- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.757
KAlitesini söylemediler ama 3.güne giden embriyolarımın arasında en iyisiymiş .Transfer günü söylerler artıK , iyi kalite demişti doktorumBiz sana şanslı gelelim inşallah kalitesini söyleditlrtmi
Hadi bakalım al bebişinide gel ilk miKAlitesini söylemediler ama 3.güne giden embriyolarımın arasında en iyisiymiş .Transfer günü söylerler artıK , iyi kalite demişti doktorum
Hayır bu ikinci canım .İlki 6.gün embriyosuydu tutmadı maalesefHadi bakalım al bebişinide gel ilk mi
Taze transfer mi olacaksınız ? Hayırlı olsunHayır bu ikinci canım .İlki 6.gün embriyosuydu tutmadı maalesef
Dondurulmuş , teşekkür ederimTaze transfer mi olacaksınız ? Hayırlı olsun
Merhaba çok şükür hamileyimmerhaba, sonucunuz ne oldu acaba?
gözünüz aydın :))) çok sevindim sizin adınıza. ikisi de tuttu mu acaba, ikiz mi :)Merhaba çok şükür hamileyim
Çok sağolun çok teşekkür ederim Allah size de nasip eder inşallahgözünüz aydın :))) çok sevindim sizin adınıza. ikisi de tuttu mu acaba, ikiz mi :)
benim de 10 ekimde 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi. 20 sine gün sayıyorum sonuç için :)
İnşallah ikisi de tutunmuştuuur :)Çok sağolun çok teşekkür ederim Allah size de nasip eder inşallahSon 5 gün ozaman bende 27sine gün sayıyorum canım o zaman belli olacak ultrasonda inşallah ikiz olup olmadıgı. Benim 3üncü gün embriyosu 2 tane
İnşallah canımİnşallah ikisi de tutunmuştuuur :)
birşey soracağım; kan testinizi merkezinizde mi yaptırdınız acaba? testten sonra o gün doktorla yine görüşme, muayne oldu mu?
hangi şehirdesiniz?İnşallah canımkan testini 2 defa ücretsiz olarak verdim tüp bebek paketinin içindeydi canım şimdi yeni hastane ve iyi bir doktor arayışındayım muayene olmadı
İstanbulhangi şehirdesiniz?
Nerde yaptırdınızİstanbul
ben de istanbuldayım. Eğer olursa kadıköy florance Özgür Dündar' a bir arkadaş tavsiyesi üzerine gitmeyi planlıyorum. Sende bir araştır istersen.İstanbul
Hayırlı olsun sağlıkla kucaklayın inşallah kalite durumu nasıldı embriyolarınÇok sağolun çok teşekkür ederim Allah size de nasip eder inşallah♥Son 5 gün ozamanbende 27sine gün sayıyorum canım o zaman belli olacak ultrasonda inşallah ikiz olup olmadıgı. Benim 3üncü gün embriyosu 2 tane
Acıbadem maslak bülent tıraşNerde yaptırdınız
Tüp bebek için mi . Benim tedavim bitti canım hamileyimben de istanbuldayım. Eğer olursa kadıköy florance Özgür Dündar' a bir arkadaş tavsiyesi üzerine gitmeyi planlıyorum. Sende bir araştır istersen.
Gayet iyi ve sağlıklılardı çok şükür 2 tane embriyo da dondurdukHayırlı olsun sağlıkla kucaklayın inşallah kalite durumu nasıldı embriyoların