3 aylık hamileyim ve Aldatıldım...

Böyle konuları okudukça eşimden hep şüphe duyar oldum herkes aldatıyor sanki ve hep düşünürüm bir gün ya bana da böyle olursa diye ama ben yapamam galiba çok zor duruma düşeceğimi se bilsem midem almaz. Umarım iyi olur senin için her şey. Üzüldüm hamile ve böyle üzüntü zor. Aşlah yardımcın olsun.

Yani burada adamı melek gibi göstermeye gerek yok
Konu sahibi son iki mesajında alkolü bahane etmiş
Bu da bu olayı da affedeceğinin göstergesi bence

daha önceki konu ve o konu birleşince eşinizin bundan sonraki dönemlerde de yapabileceklerini ön görmek zor değil. boşanamıyorsanız en azından bebek doğduktan sonra bir işe girip kendi ayaklarınız üzerinde durun.

1den fazla mi bi de? Ne cesaret telefonunda foto var ya. Enistenin korkusuzlugu ibretlik

zina davası falan açsan ? yüklü nafaka falan filan derken başının çaresine bakarsın çocuğunla birlikte. iyi bir avukata danış derim...

Pislik adam benim aklim almiyor alti ustu bikac ay kalip gelicek uckuruna neden sahip cikmaz erkekler esimi yakalayamasamda bende az cok yurtdisina gittiginde beni aldattigini dusunuyorum... ben ayriliyorum ama cocuk yok isim var ailem destek... atlatmaniz gercekten zor bebeginize zarar vericek bisey yapmayin sizin doktugunuz gozyasi uzuntu onu da etkiliyor malesef... Erkeklere guvenim yok tekrar evlenmek istiyorum ama guven problemimi nasil cozerim bilmiyorum... Neyimiz yetmiyor onu da cozemiyorum... Tipse tip esimden her tip kariyer maddi her anlamda iyiydim ama yetemedim

Halinize çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun.Ancak şöyle bir gerçek var ki bana kalırsa bu ilk aldatılışınız değil, sadece eşinizin ilk yakalanışı. Daha önce de yapmıştır, bundan sonra da yapacaktır. Aldatmanin bile en aşağılık şekilde olanını yapmış. Hastalık gibi hayati tehlike var. Kurtulun, kendinize bunu reva görmeyin.

Öyle değil ben yaşadıklarımın hiçbirini aileme anlatmamıstim bu zamana kadar üzülmesinler diye zaten Babam olanları duyar duymaz sorgusuz sualsiz geldi aldı beni o evden o da şimdi asla gitmemi istemiyor

Sizin eşinizin ne olduğu gayet belliymiş.
Siz ona hep şans vermişsiniz. Ödülü de şiddet ve aldatılmak olmuş.

Ne diyelim.
Affedin.

Yani cok üzüldüm suan ki durumunuza ama esiniz melek v3 ilk yaptigi hata gibi anlatmissiniz. Arkadaslarin alintilarini okuyunca sok oldum. Yani dayak yerken küfür yerken dönüp affederken gururunuz nerdeydi de simdi onun parasiyla düzen kurmamak icin gurur yapiyosunuz. Bunlar bahane iste hep kendinizi kandirmayin.

Bilemiyorum , affetmişsiniz sizin kararınız biz bir şey diyemeyiz .. ama şunu unutmayın bu aldatma 3 aylık bir cinsel boşluk yüzünden mi oldu yoksa bir anlık bir boşluk mu bilemiyorum. Ama siz şu an 3 aylık hamilesiniz , önünüzde daha zorlu bir 6 ay var , lohusalık var belki de uzun süre eşiniz cinsel bir boşlukta kalacak . Henüz 3 ay olmuşken yaşanan bir aldatma var . Bu kadar uzun ve zor süreç içinde eşinizin kendine hakim olacağından emin misiniz ? Bunu göze alıyor musunuz ? Ki hamilelik olsun lohusalık olsun zaten psikolojik olarak çok zorlu bir süreç , bu zorluğa bir de acaba eşim beni aldattı mı aldatacak mı stresini sokmayı göze alıyor musunuz ? İyi düşünün, doğru karar verin . Allah yardımcınız olsun ...

Bu parayla yatan adamlar genelde sk sk yaparlarmis bunu artk onlara normal dogal biseymis gbi geliyo yani.muhtemelen ilk degildr bu yaptgi.hamilelikte ogrenmen ekstra uzucu olmus allah sabir versin allah yardmcn olsun kardesm sana ne diyeym bilemedm

sen köpek bile olamazsın sözünün daha beterini duymak istiyorsun herhalde affedersen hazır ol farklı hakaretlere

Günlerdir aglamaktan perişan oldum en kotusu de yanımda hiç kimsenin olmayışı hıckırıklarla ağlayarak yazıyorum bu mesajları ben. Ama bebegim için ayakta durmak zorundayim
boyu posu devrilsin inşallah, ne yazacağımı bilemedim inanın. Allah yüreğinize ferahlık versin.

Çok üzüldüm durumuna. Ama inan ki hiçbir zaman unutamayacaksin bunu. Hep şüphe hep kuşku, hep nefret dolu gözlerle bakacaksın eşine. Timsah gözyaşları da yalan, zamanında ben de çok gördüm o gözyaşlarını. 1 yıl dolmadan yine aynı hatayla çıktı karşıma adam. Huylu huyundan vazgeçmiyor yani.

İçinizdeki acı asla dinmeyecek
Her güzel anda aklınıza gelcek
Üzgünüm ama gerçek bu
Ayrılmıyorsanız rol yapmaya bakın
Birde hastalık bulaşmasın dikkat edin

Çok üzüldüm sizin için. Eşinizin önceki vukuatlarını da okuyunca aslında sizi haketmediği o günlerden belliymiş. Allah bebeğinize ve size sağlık versin. Eşinize söyleyecek bir şey bulamıyorum. Ben eşimin evlenmeden çok çok önce daha 18 yaşında böyle bir şey yaşadığını öğrenip yıkılmıştım, zor toparlamıştım kendimi. İğrenç bir şey. Affettiyseniz düşünmemeye çalışın. İnşallah tekrarlamaz bu durumu.

Bu kafayla cok uzulur ve sadece yerinizde sayarsiniz.
O cocuk yalniz yapilmadi, este bu sorumlulyga dahil.
Yol gostereniniz de var, adamin abisi demis dogruyu zaten.
Gurur yapmak sacmaliktan baska bisey degil.

Aldatan kendini aldatır, bunu beynine kazı bir kere. Eşin sürekli yurtdışına mı gidip geliyor erkekli kadınlı ortamlara mı giriyor, eğer böyleyse büyük ihtimal gene yapacaktır. Aldatmak karakter meselesi ve ben kişinin kendisi istemedikçe karakterinin değişmeyeceğine inanırım. Çok mutluyduk diyorsun, o zaman eşin cinsellik için aldatmış olabilir, birliktelik yok muydu hamilelik süresince?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…