Tamamen sans eseri bi gece uyandım ve icimden bi ses galerisine bakmamı söyledi baktım bişey bulamadım sonra bu silinen fotografları kurtaran bu program yükledim orda masada toplu arkadaş grubuyla ve yaninda kadınlarla çekilmiş fotograflar gördüm sonrasıni da kendinden ögrendimnasil ogrendiniz? bunu tesadufenmi yoksa bisiden mi suphelendiniz?
Korktuğum şeyde bu aslında zaman geçtikçe sönmüyo sanki daha çok alevleniyor. Eğer ki toparlayamazsam bebegini dünyaya getirmeden bitiririm sanırımCok zor bir karar. Allah yardimciniz olsun.
Ama ofke icinizde kaldikca evliliginiz hicbir zaman eskisi gibi olmayacak, unutmayin. O yara kapanmaz.
Karar verirken lutfen bunu da dusunun. Evladinizin buyuyecegi aile cehennem gibi olacaksa hic olmasin.
Değil eşim arkadaşlarımın bile beni kandırdığını hissettigimde arkadaşlıgıma son verirdim ben. Ama şu an bişey bağlıyor sanki beni. Rabbim yaşatmasın sizlere. Ölümden daha zoruymus bu.Daha sabah işe gelirken bu konuyu düşündüm serviste enine boyuna. Şu an eşim beni aldatsa ne yaparım? Boşa koydum dolmadı, doluya koydum almadı. Çok zor bir durum. Allah yardımcınız olsun. Ben bu tarz konuları unutamayan ve sindiremeyen bir yapıda olduğum için, yaptığını affetsem bile kendi iç sesimden kurtulamam. Bu yüzden benim için ayrılmak tek çözüm bu konuda ama maddi olarak rahatım, ailem de her daim yanımda. Bu durumda olmayan kadınlar için çok çok daha zor bir durum. Umarım eşiniz güveninizi boşa çıkarmaz ama hamile karısını aldatan adamın merhametine güvenmeyin derim ben. Boşanmıyorsanız da ilerisi için plan yapın ve kendinizi güvenceye alacak planlar yapın.
Bende igreniyorum zaten sadece bekliyorum belki bi gün geçer diye...ne yazsam bilemedim. ben affedemezdim sanirim, hep aklima gelirdi.
igrenirdim.
Umarım. Teşekkür ederim.Ne desem bilemedim çok zor bir karar vermişsin umarım pişman olmazsın..
bundan sonrasi esinizin vicdanina kalmis. siz acik bi cek veriyorsunuz. aldatilmam bosanmama sebep degil msjinizi aldi o.artik bunu nasil kullanacagini zaman gosterecek. insallah pisman etmez sizi.Tamamen sans eseri bi gece uyandım ve icimden bi ses galerisine bakmamı söyledi baktım bişey bulamadım sonra bu silinen fotografları kurtaran bu program yükledim orda masada toplu arkadaş grubuyla ve yaninda kadınlarla çekilmiş fotograflar gördüm sonrasıni da kendinden ögrendim
Hayır bebeğime asla kimsenin zarar vermesine izin vermem. Önümüzde bir 6 ayimiz var. Eğer sindiremezsem ya da o adamdan bir kez daha kuşkulanirsam ne pahasına olursa olsun giderim.Olan bebeğe olacak ...!!!
Insallahbundan sonrasi esinizin vicdanina kalmis. siz acik bi cek veriyorsunuz. aldatilmam bosanmama sebep degil msjinizi aldi o.artik bunu nasil kullanacagini zaman gosterecek. insallah pisman etmez sizi.
Şu anda da iş bakıyorum en azından doğuma kadar biraz para koyabilirsem kolaylık olur diye. Belki doğumu bile beklemem gitmek için. Sadece icim biraz sogusun istiyorumİyi düşünüp taşınmak,karar vermek lazım.
Ama bu hareket yutulmaz.
Şuan hamile olduğun için sağlıklı düşünemiyorsun.
Bir kere yapınca affedersen "nasılsa affediyor" diyecek ve bir daha yapacak.
Bu hep böyle devam edecek.
O yüzden lütfen barışma.
Doğumdan sonra git.
Bir daha da o eve dönme.