasıl becerdin bunuadminler sağolsun silmiş
bi önceki farklıydı , bu yeni hali.