Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 3 haftada göğüslerimin aldığı hal ;)

Kımlıgım bellı degıl o yuzden rahatım.Ben burada arkadaslara yardım amaclı foto koydum , gosterıs ıcın degıl.Cıcek olayını akıl edemedım kusura bakmıcan artık...

Eskiden baya bir sönüktü , şuan gördüğün gibi

Eski göğüs ölçünü bilmiyor musun canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3 haftada 10 cm yani... Nasıl yaptın yöntemini falan anlatır mısın ben de denemeliyim

Günde bir bardak rezene ve şerbetci otu karışımı çay

Günde bir bardak ısırgan otu çayı

Bu üçlünün çaylarından azcık alıp buzlukta bir gün için beklet.Günde sadece 5 dakıka ayırıp buz masajı yapman yeterli

Günde bir tabak küçlü yoğurt

ve gönderdiğim melodi..günde 20 kere dinlesen kafi...zahmetli gibi görünsede aslında sadece toplasan 2 saatlik iş.Dene , işe yaramazsa bana küfret ama denemeden sakın etme

Ben hepsini yapamam östrojen hormonu fazla salgılanırsa kansere kadar yolu var allah korusun :thumbdown: ama bir ikisini deneyeceğim. Seni de tebrik ediyorum valla maşallahları var

Canım fotoğrafı şimdi gördümde önceden nasıldı düz müydü? Kilo aldın mı ? İnanılır gibi değil burda daha öncede bu kadar 10-15cm büyütenler olmuş benim hiç büyümüyor şerbetçiotu mu büyütüyor acaba , kilo aldın mı hiç? Baya büyük göğüslerin benimkine göre, kaç beden sütyen kullanıyordun ve şuan kaç beden ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ve 93cm diyorsun ya göğüs ucundan değil mi, göğüs altı kaç cm?

Bende adacayina başladım, kavun maydanoz falan yiyorum, bol bol östrojen ama bakalım etkisini görecek miyim

Bide 3hafta gibi kisa bi surede buyitmus biz kac aydir ugrasiyoruz 1-2 cm ya goruyoruz yada gormuyoruz

Evet benim hiç büyümüyor ne olacak bilmiyorum sen şerbetçiotu içiyormusun? Yaz sonu ben dört dörtlük program uygulycam

Suan hic bisi yapmiyorum meyve sebze kilo almak icin ne bulursam yiyorum yaz sonu basliycam bende

Birazdan önereceğim şeyleri mutlaka 1 ay boyunca aralıksız yap

-Isırgan otu cayı (gunde bir bardak)

-Serbetci ve rezene karısımı (gunde bır bardak)

-Ve o gönderdiğim melodiyle günde 5-10 dakıka buz masajı (yazdığım caylardan bıraz alarak dolapta beklet)

Ben resmi özellikle paylastım , sizi teşvik edebileceğini düşündüm.Buraya boş boş ''10 cm buyuttum" yazsaydım belki etkı etmıcektı.

P.S Kilo sorunun varsa çare BEBE BİSKUVİTİ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…