3. Gün mü Yoksa 5. Gün Embriyosuyla mı Hamile Kaldınız ?

3. GÜN MÜ YOKSA 5. GÜN EMBRİYOSUYLA MI HAMİLE KALDINIZ ?

• 3. GÜN

OY: 25 36,2%
  • 5. GÜN

OY: 44 63,8%

• Ankete Katılan
    69
Teşekkür ederim canım inşallah🌸inşallah seninki de pozitif olur bende de oluyordu o pembemsi lekelenme canım sonradan kahveye döndü testten sonra da baya kahverengi akıntım oldu korkup doktora gitmiştim çok şükür birşey çıkmadı beta hcg gayet iyiydi. Kasık ağrıları da normal hala çekiyorum ve kabızlık da var afedersin çok ıkınmamaya çalış duphalac yazmıştı bana doktorum şurup. Sende ondan içebilirsin çok ıkınmamak gerekiyor
Canım beni çok mutlu ettin. İnşallah bende pozitifi görürüm. Allah gönlüne göre versin. 😙 Darısı başıma. Çok şükür bende kabızlık olmadı ama yinede kefir içiyorum. Teşekkür ederim.

Canım beni çok mutlu ettin. İnşallah bende pozitifi görürüm. Allah gönlüne göre versin. 😙 Darısı başıma. Çok şükür bende kabızlık olmadı ama yinede kefir içiyorum. Teşekkür ederim.
Amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah Allah razı olsun😘😘yüzün hep gülsün ben teşekkür ederim. Kendine dikkat et inşallah pozitif🤲🏻♥️

Hayırlı olsun canım Inşallah tutunur bebişlerin sana. Bende 1 hafta sonra transfer olucam. Inşallah emeklerimizin karşılığını alırız 🥰

• Beğen
Reactions: H M
Hayırlı olsun canım Inşallah tutunur bebişlerin sana. Bende 1 hafta sonra transfer olucam. Inşallah emeklerimizin karşılığını alırız 🥰
Inşaallah canım. Hepimize nasib etsin o güzel duyguyu yaşamayı❤ Sizinki de hayırlı olsun.

Benim de 3. Gün donduruldu embriom. Şu an transferin 10. Günündeyim. Gebelik testi yapsam mı yarın bilmiyorum. Normalde adet günüm bu gün.yani hamile miyim bilmiyorum ama anketi görünce yazmak istedim 🤗

Tebrik ederim canım. Rabbim kucağına almayı nasib etsin. Benim de dün transferim oldu 5.gün çift embriyo transferiydi. Transferden 3 saat sonra pembe lekelenme geldi peçeteye sildikçe. Doktoruma sordum normal dedi. Çok şükür sonra olmadı. Bu günde ara ara hafif ağrı hissettim kasıkta. Sizde de oldumu benzer durumlar.
Sonucunuz ne oldu acaba çok merak ettim ..

X