Gözünüz Aydın. Ben de ikizlere hamileyim şu anlık pek belirti yaşamıyorum sadece halsizlik ve uyku yapıyor bende bulantı falan yok. Sizde nasıl geçiyor?5.gun embriyolariydi ikizlerim. Rabbim hayirla nasip etsin tum isteyenlere.
Gözünüz aydın 5. Gün embriyosumuyduGözünüz Aydın. Ben de ikizlere hamileyim şu anlık pek belirti yaşamıyorum sadece halsizlik ve uyku yapıyor bende bulantı falan yok. Sizde nasıl geçiyor?
EvetGözünüz aydın 5. Gün embriyosumuydu
Gözünüz aydın
Simdi anladim cok tsk ederimCanim olay aslinda su..bir embriyonun 3. Gune gittiginde 5. Gube gidip gitmeyecegini bilmeden transferi oluyor..bazi embriyolar..5. Gune gidemiyo...ama 5. Gune giden bir embriyonun 5. Gune kadar gelebildiyse..sansi daha fazla olabiliyo..3. Gun transferinde oran biras daha dusuk olabiliyo..cunki dedigim gibi embriyonun daha fazla gidip gidemeyecigini gozlemleyemeden transfer oluyosun..bi cok doktor..5. Gun transferini uygun goruyor..bazi doktorlar hastaneden dolayida ticari bakip 3. Gun transfer yapabiliyo..yada bazi doktorlar anne rahminin daha saglikli oldugunu dusunup erken transfer yapiyo..ki ben buna inanmiyorum..yani 5. Gube kadar beklenebilir..
Ben dogurdum 15 aylik oldularGözünüz Aydın. Ben de ikizlere hamileyim şu anlık pek belirti yaşamıyorum sadece halsizlik ve uyku yapıyor bende bulantı falan yok. Sizde nasıl geçiyor?
Gözünüz aydınbenim denemem bahçecide oldu 5. gün embriyosu ile gebe kaldım ben
hangi merkezde yapıldı ?Umudunuzu kaybetmeyin gerçekten embriyonun günü çokta önemli değil nasipte varsa oluyor bence. Benim ilk denemem 1. Kalite 2 tane 5. Gün emriyosuydu negatif sonuçlandı, 2 denemem 3 gün 2 embriyo transferiydi ikisi de tuttu 8 haftalık düşük oldu, 3. Denem yine 3 gün embriyosu 2 tane verildi ve pozitif sonuç aldık 4 yaşında kızım var şükür. Şimdi 4 deneme 5. Gün embriyosu transfer edildi bugün kan sonucum pozitif çok şükür. İnşallah rabbim dileyen isteyen tüm anne yürekli hanımlarımıza anne olmayı nasip etsin
Bahçeci tüp bebek merkezi. Diyarbakırhangi merkezde yapıldı ?
Canim gözün aydin bende bahceci fulya annesiyimBahçeci tüp bebek merkezi. Diyarbakır
Teşekkür ederim alah bağışlasın inşallah evladınızıCanim gözün aydin bende bahceci fulya annesiyim
Selam canım doktorun kimdiCanim gözün aydin bende bahceci fulya annesiyim
merhaba, sonucunuz ne oldu acaba?30 eylülde transferim oldu ilk denemem 3.üncü gün embriyosu transfer edildi 2 embriyoyarın sabah test günüm hastaneye gidip kan vericem hiç idrar testi yapmadım
Hayırlı olsun gözünüz aydın30 eylülde transferim oldu ilk denemem 3.üncü gün embriyosu transfer edildi 2 embriyoyarın sabah test günüm hastaneye gidip kan vericem hiç idrar testi yapmadım
Canım selam doktorum Mustafa Bahceciydi takiplerimi Kübra hanım yaptı amaSelam canım doktorun kimdi
Benimde 3. Embriyosu dünyalar güzeli 5 aylık kızım var6.gün embriyosu tutmadı , şimdi yaklaşık 1 hafta sonra 3.gün embriyosuyla transfer olacağım .Umudum yok ama bekleyip göreceğiz
İnşallah canım , mesajını okuyunca duygulandım.Cumartesi günü transferim varBenimde 3. Embriyosu dünyalar güzeli 5 aylık kızım varolumlu düşün olurmu
Biz sana şanslı gelelim inşallah kalitesini söyleditlrtmiİnşallah canım , mesajını okuyunca duygulandım.Cumartesi günü transferim var