En cokta bundan korktum bu süreçte. Bugünden sonra da zaten değil birlikte olmak aynı yatağa girmeyi bile kaldırmaz midem
Eşim bu ara alkole düşmüştü zaten aile olarak genelde alkol alan insanlar ama bu ara sarhoş olmayı huy edinmişti orda da alkole yenik düştüğünü düşünüyorum birazda. Evet telefonunda kadınlarla fotograflarını gordumBence konusurken bile bir metreden fazla yaklasmasin. O pis agzindan tükürük falan sicrar. Baska bi kadinin ıslak yerlerine değmiş oluşunu dusundukce insan tiksiniyor ya. Hic tereddut etmeden evli barkli adam ustelik karısıyla arasi da iyi ne diye parayla seks yapar hayvanin teki demek ki alinma da. Engel olamio kendine demek ki. Sen nasil öğrendin ki bunu dogru mu kesin?
Çok uzun bir süre o adamla değil birlikte olmak aynı yatakta bile yatmam ben ama umarım bu zamana kadar birşey olmamıstır
Eşim her ay yurt dışına giden bi insan. Her zaman ki gibi donerdi ordan.Pek fark görmemiştim aslında ama bana bi ara bu alkol olayını bu aralar çok abartiyorum bunun yüzünden zarar görüyorum ve psikoga gidip yardım almak istiyorum iyi değilim diyordu son zamanlarda hep.Size bir şey soracağım çok merak ettim. Eşiniz bu hatayı yaptığı sıralarda ya da siz gerçekleri öğrenmeden evvel hiç bir şey olmamış gibi mi davranıyordu yoksa üstünde suçluluk duygusu var mıydı? Size hissettirecek davranışları oldu mu? Çünkü eğer şimdi ağlayıp vicdan yapıyorsa öncesinde normal davrandıysa şu anki göz yaşları inandırıcı değil. Neden yaptı diye sordunuz mu? Böyle bir ahlaksızlığın bir açıklaması zaten olmaz ama "kendi karakterime de hakaret ettim." Gibi bir cümle bana çok sığ geldi. Affedeceğinizi düşünerek yaptıysa tekrar yapabilir diye sordum. Eğer sizi üzdüysem kusura bakmayın.
İçin soğusun ama affetme.Şu anda da iş bakıyorum en azından doğuma kadar biraz para koyabilirsem kolaylık olur diye. Belki doğumu bile beklemem gitmek için. Sadece icim biraz sogusun istiyorum
Kiyamam uzulme lutfenEn cokta bundan korktum bu süreçte. Bugünden sonra da zaten değil birlikte olmak aynı yatağa girmeyi bile kaldırmaz midem
Eşim her ay yurt dışına giden bi insan. Her zaman ki gibi donerdi ordan.Pek fark görmemiştim aslında ama bana bi ara bu alkol olayını bu aralar çok abartiyorum bunun yüzünden zarar görüyorum ve psikoga gidip yardım almak istiyorum iyi değilim diyordu son zamanlarda hep.
O kadar çok ihtiyacım var ki biriyle dertleşmeye birilerine sıkintimi anlatmaya çok yalnız kaldığım için buraya geldim
Bu evliligi buradan devam ettirmek hataymis. Ben olsam onu kullanmaya intikam almaya bakardim sonra bosanirdim. Hemen bosanirsaniz sanmiyorum yikilacagini23 yaşında ve 3 aylık evli bir bayanım 15 aylık bir sürecin ardından evlenmeye karar verdik yalnız eşimin evi henüz inşaat olduğu için 4 ay kadar ailesiyle birlikte oturmayı teklif etti bende sakınca görmediğim için ailemin tepkilerine rağmen kabul ettim ve sanırım şu an bu hatam yüzünden evliligim bitmek üzere. Bircogunuzunda anladığı gibi kayınvalide faktörü ve eşimin anne bağımlılığı. Arkadaşlar eşimin yanından 5 dakika ayrılsam kayınvalidem oğlunu doldurup üzerime gönderiyor. Evin içinde ben yokmusum gibi davranıyorlar kimse benimle konuşup muhabbet etmiyor eşim is seyahatine gittiği zaman izin alıp annemlerde kalıyorum 2 gece onda da kayınvalidem telefon tacizleriyle devamlı oğlunu arayıp şikayet ederek orda kalmamı engelliyor. Çok sakin olan eşim 3 kere boğazıma oturarak beni öldürmekle tehdir etti kapımda köpek bile olamazsın gibi çok ağır hakaretler ediyorlar kayınvalidem evde yyattığımı kalktığımı her şeyi annemlere gittiğinde anlatıyor ufacık bi tartışmamızda eşim kolumdan tutup küfür ederek evden kovuyor. En son dün gece de akşam annesi babası ve eşimin balkonda aileme ve bana ettikleri hakaretleri duyunca sinir krizi geçirdim bunca yaşadığım olayın hiç birini aileme anlatmamıştım ama artık kalamayacağımı anlayıp babamları arayıp beni almalarını söyledim Babam arayı düzeltelim diye konuşmaya calıştıgında kayinvalidemin ben hic bir şey söylemedim diye ettiği yeminleri duyunca da daha fazla kalmak istemedim. Şimdi ben boşanmak istiyorum sizce eşim pişman olursa gelirse affedeyim mi bi şans daha vereyim mi yoksa cocugum falan olmadan bu konuyu burda bitireyim mi ne olur yardım edin
Maddi sıkıntıdan dolayı gidemeyeceginizi biliyorsa yeniden yapacaktır, nasıl olsa bana mahkum diye....Şu anda da iş bakıyorum en azından doğuma kadar biraz para koyabilirsem kolaylık olur diye. Belki doğumu bile beklemem gitmek için. Sadece icim biraz sogusun istiyorum
Kocanız daha 3 aylık evliyken size şiddet uygulamış
Üstüne evden kovmuş
Buna rağmen siz çocuk yapmışsınız
Şimdi de aldatmış
Ayrılmayacaksınız bu çok belli
Bebeğe üzüldüm sadece.