3. Gün mü Yoksa 5. Gün Embriyosuyla mı Hamile Kaldınız ?

3. GÜN MÜ YOKSA 5. GÜN EMBRİYOSUYLA MI HAMİLE KALDINIZ ?

• 3. GÜN

OY: 25 36,2%
  • 5. GÜN

OY: 44 63,8%

• Ankete Katılan
    69
Canım beni çok mutlu ettin. İnşallah bende pozitifi görürüm. Allah gönlüne göre versin. Darısı başıma. Çok şükür bende kabızlık olmadı ama yinede kefir içiyorum. Teşekkür ederim.

Amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah Allah razı olsunyüzün hep gülsün ben teşekkür ederim. Kendine dikkat et inşallah pozitif

Hayırlı olsun canım Inşallah tutunur bebişlerin sana. Bende 1 hafta sonra transfer olucam. Inşallah emeklerimizin karşılığını alırız

Reactions: H M
Hayırlı olsun canım Inşallah tutunur bebişlerin sana. Bende 1 hafta sonra transfer olucam. Inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
Inşaallah canım. Hepimize nasib etsin o güzel duyguyu yaşamayı❤ Sizinki de hayırlı olsun.

Benim de 3. Gün donduruldu embriom. Şu an transferin 10. Günündeyim. Gebelik testi yapsam mı yarın bilmiyorum. Normalde adet günüm bu gün.yani hamile miyim bilmiyorum ama anketi görünce yazmak istedim

Sonucunuz ne oldu acaba çok merak ettim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…