3 aylık hamileyim ve Aldatıldım...

Değil eşim arkadaşlarımın bile beni kandırdığını hissettigimde arkadaşlıgıma son verirdim ben. Ama şu an bişey bağlıyor sanki beni. Rabbim yaşatmasın sizlere. Ölümden daha zoruymus bu.
Gerekli testleri yaptirmadan birlikte olmayin.hastalik bulasabilir.sabir diliyorum cok zor bir karar

bundan sonrasi esinizin vicdanina kalmis. siz acik bi cek veriyorsunuz. aldatilmam bosanmama sebep degil msjinizi aldi o.artik bunu nasil kullanacagini zaman gosterecek. insallah pisman etmez sizi.
Günler gecmesine rağmen hala bu mesajları bile ağlayarak yazıyorum. Çok canım yaniyo ve şu an zamana bırakmaktan başka hiçbir çarem yok.

Ne desem bilemedim ama çok üzüldüm size ve bebeğinize. Yazacak çok şey var aslında.Ama yazacaklarımın sizin içinizdeki derdi artırmasından ve karnında minicik bir masum taşıyan canınızın yanmasından korktuğum için yazamadım. Allahım size doğru bir çıkış yolu göstersin. Eşinizi de bildiği gibi yapsın. Sınavınız çok büyük.
Her ne olursa olsun evladınız ve sizin için hayırlı olsun inşallah

Şu anda da iş bakıyorum en azından doğuma kadar biraz para koyabilirsem kolaylık olur diye. Belki doğumu bile beklemem gitmek için. Sadece icim biraz sogusun istiyorum

Allah yardımcın olsun. eşinden mutlaka aids, hpv, hepatit için test yaptırmasını iste. hatta bi süre geçtikten sonra tekrar iste

Gerekli testleri yaptirmadan birlikte olmayin.hastalik bulasabilir.sabir diliyorum cok zor bir karar
En cokta bundan korktum bu süreçte. Bugünden sonra da zaten değil birlikte olmak aynı yatağa girmeyi bile kaldırmaz midem

Şu anda da iş bakıyorum en azından doğuma kadar biraz para koyabilirsem kolaylık olur diye. Belki doğumu bile beklemem gitmek için. Sadece icim biraz sogusun istiyorum

Bu çok mantıklı bir karar. Çalışmanızda sağlık açısından bir sakınca yoksa lütfen çalışın. Kararınız ne olursa olsun güvende hissetmenizi sağlar

Siz yeniden şans vermişsiniz herkes aynı şekilde hareket etmek zorunda değil önce buna inanın
Bebeğinizi ve kendinizi düşünün bir daha bebeğinizle bu denli yakın olamayacaksınız sorunları geride tutmaya çalışarak hamileliğinizi sakin geçirmeye Çalışın zamanla umarım kötü günleri geride bırakırsınız
Yürüşe çıkmaya çalışın mümkünse hem size hem bebeğinize iyi gelecek

Günlerdir aglamaktan perişan oldum en kotusu de yanımda hiç kimsenin olmayışı hıckırıklarla ağlayarak yazıyorum bu mesajları ben. Ama bebegim için ayakta durmak zorundayim

Ben aldatılmadım ama aldatılsam ve maddi gücüm olmasa ben de böyle yapardım. Kendi ayaklarım üzerine duran kadar evde iki arkadaş gibi takılır eğer dayanamazsam evde onunla durmaya onu kovardim. Boşandıktan sonra malları bölüsürüz derdim.

Günlerdir aglamaktan perişan oldum en kotusu de yanımda hiç kimsenin olmayışı hıckırıklarla ağlayarak yazıyorum bu mesajları ben. Ama bebegim için ayakta durmak zorundayim

Ah ah.. Bebeğinizin bile hakkına girdi eşiniz. Siz üzüldükçe o masum da üzülüyor ama bu durumda üzülmemeniz de imkansız. Yine de her şeyden önce kendinizi düşünün. Size bunu yapan bir insan aslında tek göz yaşınızı bile haketmiyor biliyor musunuz?

Çok yıprandığimi gördüğü için aslında e bana bir düzen kurmayı teklif etti ama kabul etmedim onun imkanlarıyla yapmak istemedim bunu

Anlatamiyorum ki zaten. Kesin bi karar vermek için biraz toparlanmam lazım sanırım.

şu an sağlıklı düşünemiyorsunuz bence
çok şey yazmak isterdim ya neyse
Tabi ki düşünemiyorum karnımda bebek hayatımda herkesten çok güvendiğim adam beni kırdı gecirdi maddi özgürluğüm olmadıgı için katlanmak zorundayım peki nasıl sağlıklı düşünebilirim

Çok yıprandığimi gördüğü için aslında e bana bir düzen kurmayı teklif etti ama kabul etmedim onun imkanlarıyla yapmak istemedim bunu
Kesinlikle böyle düşünmeyin. O size yapabileceği en kötü şeyi yaptı. Ona muhtaç olamam onun verdiklerini alirsam kendimi küçük görürüm gibi düşünceler bence çok saçma siz onunla evlenirken size sadakat sözü verdi. Yapabileceği en kötü şeylerden birini yaptı ve çocuğunun annesini zor durumda bıraktı. Ben avukatım boşanmada hayatına kast ve aldatma sonucu malvarlığının çoğunu aldatılan eşe verebiliyor hakim. Yani hukuk bile aldatma ve hayatina kastı nerdeyse bir tutuyor. Kesinlikle hakkınız bu sizin eğer böyle düsünürseniz saçma bir gurur olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…