3 aylık hamileyim ve Aldatıldım...

V velvele19 yazdığım yorumdan sonra eski konularınıza göz atmak istedim, arkadaşım senin mutlu evlilik dediğini bu mu? Anne bağımlısı, kv seni şikayet ettiği için boğazına sarılan bilmem ne, ve üstüne bebek yapmak? Bazen insan bile bile lades diyor, biliyorum acılısın ama gerçekler de bunlar, umarım bundan sonra daha iyi şeyler yaşarsın.

Nerden nasıl başlanır bilmiyorum. 3 senedir birlikteyiz 14 aydır evliyiz. Evliligimin ilk 3 ayı kayınvalide faktöründen dolayı çok sancılı geçti ama aile olarak o kötü günleri atlatıp kendimize herkesin gıptayla baktığı kusursuz denecek kadar güzel olan bir hayat kurmuştuk. Birbirimizi her zaman dinler, sorunlarımızı konuşur, incitmeden anlardık birbirimizi. Eşim ankara içindeyken bensiz hiçbir yere gitmez evinden işine işinden evine gelirdi. 1 buçuk ay önce hamile olduğunu öğrendim buna çok sevinirken 15 gün önce de eşimin yurt dısındayken benim hamile oldugumu bile bile bu işi parayla yapan kadınlarla birlikte olduğunu öğrendim. Dünyam yıkıldı resmen sorunlu mutsuz bir evliliğimiz olmasaydı bu kadar uzulmezdim belki de. Yediremedim kaldıramadım kadınlığıma ve gururuma yapılmış çok büyük bir saygısızlık bu. Esim cok ağladı cok yalvardı gunlerce benimle birlikte goz yaşı döktü çok pisman sözde o da herseyden önce kendi karakterine saygısızlık yaptığını düşünüyor. Abileri yengeleri hiç kimse inanmadı inanamadı onun gibi bir adamın bunu yapmış olması herkesi çok yaraladı. Ailemin maddi durumu kötü olduğu için onlara haber bile veremedim. Karnımdaki bebekle ne yapacagımı bilmedigim icin evi terk etmedim. Belki de bu kadar güzel giden bir evliliğe bir şans daha vermek istedim bilmiyorum. Önceden aldatmak deyince bile canım yanardı asla kabullenemem derdim ama şimdi onu affettigim icin kendimden de utanıyorum. Şu an araya çok büyük bir mesafe koydum ona gerçekten yeniden guvenmeden(ki bu çok uzun bir süreç) onunla aynı masaya bile oturmak istemem. Kendi gururumu evladım için hiçe saydım umarım değer. Umarım ben gerçekten bu kararla hayatımın hatasını yapmış olmam.
Ilk firsatta parali sex yaparak sizi aldatan bir adamla bu kadar mutlu giden bir evlilik cumlesi ayni konu icinde. Sozun bittigi yerdeyim..

Nerden nasıl başlanır bilmiyorum. 3 senedir birlikteyiz 14 aydır evliyiz. Evliligimin ilk 3 ayı kayınvalide faktöründen dolayı çok sancılı geçti ama aile olarak o kötü günleri atlatıp kendimize herkesin gıptayla baktığı kusursuz denecek kadar güzel olan bir hayat kurmuştuk. Birbirimizi her zaman dinler, sorunlarımızı konuşur, incitmeden anlardık birbirimizi. Eşim ankara içindeyken bensiz hiçbir yere gitmez evinden işine işinden evine gelirdi. 1 buçuk ay önce hamile olduğunu öğrendim buna çok sevinirken 15 gün önce de eşimin yurt dısındayken benim hamile oldugumu bile bile bu işi parayla yapan kadınlarla birlikte olduğunu öğrendim. Dünyam yıkıldı resmen sorunlu mutsuz bir evliliğimiz olmasaydı bu kadar uzulmezdim belki de. Yediremedim kaldıramadım kadınlığıma ve gururuma yapılmış çok büyük bir saygısızlık bu. Esim cok ağladı cok yalvardı gunlerce benimle birlikte goz yaşı döktü çok pisman sözde o da herseyden önce kendi karakterine saygısızlık yaptığını düşünüyor. Abileri yengeleri hiç kimse inanmadı inanamadı onun gibi bir adamın bunu yapmış olması herkesi çok yaraladı. Ailemin maddi durumu kötü olduğu için onlara haber bile veremedim. Karnımdaki bebekle ne yapacagımı bilmedigim icin evi terk etmedim. Belki de bu kadar güzel giden bir evliliğe bir şans daha vermek istedim bilmiyorum. Önceden aldatmak deyince bile canım yanardı asla kabullenemem derdim ama şimdi onu affettigim icin kendimden de utanıyorum. Şu an araya çok büyük bir mesafe koydum ona gerçekten yeniden guvenmeden(ki bu çok uzun bir süreç) onunla aynı masaya bile oturmak istemem. Kendi gururumu evladım için hiçe saydım umarım değer. Umarım ben gerçekten bu kararla hayatımın hatasını yapmış olmam.
Öncelikle bu durumundayken böyle bir şey öğrenmene çok üzüldüm geçmiş olsun. Daha önce böyle bişey yapmış mı? Bak bu çok önemli. İhtimal vermiyorum ama biliyosun hastalık durumu olabiliyor, seni ve bebeği riske attığı için kesinlikle kızgın olmalısın bu gayet normal. Ama kendini iyi tart ölç. Eğer bunun altından kalkamayacaksan, kalbinde affetmedikçe, güvenini geri kazanamayacağına inandıkça, aynı evde evliliğini sürdürerek sadece kendini yıpratırsın. Çok iğrenç bir durum biliyorum ama eminim şimdi geri dönüşü olsa yapmazdı. Yurtdışında olmasına ve senin asla duymayacağına güvenmiş olmalı. Çocuğun için yüreğindeki çığlıkları bastırmışsın, hem çok olgun bir davranış hem de yanlış. Bununla baş edemezsen gerçekten mutsuz bir insana dönüşürsün. Masum bebeğinin ne suçu var? Yardım almalısın. Umarım hakkında hayırlısı olur Allah bebişinle senin yardımcın olsun

Madem ayrılmıyorsunuz, bu süreçte psikolojik destek alın. Tek başınıza atlatamazsınız.

İnşallah pişman olmazsınız.. Çok afedersiniz ama eşinizin vicdanına tüküresim geldi. Hamile karısını el üstünde gezdirmesi gerekirsen, yaptığı.. Neyse

İyi de sizin mutlu giden bir evliliğiniz yokmuş ki. Tutarsız konular. Böyle biri size istersen ayrı düzen kurayım da demez. ..

Siz bu durumu her halükarda evli kalmaya mecbur olduğunuzu düşünerek kabullenmişsiniz. Çok karakterli, eşini gerçekten çok seven bir insanın ihaneti aklından geçirmesi bile mümkün değildir. Çok üzücü. Umarım hayatınıza bir şekilde devam edebilirsiniz ve bir daha hayal kırıklığı yaşamazsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Kocanız daha 3 aylık evliyken size şiddet uygulamış
Üstüne evden kovmuş
Buna rağmen siz çocuk yapmışsınız
Şimdi de aldatmış
Ayrılmayacaksınız bu çok belli
Bebeğe üzüldüm sadece.
Herkesin gıptayla baktığı evlilik böyle oluyor yani?
Hmm..
Konu sahibi boşanmak için neyi bekliyorsun canısı?
Bu adam seni gerçekten seviyor mu sence?

1.kadın hisseder tecrübe ile sabit
2.aldatmayan erkek sayıyorum bir iki üç dört sanırım bu kadar malesef kızlar erkekler
Aldatmayan erkek fırsat ve zemin bulamayan erkektir.

Arkadaşlar yalnız büyük bir yanlış anlaşılma olmuş benim eşimle hiç böyle sıkıntılarım olmadı bahsettiğiniz konu bana ait bi konu değil. Daha doğrusu ben buraya üye olmadığım için çok yakın bi arkadaşımın hesabından yazdım bugün size. O olayları yaşayan arkadaşım eşiyle çoktan boşandı bile. Bende evliliğim ilk 3 ayında sıkıntılar yaşadım ama benim eşim hiçbir zaman böyle şiddet küfür uygulamadı bana sadece size yazarken kendi hesabım olmadığını söylemediğim için hata olmus

Arkadaşlar yalnız büyük bir yanlış anlaşılma olmuş benim eşimle hiç böyle sıkıntılarım olmadı bahsettiğiniz konu bana ait bi konu değil. Daha doğrusu ben buraya üye olmadığım için çok yakın bi arkadaşımın hesabından yazdım bugün size. O olayları yaşayan arkadaşım eşiyle çoktan boşandı bile. Bende evliliğim ilk 3 ayında sıkıntılar yaşadım ama benim eşim hiçbir zaman böyle şiddet küfür uygulamadı bana sadece size yazarken kendi hesabım olmadığını söylemediğim için hata olmus
Bundan hesap sahibi arkadaşınızın haberi var mı peki ?

Hmm Mune Mune bizi bilgilendirirse sevinirim
Hesaplar elden ele kullanılabiliyor mu benim bildiğim yasak
Zira ben aynı kişi olduğunuzu düşünüyorum :KK66:
Böyle bir yasak olduğunu bilmiyordum eğer gerekirse yeni bir hesap alabilirim keşke aynı kişi olsaydık da bende iş işten geçmeden boşanmaya cesaret edebilseydi.

Hanımlar bir şey sormak istiyorum.
Aldatılan kadın affetmeyip evliliğe devam ettiği zaman ne hissediyor tam olarak?
Gerçekten mutlu olabiliyor mu yoksa rol mu yapıyor?
Eşini sevmeye devam edebiliyor mu?
Ya da cinsellik yaşarken ne düşünüyor ne hissediyor olabilir?

Genelde tecrübeli bayanların yorumları aynı şekilde de o yüzden merak ettim

Dediğinizin doğru olduğunu varsayarak söylüyorum, e şiddet uygulamamış madem tamam da sizi aldattı şuan... Daha iyi mi demek istiyosunuz aldatması. Öyle sıkıntılarınız olnamış olabilir ama bu sizi hamileyken aldattığını değiştirmiyor.

X