Mune gelince bizi bilgilendirirBöyle bir yasak olduğunu bilmiyordum eğer gerekirse yeni bir hesap alabilirim keşke aynı kişi olsaydık da bende iş işten geçmeden boşanmaya cesaret edebilseydi.
Tabi ki değil arkadaşlar suçlu benmisim gibi çok ağır konuşmuşlar durumu açıklamak istedim sadece. Ve sanırım bugün itibariyle yaşanan bir konuşma üzerine evi terk etmesini istedim o da sadece arabasının anahtarını alıp gitti...Dediğinizin doğru olduğunu varsayarak söylüyorum, e şiddet uygulamamış madem tamam da sizi aldattı şuan... Daha iyi mi demek istiyosunuz aldatması. Öyle sıkıntılarınız olnamış olabilir ama bu sizi hamileyken aldattığını değiştirmiyor.
Şu andan itibaren bende kabul etmiyorum bu durumu. Saat 5 gibi yaşanan bi tartışma üzerine evi terk etmesini istedim oda sadece arabasının anahtarını alıp bırakıp gittiYani madem affedecektiniz keşke kimseye söylemediniz.. ben başkasının gözünde aldatılmayı kabul eden kadıb olmak istemezdim.. ağır gelirdi..
Bakın hamilesiniz, maddi durumunuz yok o yüzden evi terk etmediniz.. ama işte bu eşinize yüz verecek. Ne yaparsam yapim affedecek nasılsa diye durmayacak...
Nacizane tavsiyem burnunun sürtmesi gerektiği.. sizi kaybetme korkusu yaşaması.. gerekirse sığınma evine gidin ama evi terk edin.. ta ki köpekler gibi pişman olup sizi kaybetme korkusunu dibine kadar yaşayana kadar.. yoksa sonu gelmez..
Tartışmanız bu konu hakkındamıydı ?Şu andan itibaren bende kabul etmiyorum bu durumu. Saat 5 gibi yaşanan bi tartışma üzerine evi terk etmesini istedim oda sadece arabasının anahtarını alıp bırakıp gitti
Ay önceki mesajımı dikkate almayın. YukarıdakiÇok sakin olan eşim 3 kere boğazıma oturarak beni öldürmekle tehdir etti kapımda köpek bile olamazsın gibi çok ağır hakaretler ediyorlar kayınvalidem evde yyattığımı kalktığımı her şeyi annemlere gittiğinde anlatıyor ufacık bi tartışmamızda eşim kolumdan tutup küfür ederek evden kovuyor. En son dün gece de akşam annesi babası ve eşimin balkonda aileme ve bana ettikleri hakaretleri duyunca sinir krizi geçirdim bunca yaşadığım olayın hiç birini aileme anlatmamıştım ama artık kalamayacağımı anlayıp babamları arayıp beni almalarını söyledim Babam arayı düzeltelim diye konuşmaya calıştıgında kayinvalidemin ben hic bir şey söylemedim diye ettiği yeminleri duyunca da daha fazla kalmak istemedim. Şimdi ben boşanmak istiyorum sizce eşim pişman olursa gelirse affedeyim mi bi şans daha vereyim mi yoksa cocugum falan olmadan bu konuyu burda bitireyim mi ne olur yardım edin
Önceki konunuzdan aldım. Evet keşke çocuk olmadan orada bitirseymişsiniz. Bazı şeyler geliyorum demez..
Hanımlar bir şey sormak istiyorum.
Aldatılan kadın affetmeyip evliliğe devam ettiği zaman ne hissediyor tam olarak?
Gerçekten mutlu olabiliyor mu yoksa rol mu yapıyor?
Eşini sevmeye devam edebiliyor mu?
Ya da cinsellik yaşarken ne düşünüyor ne hissediyor olabilir?
Genelde tecrübeli bayanların yorumları aynı şekilde de o yüzden merak ettim
Bu mu sorunsuz mutlu evlilik ya??????Çok sakin olan eşim 3 kere boğazıma oturarak beni öldürmekle tehdir etti kapımda köpek bile olamazsın gibi çok ağır hakaretler ediyorlar kayınvalidem evde yyattığımı kalktığımı her şeyi annemlere gittiğinde anlatıyor ufacık bi tartışmamızda eşim kolumdan tutup küfür ederek evden kovuyor. En son dün gece de akşam annesi babası ve eşimin balkonda aileme ve bana ettikleri hakaretleri duyunca sinir krizi geçirdim bunca yaşadığım olayın hiç birini aileme anlatmamıştım ama artık kalamayacağımı anlayıp babamları arayıp beni almalarını söyledim Babam arayı düzeltelim diye konuşmaya calıştıgında kayinvalidemin ben hic bir şey söylemedim diye ettiği yeminleri duyunca da daha fazla kalmak istemedim. Şimdi ben boşanmak istiyorum sizce eşim pişman olursa gelirse affedeyim mi bi şans daha vereyim mi yoksa cocugum falan olmadan bu konuyu burda bitireyim mi ne olur yardım edin
Önceki konunuzdan aldım. Evet keşke çocuk olmadan orada bitirseymişsiniz. Bazı şeyler geliyorum demez..
Arkadaşının hesabıymış buBu mu sorunsuz mutlu evlilik ya??????