3 aylık hamileyim ve Aldatıldım...

Yani madem affedecektiniz keşke kimseye söylemediniz.. ben başkasının gözünde aldatılmayı kabul eden kadıb olmak istemezdim.. ağır gelirdi..

Bakın hamilesiniz, maddi durumunuz yok o yüzden evi terk etmediniz.. ama işte bu eşinize yüz verecek. Ne yaparsam yapim affedecek nasılsa diye durmayacak...

Nacizane tavsiyem burnunun sürtmesi gerektiği.. sizi kaybetme korkusu yaşaması.. gerekirse sığınma evine gidin ama evi terk edin.. ta ki köpekler gibi pişman olup sizi kaybetme korkusunu dibine kadar yaşayana kadar.. yoksa sonu gelmez..

Madem affettin..yapmis bir hata bir daha asla yapmaz..diyerek unutmaya calis
Iki arada kalma
Hakkinda hayirlisi

Tabi ki değil arkadaşlar suçlu benmisim gibi çok ağır konuşmuşlar durumu açıklamak istedim sadece. Ve sanırım bugün itibariyle yaşanan bir konuşma üzerine evi terk etmesini istedim o da sadece arabasının anahtarını alıp gitti...

Şu andan itibaren bende kabul etmiyorum bu durumu. Saat 5 gibi yaşanan bi tartışma üzerine evi terk etmesini istedim oda sadece arabasının anahtarını alıp bırakıp gitti

Çok zor allah yardımcınız olsun. Devam etseniz hep bir şüphe olacaktır. Aynı evin içinde düşman gibi çok daha zor. E biyerde maddiyat var boşanınca. Manevi olarak aileniz destek olursa o bile yeter siz çalıştıktan sonra. Dışardab konuşmak dile kolay tabi. Bide hamile kafasıyla sağlıklı düşünmek dahada zor..

Gelinebilecek en kötü noktaya gelmişsin iz .. Allah yardımcın olsun ... Benim hep bı duam vardır böyle kadınlarla birlikte olan bütün evli erkekler AIDS olsun ama karısına bulasmadan orda ölsün.. Buna kocam da dahil .. Eşim çok güler bunu dediğimde ama aldatan a acimam ölsün gebersin

Yeni hesap almak çok mu zor niye başkasının hesabı? İnandırıcı gelmedi.

Çok zor bir durum.
Eşinizi seviyor musunuz? Sevmiyorsanız ayrılmaktan başka çareniz yok. Seviyorsanız gözünü korkutun, bir süre evden gitmesini annesinde kalmasını söyleyin. Karar vermek için buna ihtiyacım var deyin. Tutuşsun bir yerleri. Daha önce de bu tür ilişkilerde bulunduysa derhal zührevi hastalıklar için bir hastanede testler yaptırıp sonuçları size getirmesini talep edin. Bunu hemen yapsın.
Daha çok alevleniyor dediğiniz şey öfkeniz. Çok normal. Tavır alın. Gerekmedikçe konuşmayın. Evet, hayırdan başka söz duymasın sizden. Dışarda işiniz, gücünüz varsa haber vermeyin. Ararsa cevap vermeyin. Aynı şekilde arkadaşlarınızla buluşacağınızda falan haber vermeyin.
Evden de rahat 1-2 ay uzaklaştırın. Hamilesiniz, sizinle kalabilecek kız kardeşiniz var mı? Ya da bir arkadaşınız. Yalnız da kalmayın tabii.
Seviyorsanız zamanla geçecektir, tabii bu tamamen eşinizin davranışlarına bağlı. Artık herhangi bir kadına merhaba derken bile tedirgin olması gerekir. Her şeyi size açık olmalı, tüm şifreler her şey.
Tüm bunlardan daha da önemlisi bebeğiniz. Yaşadığınız çok zor ve kötü bir şey ama o masumun daha dünyadan haberi yok. Siz onun için güçlü olmak zorundasınız. Çift terapisi iyi olacaktır, en azından sizin ve dolayısıyla bebeğinizin ruh sağlığı için. Bunu yani terapiyi eşinize şart koşun.

Ay önceki mesajımı dikkate almayın. Yukarıdaki Youcannotsitwithus ’ın sizden alıntıladığı mesajı görünce fikrim değişti. Hemen ayrılın, hemen. Bir şekilde her şeyi yoluna koyarsınız. Hemen ayrılın.

ayrılmamanızı anlıyorum, doğmamış bir can var ortada. düşünüp çok iyi düşünüp karar vermen gereken bir süreç. sakın ama sakın ani birşey yapma. aniden kabullenmiş affetmiş de görünme. 'çok zor bir süreç üstelik hamileyim, kararımı vereceğim de, devam mı edeceğiz bitecek mi' de. sen neler çekiyorsan o da çeksin, kapandı sanmasın, aklında ayrılma opsiyonunun da canlı olduğunu bilsin.

ama kesinlikle yaptığının bedelini ödesin. açık açık söyle gerekirse 'ben sana güvenmiyorum, yavrumun rızkını elin o...larına yedirmem, bu yavru için her ay 2 altın alıp elime vereceksin' diye. 'benim evliliğimizi sürdürecek sevgim saygım kalmadı, sen sürdürmek istiyorsan gönlümü hoş tutmak zorundasın' de. bir süre o kendini parçalasın, kendini affettirmeye çalışsın. sürekli aklında olsun ki bir daha yapamasın.

haa bir de kendin götür doktora, doktordan hastalığı yoktur raporunu almadan değil birlikte olmak donlarını bile yıkama

Allah korusun
Ama affetmek dilde olur sanırım
Sürekli kafasına kakarım
Birlikte olmak istemem
Hep o kadınla düşünürüm

Bunlara gerek yok
En temizi kendine saygın için
Ayrılmak

keko erkekler icin yurtdisi = seks.
nasil onu koca diye aldin bilemiyorum. ayrica nasil öğrendin yurtdisindayken eşin?

Bu mu sorunsuz mutlu evlilik ya??????

Arkadaşımın hesabı dediğiniz için önceki konuları dikkate almadan yazıyorum:
1- kendinize ve bebeğinize gerekli tüm testleri yaptırın, bu işin gerçekleştiği dönemde gebe kalmış, bir mikrop almış olabilirsiniz
2- siz o telefona bakmasaydınız eşiniz hiç bir şey olmamış gibi hayatınıza devam edecekti o yüzden pişman falan diye kendinizi kandırmayın, eşiniz usta bir yalancı
3- affetmek zorunda değilsiniz kendinize bunu yapmayın. Açın davanızı , haklarınızı alın bebeğinizi aslanlar gibi büyütün. Evlilikte kapanmayacak bir yaradır aldatmak bir daha hiç bir şey eskisi gibi olmayacak o yüzden yıpratmayın kendinizi

Bende 3 buçuk aylık hamileyken esimin face üzerinden kızlarla yazistigini gordum biz o donem küstük ben annemdeydim hamile oldugumu ogrenince bi sans vermistim ama ayri olsa bile kabullenemedim cok kotuydu hickira hickira agladim gunlerce o yüzden seni çok iyi anlıyorum şunu bil unutamıyorsun her yüzüne baktıkça hatirlicaksin ama sindireceksin zamanla ...

aldatan erkekler 2 ye ayrılır...evde mükemmel davranan yada evdeki eşini sürekli aşalayan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…