- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
hayır, gebelik takibi için, doğum için.Tüp bebek için mi . Benim tedavim bitti canım hamileyim
Şu an arayıştayım iyi bir doktor ve hastane bulmam gerekiyorhayır, gebelik takibi için, doğum için.
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah5. gün embriyoları biri tuttu biri tutmadı
teşekkür ederim kucağımda şükür 16 aylık ALLAH isteyen herkese versin:)Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çamlıca medipol zeynep hoca kesinlikle tavsiye ederim çok tatlı bir doktorŞu an arayıştayım iyi bir doktor ve hastane bulmam gerekiyor
Canım ben avrupa yakasındayımÇamlıca medipol zeynep hoca kesinlikle tavsiye ederim çok tatlı bir doktor
Kolon hastanesi şişli birol vuralCanım ben avrupa yakasındayım
Kan testi mi yaptırdın canım bende 7. Günüm bugün kan tahlili yaptırdım. Sonuç 4,91 üzüldüm açıkçası yüksek bekliyordum.Ünşallah hepimiz anne oluruz 8. Gün negatif çıktı 11. Günüm ibşallah sağlıklı pozitif olur , cansıza can veren Allahım bana da 11. Gün embriyolara can versin Yalvarıyorum Rabbime
Hayırlı olsun inşallah Kan değerlerin nasıldı acaba? Ben 7. Gün yaptırdım 4,91 umutsuzluğa düştümGözünüz Aydın. Ben de ikizlere hamileyim şu anlık pek belirti yaşamıyorum sadece halsizlik ve uyku yapıyor bende bulantı falan yok. Sizde nasıl geçiyor?
Hayırlı olsun kan değerleriniz nasıldı acaba ? Beta değerleriTüp bebek için mi . Benim tedavim bitti canım hamileyim
İlk öğrendiğimde 178 di canım. 2inci gittiğimde 637 çıkmıştı 2 gün sonra 1774 diğer 2 gün sonra da 4145 çıkmıştı. Sonra daha kan vermedim çarşamba günü ultrasona giricem ikiz olma riski yüksekHayırlı olsun kan değerleriniz nasıldı acaba ? Beta değerleri
İlk öğrendiğimde 178 di canım. 2inci gittiğimde 637 çıkmıştı 2 gün sonra 1774 diğer 2 gün sonra da 4145 çıkmıştı. Sonra daha kan vermedim çarşamba günü ultrasona giricem ikiz olma riski yüksek
Merhabalar ilk 2 günüm baya ağrılı geçmişti kasıklarımda çok sancı olmuştu oturup kalkarken zorlanıyordum test günü yaklaştıkça hafiften baş ağrım ve bulantım oluyordu kasıklarda batma çok oldu bende diğerleriok belirgin değildiMerhabalar transfer sonrası gebelik belirtisi olarak neler hissettiniz?
Merhabalar ilk 2 günüm baya ağrılı geçmişti kasıklarımda çok sancı olmuştu oturup kalkarken zorlanıyordum test günü yaklaştıkça hafiften baş ağrım ve bulantım oluyordu kasıklarda batma çok oldu bende diğerleriok belirgin değildi
Allah razı olsun canım sağolasınÇok teşekkür ederim rabbim hayırlısı ile bebişini kucağına almayı nasip etsin canım
Tebrik ederim canım. Rabbim kucağına almayı nasib etsin. Benim de dün transferim oldu 5.gün çift embriyo transferiydi. Transferden 3 saat sonra pembe lekelenme geldi peçeteye sildikçe. Doktoruma sordum normal dedi. Çok şükür sonra olmadı. Bu günde ara ara hafif ağrı hissettim kasıkta. Sizde de oldumu benzer durumlar.Allah razı olsun canım sağolasınrica ederim
Teşekkür ederim canım inşallahTebrik ederim canım. Rabbim kucağına almayı nasib etsin. Benim de dün transferim oldu 5.gün çift embriyo transferiydi. Transferden 3 saat sonra pembe lekelenme geldi peçeteye sildikçe. Doktoruma sordum normal dedi. Çok şükür sonra olmadı. Bu günde ara ara hafif ağrı hissettim kasıkta. Sizde de oldumu benzer durumlar.