- 26 Mayıs 2014
- 36
- 14
-
- Konu Sahibi entarisidimdimyar
Şerbetçi otu ve Rezene çayı
Buz masajı
https://www.youtube.com/watch?v=LL3AivdXVaI&hd=1
ve göğüslerimin aldığı son hal aşağıdaki eklentide :)) Göğüs ölçüm şuan 93 cmyi gösteriyor.Durmak yok , yola devam!
Kımlıgım bellı degıl o yuzden rahatım.Ben burada arkadaslara yardım amaclı foto koydum , gosterıs ıcın degıl.Cıcek olayını akıl edemedım kusura bakmıcan artık...
Eskiden baya bir sönüktü , şuan gördüğün gibi
Eski göğüs ölçünü bilmiyor musun canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
84 dü şekerim , şuan 93-94 arası geliyor.
3 haftada 10 cm yani... Nasıl yaptın yöntemini falan anlatır mısın ben de denemeliyim
Günde bir bardak rezene ve şerbetci otu karışımı çay
Günde bir bardak ısırgan otu çayı
Bu üçlünün çaylarından azcık alıp buzlukta bir gün için beklet.Günde sadece 5 dakıka ayırıp buz masajı yapman yeterli
Günde bir tabak küçlü yoğurt
ve gönderdiğim melodi..günde 20 kere dinlesen kafi...zahmetli gibi görünsede aslında sadece toplasan 2 saatlik iş.Dene , işe yaramazsa bana küfret ama denemeden sakın etme
Şerbetçi otu ve Rezene çayı
Buz masajı
https://www.youtube.com/watch?v=LL3AivdXVaI&hd=1
ve göğüslerimin aldığı son hal aşağıdaki eklentide :)) Göğüs ölçüm şuan 93 cmyi gösteriyor.Durmak yok , yola devam!
Ve 93cm diyorsun ya göğüs ucundan değil mi, göğüs altı kaç cm?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bide 3hafta gibi kisa bi surede buyitmus biz kac aydir ugrasiyoruz 1-2 cm ya goruyoruz yada gormuyoruz
Suan hic bisi yapmiyorum meyve sebze kilo almak icin ne bulursam yiyorum yaz sonu basliycam bende
Canım fotoğrafı şimdi gördümde önceden nasıldı düz müydü? Kilo aldın mı ? İnanılır gibi değil burda daha öncede bu kadar 10-15cm büyütenler olmuş benim hiç büyümüyor şerbetçiotu mu büyütüyor acaba , kilo aldın mı hiç? Baya büyük göğüslerin benimkine göre, kaç beden sütyen kullanıyordun ve şuan kaç beden ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi