3.gün embriyosu ile hamile kalan var mı?

3.gün embriyosu ile hamile kalan var mı? Arkadaşlar ben pcosluyum eşimde morfolojik sorunlar var tüp bebek önerdiler bizde başladık. 21 yumurta toplandı sadece bir tane 3.gün embriyosu kaldı elimizde 16 embriyo 3.gün iyiyken 5.gün gelişimini durdurmuş. Doktorumu aradım havuzlama yapmak istediğimi yeniden yumurta toplaması yapmasını istedim. Oda ben önermiyorum herkese senin ihtiyacın yok dedi 5.gğne gitmemiş gene gitmeyecek bunu transfer ederiz sonra duruma bakarız ona göre dedi ben hiç anlamadım bunu. Uzun lafı kısası 3.gün embriyosu var elimde gebelik elde edebilebilir mi transferden sonra neler yapmam lazım ? Çok kötüyüm sürekli ağlıyorum çok istiyordum olmadı
7 yumurta toplandı benden, 3ünün içi boş çıktı, kalan 4 taneden de 2 tanesi döllendi sadece. Sayı az olduğu için 5. güne gitme riskini alamadık, gitsek belki elimizde hiç kalmayacaktı. Ben sayı azlığına çok takılmıştım, ama nasip kısmet bu işler. Bir tanesini transfer ettirdim, 3. gün 8 hücreli. Şu an 15 haftalık hamileyim 🥹

Allah ol deyince oluyor, umudunuzu asla kaybetmeyin, yeter ki inanın ❤️

3.gün embriyosu ile hamile kalan var mı? Arkadaşlar ben pcosluyum eşimde morfolojik sorunlar var tüp bebek önerdiler bizde başladık. 21 yumurta toplandı sadece bir tane 3.gün embriyosu kaldı elimizde 16 embriyo 3.gün iyiyken 5.gün gelişimini durdurmuş. Doktorumu aradım havuzlama yapmak istediğimi yeniden yumurta toplaması yapmasını istedim. Oda ben önermiyorum herkese senin ihtiyacın yok dedi 5.gğne gitmemiş gene gitmeyecek bunu transfer ederiz sonra duruma bakarız ona göre dedi ben hiç anlamadım bunu. Uzun lafı kısası 3.gün embriyosu var elimde gebelik elde edebilebilir mi transferden sonra neler yapmam lazım ? Çok kötüyüm sürekli ağlıyorum çok istiyordum olmadı
2020 de ilk tedavimde 3. Gün embriyosundan bi tane oğlum oldu şimdi 4 yaşında 😊 bu sene ona kardeş istediğimiz için yeni tedaviye başladık ve şimdide dondurulan bütün embriyolarım 3. Gün. Nasipte varsa olur Allah'ın izniyle 😊

Back