3. Gün mü Yoksa 5. Gün Embriyosuyla mı Hamile Kaldınız ?

3. GÜN MÜ YOKSA 5. GÜN EMBRİYOSUYLA MI HAMİLE KALDINIZ ?

• 3. GÜN

OY: 25 36,2%
  • 5. GÜN

OY: 44 63,8%

• Ankete Katılan
    69
Kizlar reglimi bekliyorum tup bebege baslicaz cok bilgim yok bu 3.gun 5 gun embriyosu nedir banada anlatirmisiniz
Canım yumurta toplamı işlemi olduktan sonra yumurtalar dölleniyor ya laboratuvarda gelişimleri gün gün takip ediliyor kimine 3. gününde transfer ediliyor kimine de 5. gününe geldiklerinde. Tabi dondurulanlarda var yine bugünlerinde onu soruyorum.

Doktorun evet derse yap inşallah bendede mantikli
Gidince zaten sorucam olmadı bir kere daha yumurta toplatırsam taze transfer olsa şansım nedir diye.

Reactions: H M
4 denemede 2 kez hamile kaldım.ikisi de 5.gün embriyosuydu.maalesef iki gebeliğimde devam etmedi nasip

Yani 3 gunde transfer de yada 5 gündeki transferde ne oluyor yani arasindaki fark?

4 denemede 2 kez hamile kaldım.ikisi de 5.gün embriyosuydu.maalesef iki gebeliğimde devam etmedi nasip
İnşallah en kısa sürede olur ve kucağına alırsın

Yani 3 gunde transfer de yada 5 gündeki transferde ne oluyor yani arasindaki fark?
Yani çok bi fark yok aslında önemli olan kaliteli olmaları. Her embriyo 5. güne gitmediği için 5. güne gelenlerin daha kaliteli olduğu düşünülüyor. Kimisinin de 5. gün olup tutmuyor kimisinin de 3. gün transfer edileni tutuyor sonrasında doğum yapıyor...

Tüp bebek anneleri oylarınızı bekliyorum bu konuda bir ben mi meraklanıyorum acaba

6.gün embriyosu tutmadı , şimdi yaklaşık 1 hafta sonra 3.gün embriyosuyla transfer olacağım .Umudum yok ama bekleyip göreceğiz
Umudunuzu kaybetmeyin gerçekten embriyonun günü çokta önemli değil nasipte varsa oluyor bence. Benim ilk denemem 1. Kalite 2 tane 5. Gün emriyosuydu negatif sonuçlandı, 2 denemem 3 gün 2 embriyo transferiydi ikisi de tuttu 8 haftalık düşük oldu, 3. Denem yine 3 gün embriyosu 2 tane verildi ve pozitif sonuç aldık 4 yaşında kızım var şükür. Şimdi 4 deneme 5. Gün embriyosu transfer edildi bugün kan sonucum pozitif çok şükür. İnşallah rabbim dileyen isteyen tüm anne yürekli hanımlarımıza anne olmayı nasip etsin

Amin inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Çok umut oldun bana canım .İnan bazen olmayacak diye hissediyorum .Rabbim bana da deneme gücü verir inşallah , bu bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah Rabbim bu transferimde bana da anneliği tattırır inşallah , tüm isteyenlere

Amin inşallah umudunu kaybetme sakın umut sana güç verecek hep olumlu düşün biz elimizden geleni yapalım takdir Allahın inşallah nasip etsin eder diyelim.

Ünşallah hepimiz anne oluruz 8. Gün negatif çıktı 11. Günüm ibşallah sağlıklı pozitif olur , cansıza can veren Allahım bana da 11. Gün embriyolara can versin Yalvarıyorum Rabbime

Canim merhaba ..tup bebek doktorlarida..zaten 3. Gun embriyolarina..yuzde 50 ve yukarisi oranlar veremiyolar..ama 5. Gun embriyolari icin.yuzde 50 yuzde 60 diyolar. Bende merak ediyorumm..sonuclari.yeni tedaviye basliyacak biri olarak..ben 2 kere 3. Gun 2. Kalite oldum..negatif aonuc aldim..ama bu sonuclarla hamile kalanlar oldu tabi...topik guzel olmus..

30 eylülde transferim oldu ilk denemem 3.üncü gün embriyosu transfer edildi 2 embriyoyarın sabah test günüm hastaneye gidip kan vericem hiç idrar testi yapmadım

Canim olay aslinda su..bir embriyonun 3. Gune gittiginde 5. Gube gidip gitmeyecegini bilmeden transferi oluyor..bazi embriyolar..5. Gune gidemiyo...ama 5. Gune giden bir embriyonun 5. Gune kadar gelebildiyse..sansi daha fazla olabiliyo..3. Gun transferinde oran biras daha dusuk olabiliyo..cunki dedigim gibi embriyonun daha fazla gidip gidemeyecigini gozlemleyemeden transfer oluyosun..bi cok doktor..5. Gun transferini uygun goruyor..bazi doktorlar hastaneden dolayida ticari bakip 3. Gun transfer yapabiliyo..yada bazi doktorlar anne rahminin daha saglikli oldugunu dusunup erken transfer yapiyo..ki ben buna inanmiyorum..yani 5. Gube kadar beklenebilir..

Ünşallah hepimiz anne oluruz 8. Gün negatif çıktı 11. Günüm ibşallah sağlıklı pozitif olur , cansıza can veren Allahım bana da 11. Gün embriyolara can versin Yalvarıyorum Rabbime
İnşallah inşallah rabbim nasip etsin canım hepimize sağlıklı evlatlar

Allah isteyen bekleyen emek veren herkese hayırlısıyla nasip etsin tüm kalbimle diliyorum
5. Gün çift embriyo transferi oldum teki tuttu çok şükür

Teşekkür ederim canım. Bak hiç bu yüzde oranlarını duymadım açıkçası. Inşallah en yakın zamanda güzel haberini alırız

Oylayabilecekler varsa sevinirim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…