Hülya nerelerdesin :)5.gun embriyolariydi ikizlerim. Rabbim hayirla nasip etsin tum isteyenlere.
Uzun zaman sonra yeniden bi gireyim dedimHülya nerelerdesin :)
Zaten merak ettiğim için açtım. Sonuçta Allah yeter ki nasip etsin her türlü olur tabiki.Bakalım bende merak ettim çoğunluk neymiş.. 3.gun hiç denemediğim için.
İyi yapmışsın canim öyle tabiki..Zaten merak ettiğim için açtım. Sonuçta Allah yeter ki nasip etsin her türlü olur tabiki.
Çok sevindim :)5.gun embriyolariydi ikizlerim. Rabbim hayirla nasip etsin tum isteyenlere.
3.gun inşallah annesinde gelişir6.gün embriyosu tutmadı , şimdi yaklaşık 1 hafta sonra 3.gün embriyosuyla transfer olacağım .Umudum yok ama bekleyip göreceğiz
Hiç umudum yok demeyin bende çok okuyorum sağdan soldan hiç belli olmuyor bu işler. İnşallah güzel haberler verirsiniz....6.gün embriyosu tutmadı , şimdi yaklaşık 1 hafta sonra 3.gün embriyosuyla transfer olacağım .Umudum yok ama bekleyip göreceğiz
Demin kahveni ve manzaranı gördüm şuan tam öyle bir yerde olmak isterdim. Haftanın yorgunluğunu atardım telefonumu kapatırdım ohh misss :)Bakalım bende merak ettim çoğunluk neymiş.. 3.gun hiç denemediğim için.
Bende attım geldim yaDemin kahveni ve manzaranı gördüm şuan tam öyle bir yerde olmak isterdim. Haftanın yorgunluğunu atardım telefonumu kapatırdım ohh misss :)
İnşallah canım , Allah Razı olsunHiç umudum yok demeyin bende çok okuyorum sağdan soldan hiç belli olmuyor bu işler. İnşallah güzel haberler verirsiniz....
İnşallah canım3.gun inşallah annesinde gelişir
Doktorun evet derse yap inşallah bencede mantikliAdet olunca kontrole gidicem ama bakalım doktor ne diyecek ben bir kere daha yumurta toplatayım diyorum...