3 aylık hamileyim ve Aldatıldım...

En cokta bundan korktum bu süreçte. Bugünden sonra da zaten değil birlikte olmak aynı yatağa girmeyi bile kaldırmaz midem

Bence konusurken bile bir metreden fazla yaklasmasin. O pis agzindan tükürük falan sicrar. Baska bi kadinin ıslak yerlerine değmiş oluşunu dusundukce insan tiksiniyor ya. Hic tereddut etmeden evli barkli adam ustelik karısıyla arasi da iyi ne diye parayla seks yapar hayvanin teki demek ki alinma da. Engel olamio kendine demek ki. Sen nasil öğrendin ki bunu dogru mu kesin?

Bence konusurken bile bir metreden fazla yaklasmasin. O pis agzindan tükürük falan sicrar. Baska bi kadinin ıslak yerlerine değmiş oluşunu dusundukce insan tiksiniyor ya. Hic tereddut etmeden evli barkli adam ustelik karısıyla arasi da iyi ne diye parayla seks yapar hayvanin teki demek ki alinma da. Engel olamio kendine demek ki. Sen nasil öğrendin ki bunu dogru mu kesin?
Eşim bu ara alkole düşmüştü zaten aile olarak genelde alkol alan insanlar ama bu ara sarhoş olmayı huy edinmişti orda da alkole yenik düştüğünü düşünüyorum birazda. Evet telefonunda kadınlarla fotograflarını gordum

Çok uzun bir süre o adamla değil birlikte olmak aynı yatakta bile yatmam ben ama umarım bu zamana kadar birşey olmamıstır

Siz yinede testleri yaptırın sadece sizin ve bebeginiz icin. Daha oncede neler yapti belli olmaz. Yani bu durumda onun bir yeri çürüyüp düşse acımam da, ama sizin ve bebeğin sağligi önemli. Sizin adiniza çok üzüldüm gerçekten. Böyle mutlu olacak bir zamanda yapilacak is degil

Size bir şey soracağım çok merak ettim. Eşiniz bu hatayı yaptığı sıralarda ya da siz gerçekleri öğrenmeden evvel hiç bir şey olmamış gibi mi davranıyordu yoksa üstünde suçluluk duygusu var mıydı? Size hissettirecek davranışları oldu mu? Çünkü eğer şimdi ağlayıp vicdan yapıyorsa öncesinde normal davrandıysa şu anki göz yaşları inandırıcı değil. Neden yaptı diye sordunuz mu? Böyle bir ahlaksızlığın bir açıklaması zaten olmaz ama "kendi karakterime de hakaret ettim." Gibi bir cümle bana çok sığ geldi. Affedeceğinizi düşünerek yaptıysa tekrar yapabilir diye sordum. Eğer sizi üzdüysem kusura bakmayın.
Eşim her ay yurt dışına giden bi insan. Her zaman ki gibi donerdi ordan.Pek fark görmemiştim aslında ama bana bi ara bu alkol olayını bu aralar çok abartiyorum bunun yüzünden zarar görüyorum ve psikoga gidip yardım almak istiyorum iyi değilim diyordu son zamanlarda hep.

Keşke biraz bekleyip hamile kalsaydınız , bilmiyorum belki de korunurken olmuştur.Siz zaten zor şeyler yaşıyormuşsunuz bir de bebek sizin elinizi kolunuzu iyice bağlamıştır.Çok zor bir durumda kalmışsınız ama eşiniz zaten gümbür gümbür geliyormuş.Size küfür edip Boğaz'ınıza oturan adamla sevişip hamile kalmamalıydınız mesela.Her neyse.Siz bu saatten sonra yapacaklarınıza odaklanın artık.

Hamilelikten dolayı da fazla duygusalsınız.Biraz güçlü olmaya çalışın , fotoğrafları sakladınız mı mesela? Mantıklı ve akıllıca hareket edin.Bir de eşinizin ailesinden pek kimseye güvenmeyin derim.İnsanoğlu eninde sonunda elbet kardeşini tutar.Allah yardımcınız olsun.

Çok sakin olan eşim 3 kere boğazıma oturarak beni öldürmekle tehdir etti kapımda köpek bile olamazsın gibi çok ağır hakaretler ediyorlar kayınvalidem evde yyattığımı kalktığımı her şeyi annemlere gittiğinde anlatıyor ufacık bi tartışmamızda eşim kolumdan tutup küfür ederek evden kovuyor. En son dün gece de akşam annesi babası ve eşimin balkonda aileme ve bana ettikleri hakaretleri duyunca sinir krizi geçirdim bunca yaşadığım olayın hiç birini aileme anlatmamıştım ama artık kalamayacağımı anlayıp babamları arayıp beni almalarını söyledim Babam arayı düzeltelim diye konuşmaya calıştıgında kayinvalidemin ben hic bir şey söylemedim diye ettiği yeminleri duyunca da daha fazla kalmak istemedim. Şimdi ben boşanmak istiyorum sizce eşim pişman olursa gelirse affedeyim mi bi şans daha vereyim mi yoksa cocugum falan olmadan bu konuyu burda bitireyim mi ne olur yardım edin

Önceki konunuzdan aldım. Evet keşke çocuk olmadan orada bitirseymişsiniz. Bazı şeyler geliyorum demez..

Adam sana 3 aylık evliyken şiddet uyguladığında çocuk da yokken boşan denilmişti. Şimdi hamilesin ve aldatmış hayvanoğlu hayvan o çünkü! Senin boğazına oturup evden kovan heriften ne bekliyodun? Pislik herif nasıl sinirlendim ya.

"benimle birlikte goz yaşı döktü çok pisman sözde o da herseyden önce kendi karakterine saygısızlık yaptığını düşünüyor."

Bunlar senin affetme hazırlıkların...Tabiki severken ve bebek beklerken insan onun pişmanlığını gormek, birdaha olmayacagına inanmak ister...

Yalnız, bu gozyaslarının yalan oldugunu biliyorsun değil mi? Kendi karakterine saygısızlık değil, uygun olanı yapmış bence. İnsan neyse odur arkadaşım ve ona göre hareket eder...Yurt dışında gönlünce eğlenmiş, vicdanı sızlamamış, orda muhtemelen o masada oturan erkelerden evli olanlar da yaptı ve onlara göre birdaha görmeyecekleri kadınlarla orada herşeyden uzakta eğlenmek aldatmak bile sayılmaz...İnan, eşin bu olayı gayet hafife alıyordur içinde...Sen bunu affedersin, o da normal hayatına devam eder, hatta o yasadıgı gecenin veya gecelerin muhabbetini yapmaya devam ederler o arkadaslarıyla belaltı espriler eşliğinde...Hatta bidahakinin planlarını kurarlar...Sen de zannedersin ki anlık bir gaflete düştü, pişman oldu, çok ağladı birdaha yapmaz...Zaten o karakterde olsa bunu da yapmazdı...

Adam birdaha yurtdışına gittiğinde, tel başında dedektiflik edeceksin, görüntülü aratacaksın veya ulaşamadığında afakanlar basacak, gözlerine uyku girmeyecek veya türkiyede de acaba yapıyor mu bunu diye düşünecek, bundan sonra hep geç kalsa diken üstünde tetikte yaşayacaksın...

Sen telefonuna baktın içine doğduğundan değil, onda bu potansiyeli gördüğünden bence...
Eğer affedip bundan sonra teline bakmam, 3 maymunu oynarım, aynı yataga da zamanla girerim diyebiliyorsan diyecek bişi yok ama şunu bil ki bu son olmayacak

Eşim her ay yurt dışına giden bi insan. Her zaman ki gibi donerdi ordan.Pek fark görmemiştim aslında ama bana bi ara bu alkol olayını bu aralar çok abartiyorum bunun yüzünden zarar görüyorum ve psikoga gidip yardım almak istiyorum iyi değilim diyordu son zamanlarda hep.

Yani irdelemeseniz hayat normal akışında akacaktı. Ben alkolün insana yapmayı asla istemeyeceği şeyleri yaptırabileceğine inanmıyorum. Varsayalım ki kendini kaybetti,yine biraz vicdan sahibi olsa kendini o duruma sokacak kadar içmemeyi de tercih edebilirdi. Bahanelerin ardına sığınmak çok kolay..Kolayı seçmiş.

Eee ama senin ki de bile bile lades demek olmuş be güzelim.
Yapacak pek birşey yok ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.

Lutfen aids testi yaptirmasini isteyin. Cinsel iliskiye girmeyin sonuc cikana kadar. Evliligi surdurun bebek biraz büyüyünce ise girer adami sutlarsiniz. Evet belki de acimasiz plan ama ben boyle erkeklere zerre acimiyorum. Ekonomik olarak cokertirtip de gidebilirsin

gecmis konularini bende okudum:KK43: pekde anlatigin Kadar iyi bi esin yokmus malesef... ozamanlar hem ailende arkandaymis, simdide arkanda olurlar. Affetmek zorundada degilsin, tabi suan hamile olman isleri daha zorlastiriyodur ama bunlari sineye cekmeni gerektirmez. Gayet güzel kendinde bakabilirsin cocuguna.
Eger kalirsan asla affedemiceksin sürekli aklina gelcek... asla ayni yataga giremem diyosun, nasil yüricek böyle evlilik?
Ki yürümesi nekadar saglikli?

O kadar çok ihtiyacım var ki biriyle dertleşmeye birilerine sıkintimi anlatmaya çok yalnız kaldığım için buraya geldim

İyi yaptın ama kendini doldurma madem karar verdin dur arkasında ve
Allah'a verdiğin kararda pişman etmesin diye dua et.
Yapmış bir eşeklik çok yanlış kimi kadın affeder kimi etmez.
Sen affetmişsin ben affettiğin için seni ne kınarım ne ayıplarım, Yaptığın yürekli kadın hareketi
Bazen kendime acaba bende affetseydim kocamı ne olurdu diye düşünürüm.
Benim annem bana tek kelime etti ne karar alırsan al ama keşken olmasın.
Affetmeseydin belki keşken olacaktı, - ya alkolün etkisiyle yaptıysa acaba erken mi davrandım diyecektin.
Sen şuan bu düşüncelerle bebeğini de kendini de boğuyorsun.
Huzursuz bir bebeğin olmasına neden olmayın karı koca

23 yaşında ve 3 aylık evli bir bayanım 15 aylık bir sürecin ardından evlenmeye karar verdik yalnız eşimin evi henüz inşaat olduğu için 4 ay kadar ailesiyle birlikte oturmayı teklif etti bende sakınca görmediğim için ailemin tepkilerine rağmen kabul ettim ve sanırım şu an bu hatam yüzünden evliligim bitmek üzere. Bircogunuzunda anladığı gibi kayınvalide faktörü ve eşimin anne bağımlılığı. Arkadaşlar eşimin yanından 5 dakika ayrılsam kayınvalidem oğlunu doldurup üzerime gönderiyor. Evin içinde ben yokmusum gibi davranıyorlar kimse benimle konuşup muhabbet etmiyor eşim is seyahatine gittiği zaman izin alıp annemlerde kalıyorum 2 gece onda da kayınvalidem telefon tacizleriyle devamlı oğlunu arayıp şikayet ederek orda kalmamı engelliyor. Çok sakin olan eşim 3 kere boğazıma oturarak beni öldürmekle tehdir etti kapımda köpek bile olamazsın gibi çok ağır hakaretler ediyorlar kayınvalidem evde yyattığımı kalktığımı her şeyi annemlere gittiğinde anlatıyor ufacık bi tartışmamızda eşim kolumdan tutup küfür ederek evden kovuyor. En son dün gece de akşam annesi babası ve eşimin balkonda aileme ve bana ettikleri hakaretleri duyunca sinir krizi geçirdim bunca yaşadığım olayın hiç birini aileme anlatmamıştım ama artık kalamayacağımı anlayıp babamları arayıp beni almalarını söyledim Babam arayı düzeltelim diye konuşmaya calıştıgında kayinvalidemin ben hic bir şey söylemedim diye ettiği yeminleri duyunca da daha fazla kalmak istemedim. Şimdi ben boşanmak istiyorum sizce eşim pişman olursa gelirse affedeyim mi bi şans daha vereyim mi yoksa cocugum falan olmadan bu konuyu burda bitireyim mi ne olur yardım edin
Bu evliligi buradan devam ettirmek hataymis. Ben olsam onu kullanmaya intikam almaya bakardim sonra bosanirdim. Hemen bosanirsaniz sanmiyorum yikilacagini

Aynı şeyi yaşadı kuzenim 5 aylık hamileyken. Kuzen doktor, bir hastası genel ev işletiyor. Kuzen burda Türkiyede bizleyken kadın aradı kocan burda diye. İnanmadı kuzenim kadın kamera kaydı gönderdi. O da boşamadı ama süper bir evlilik sözleşmesi imzalattı. Eğer bir kere daha yaparsa kuzene 1 milyon euro ödeyecek, ayrıca her ay 5.000 euro nafaka. Fiili yapmanın dışında sosyal medya da dahil. Ayrıca kuzenimin yoğun şüpheside geçerli sayılacak. Barışmak için imzaladı. Oldu 4-5 yıl adam pencereden kafasını uzatsa haber veriyor. Kuzenim asla tam affetmedi ama bir daha yapmayacağından emin oldu. Bence sizde bunu düşünün. Tüm ailesi falanda biliyor zaten kimse konamaz sizi. Erkekler nankör 2 3 yalvarır, 3-5 ağlar ileride bakar siz eskisi gibisiniz aynen devam eder halt yemeye. Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle noter onaylı sözleşme imzalatırdım herife.

Şu anda da iş bakıyorum en azından doğuma kadar biraz para koyabilirsem kolaylık olur diye. Belki doğumu bile beklemem gitmek için. Sadece icim biraz sogusun istiyorum
Maddi sıkıntıdan dolayı gidemeyeceginizi biliyorsa yeniden yapacaktır, nasıl olsa bana mahkum diye....

Para güçtür, bir an evvel güçlenin....

Kocanız daha 3 aylık evliyken size şiddet uygulamış
Üstüne evden kovmuş
Buna rağmen siz çocuk yapmışsınız
Şimdi de aldatmış
Ayrılmayacaksınız bu çok belli
Bebeğe üzüldüm sadece.

+++

O konuyu okudum ben de şimdi.Adamda hem şiddet/hakaret hem de aldatma var.Neyini affediyorsunuz konu sahibi ? Maddi olarak çok zorlanacaksanız,çocuk doğsun bir süre kalın sonra bir iş bulup bırakın bu adamı.Yazık o çocuğa.

X