Gerekli testleri yaptirmadan birlikte olmayin.hastalik bulasabilir.sabir diliyorum cok zor bir kararDeğil eşim arkadaşlarımın bile beni kandırdığını hissettigimde arkadaşlıgıma son verirdim ben. Ama şu an bişey bağlıyor sanki beni. Rabbim yaşatmasın sizlere. Ölümden daha zoruymus bu.
Günler gecmesine rağmen hala bu mesajları bile ağlayarak yazıyorum. Çok canım yaniyo ve şu an zamana bırakmaktan başka hiçbir çarem yok.bundan sonrasi esinizin vicdanina kalmis. siz acik bi cek veriyorsunuz. aldatilmam bosanmama sebep degil msjinizi aldi o.artik bunu nasil kullanacagini zaman gosterecek. insallah pisman etmez sizi.
Şu anda da iş bakıyorum en azından doğuma kadar biraz para koyabilirsem kolaylık olur diye. Belki doğumu bile beklemem gitmek için. Sadece icim biraz sogusun istiyorum
En cokta bundan korktum bu süreçte. Bugünden sonra da zaten değil birlikte olmak aynı yatağa girmeyi bile kaldırmaz midemGerekli testleri yaptirmadan birlikte olmayin.hastalik bulasabilir.sabir diliyorum cok zor bir karar
Şu anda da iş bakıyorum en azından doğuma kadar biraz para koyabilirsem kolaylık olur diye. Belki doğumu bile beklemem gitmek için. Sadece icim biraz sogusun istiyorum
Günlerdir aglamaktan perişan oldum en kotusu de yanımda hiç kimsenin olmayışı hıckırıklarla ağlayarak yazıyorum bu mesajları ben. Ama bebegim için ayakta durmak zorundayimNe desem bilemedim ama çok üzüldüm size ve bebeğinize.Yazacak çok şey var aslında.Ama yazacaklarımın sizin içinizdeki derdi artırmasından ve karnında minicik bir masum taşıyan canınızın yanmasından korktuğum için yazamadım. Allahım size doğru bir çıkış yolu göstersin. Eşinizi de bildiği gibi yapsın. Sınavınız çok büyük.
Her ne olursa olsun evladınız ve sizin için hayırlı olsun inşallah
Ben aldatılmadım ama aldatılsam ve maddi gücüm olmasa ben de böyle yapardım. Kendi ayaklarım üzerine duran kadar evde iki arkadaş gibi takılır eğer dayanamazsam evde onunla durmaya onu kovardim. Boşandıktan sonra malları bölüsürüz derdim.Şu anda da iş bakıyorum en azından doğuma kadar biraz para koyabilirsem kolaylık olur diye. Belki doğumu bile beklemem gitmek için. Sadece icim biraz sogusun istiyorum
Çok uzun bir süre o adamla değil birlikte olmak aynı yatakta bile yatmam ben ama umarım bu zamana kadar birşey olmamıstırDoktoda bulaşıcı birsey kapmismi dair testler yaptırsın. Igrenc adam. Insan hamile karısından utanır. Size veya bebege birşey geçebilirdi
Günlerdir aglamaktan perişan oldum en kotusu de yanımda hiç kimsenin olmayışı hıckırıklarla ağlayarak yazıyorum bu mesajları ben. Ama bebegim için ayakta durmak zorundayim
Çok yıprandığimi gördüğü için aslında e bana bir düzen kurmayı teklif etti ama kabul etmedim onun imkanlarıyla yapmak istemedim bunuBen aldatılmadım ama aldatılsam ve maddi gücüm olmasa ben de böyle yapardım. Kendi ayaklarım üzerine duran kadar evde iki arkadaş gibi takılır eğer dayanamazsam evde onunla durmaya onu kovardim. Boşandıktan sonra malları bölüsürüz derdim.
Ilk öğrendiğim gece hamileligimden dolayı rahatsizlandim oda abisini ve yenmesini çağırmış telaşla başka da kimse bilmiyor zatenMadem affedecektiniz keske ailesine yansitmasaydiniz. Kendinizi de esinizi de kucuk dursurmussunuz..
Anlatamiyorum ki zaten. Kesin bi karar vermek için biraz toparlanmam lazım sanırım.Yapan kesinlikle tekrarlar... bence kendi ayaklarının üzerinde durmayi öğren- ve gelecekde secim hakkin olsun.
ek bir tavsiye- eğer afedeceksen KIMSEYE anlatma. Psikologa git... buraya yaz ama tanıdığın hicbir kişiye anlatma
Tabi ki düşünemiyorum karnımda bebek hayatımda herkesten çok güvendiğim adam beni kırdı gecirdi maddi özgürluğüm olmadıgı için katlanmak zorundayım peki nasıl sağlıklı düşünebilirimşu an sağlıklı düşünemiyorsunuz bence
çok şey yazmak isterdim ya neyse
Kesinlikle böyle düşünmeyin. O size yapabileceği en kötü şeyi yaptı. Ona muhtaç olamam onun verdiklerini alirsam kendimi küçük görürüm gibi düşünceler bence çok saçma siz onunla evlenirken size sadakat sözü verdi. Yapabileceği en kötü şeylerden birini yaptı ve çocuğunun annesini zor durumda bıraktı. Ben avukatım boşanmada hayatına kast ve aldatma sonucu malvarlığının çoğunu aldatılan eşe verebiliyor hakim. Yani hukuk bile aldatma ve hayatina kastı nerdeyse bir tutuyor. Kesinlikle hakkınız bu sizin eğer böyle düsünürseniz saçma bir gurur olur.Çok yıprandığimi gördüğü için aslında e bana bir düzen kurmayı teklif etti ama kabul etmedim onun imkanlarıyla yapmak istemedim bunu