3. Gün mü Yoksa 5. Gün Embriyosuyla mı Hamile Kaldınız ?

3. GÜN MÜ YOKSA 5. GÜN EMBRİYOSUYLA MI HAMİLE KALDINIZ ?

• 3. GÜN

OY: 25 36,2%
  • 5. GÜN

OY: 44 63,8%

• Ankete Katılan
    69
gözünüz aydın :))) çok sevindim sizin adınıza. ikisi de tuttu mu acaba, ikiz mi :)
benim de 10 ekimde 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi. 20 sine gün sayıyorum sonuç için :)
Çok sağolun çok teşekkür ederim Allah size de nasip eder inşallah♥️Son 5 gün ozaman😍bende 27sine gün sayıyorum canım o zaman belli olacak ultrasonda inşallah ikiz olup olmadıgı. Benim 3üncü gün embriyosu 2 tane😍

Çok sağolun çok teşekkür ederim Allah size de nasip eder inşallah♥️Son 5 gün ozaman😍bende 27sine gün sayıyorum canım o zaman belli olacak ultrasonda inşallah ikiz olup olmadıgı. Benim 3üncü gün embriyosu 2 tane😍
İnşallah ikisi de tutunmuştuuur :)
birşey soracağım; kan testinizi merkezinizde mi yaptırdınız acaba? testten sonra o gün doktorla yine görüşme, muayne oldu mu?

İnşallah ikisi de tutunmuştuuur :)
birşey soracağım; kan testinizi merkezinizde mi yaptırdınız acaba? testten sonra o gün doktorla yine görüşme, muayne oldu mu?
İnşallah canım💕kan testini 2 defa ücretsiz olarak verdim tüp bebek paketinin içindeydi canım şimdi yeni hastane ve iyi bir doktor arayışındayım muayene olmadı

bende anadolu yakasında altunizade umut merkezi doç dr.ebru hanımı tavsiye ediyorum

Çok sağolun çok teşekkür ederim Allah size de nasip eder inşallah♥Son 5 gün ozaman😍bende 27sine gün sayıyorum canım o zaman belli olacak ultrasonda inşallah ikiz olup olmadıgı. Benim 3üncü gün embriyosu 2 tane😍
Hayırlı olsun sağlıkla kucaklayın inşallah kalite durumu nasıldı embriyoların

X