3 aylık hamileyim ve Aldatıldım...

Haklısınız haketmiyor. Ama ben ondan çok bebeğim için ağlıyorum. Öyle hayaller kurmuştuk ki bebegimizle alakalı. Şimdi böyle iğrenç bi adamı babası olarak bilmesi çok acıtıyor beni. Bir de kendim için ağlıyorum onun adını duyunca bile gözlerimin içi gulerdi. Ama nelere layık gördü beni

Hayır bebeğime asla kimsenin zarar vermesine izin vermem. Önümüzde bir 6 ayimiz var. Eğer sindiremezsem ya da o adamdan bir kez daha kuşkulanirsam ne pahasına olursa olsun giderim.

Gidecekseniz suan gidin.
O kusku icinizde hep olacak ozellikle dogumdan sobra illa ki articak cunku bebekten dolayi esler zor bir araya geliyor zaten.
Hamilelik ilerleyip dogum olduktan sonra iyice bagimli hale geleceksiniz eve.
Eger duzen kurma teklifi yaptiysa gurur yapmadan kabul edin ve evden cikin ya da o ciksin gitsin.
Ayni evde kalmayin en azindan bi sure.

Of konu sahibi of, derdinle dert sahibi oldum, çok çok üzüldüm ya. Belki ben de hamile olduğum içindir. Sana sarılmak, kocanı da parçalamak istiyorum cidden.

Cnm affedip affetmeyecegin konusunda birsey diyemem zor bir durum Allah yardımcın olsun
Şüpheli ilişkiden bir ay sonra hiv ve benzeri hastalıkların testleri yapılıyor. Test sonuclarını gormeden esinle asla birlikte olma. Allah korusun birsey kaparsan bu bosanmaktan cok daha agır olur

Eşimin abisi de avukat. O da kesinlikle dava açmam gerektiğini ve bebeğim ve kendim için bütün hayat şartlarını sağlamakta mecbur olduğunu söylüyor. Ama ben yine de böyle bir adamı eğer affetmeyip boşanacaksam onun parasının değersiz olduğu bi hayat kurmak isterim

Bırakın düzeninizi kursun, kendi de ne hali varsa görsün. Bebekten sonra ayrılmak daha zor olacak. Ben olsam o adamın bebeğime dokunmasından bile iğrenirdim. Birde sizin hamile olduğunuzu da biliyordu, bebeğinize de ihanet etti.

Konuyu okumadim, basligi yetti bile..
Allah hakkinda hayirlisi neyse onu versin, karar verirken iyice dusun’ki ileride pisman olmayasin..
Bosanmak kolay birsey degil..

Of konu sahibi of, derdinle dert sahibi oldum, çok çok üzüldüm ya. Belki ben de hamile olduğum içindir. Sana sarılmak, kocanı da parçalamak istiyorum cidden.
Bu ara en çok da ihtiyacım olan şey birinin sarılıp beni teselli etmesi sanırım. Çok sancılı bi süreç geçiriyorum ve yanımda bebegimden başka hiç kimsem yok. Bütün derdimi ona anlatıyorum. Tam da bu dönemde o kadar çok isterdim ki bi kız kardeşim olmasinı

Size bir şey soracağım çok merak ettim. Eşiniz bu hatayı yaptığı sıralarda ya da siz gerçekleri öğrenmeden evvel hiç bir şey olmamış gibi mi davranıyordu yoksa üstünde suçluluk duygusu var mıydı? Size hissettirecek davranışları oldu mu? Çünkü eğer şimdi ağlayıp vicdan yapıyorsa öncesinde normal davrandıysa şu anki göz yaşları inandırıcı değil. Neden yaptı diye sordunuz mu? Böyle bir ahlaksızlığın bir açıklaması zaten olmaz ama "kendi karakterime de hakaret ettim." Gibi bir cümle bana çok sığ geldi. Affedeceğinizi düşünerek yaptıysa tekrar yapabilir diye sordum. Eğer sizi üzdüysem kusura bakmayın.

Eşinizin abisini takdir ettim. Bence böyle bir gurur yapmanıza gerek yok.

Bence ondan hpv ve hiv(aids) gibi cinsel yolla bulaşan hastalıkların testini isteyin. Hayat kadınlarıyla birlikte olmuş hastalık kapmış olabilir.Lütfen ihmal etmeyin bu dediğimi.Eşi hayat kadınlarıyla birlikte olup aids kapmış bir sürü kadın var .

Aslında seçim yapmışsınız,
Burada bu konuda konu açmak sizi yaralamaktan başka hiç bir işe yaramayacaktır.
2 seçeneğiniz varmış
Kendinizce doğru olanı seçmişsiniz, Kendinize ve eşinize hakaret etmekden öteye geçmeyecek bu mevzu,
Kendinize bu kadar yüklenmeyin, Madem bu bebeği dünyaya getirmeye karar verdiniz ona ve kendinize çile çektirmeyin.
Eşinizi de madem affettiniz unutmaya çalışın. Değirmen gibi döndürmeyin bu konuyu evde.
Para için Kendine meslek edinmiş bir fahişe ile yaşadığını, Bu işi para için yapmayan bir kadına itersiniz arada bir de duygusallık olur.
Maalesef son cümlemi kendimde kınıyorum ama erkeklerin bir numaralı savunması olduğu için uyarıyorum sizi Abla olarak.
Hayat bu herkesin başına her şey gelebilir, Kimse benim başıma gelmez demesin...

Zaten o adamın bebegimle çok bi bağı olmasını istemedigim için onun parasıyla bir hayat kurmak istemiyorum. Yoksa bebeğimin üzerinde söz sahibi olabilecegolabileceğini zanneder

Bak canım sen o adamdan ayrılan dahi çocuğun babasından ayrılmayacak sen kendin için değil bebeğine iyi bir gelecek sağlamak için ondan para alacaksın ki ben çocuğum olmasa dahi alırdım benden hayallerim çalan bir adam bunun bedelini ödemeli bence evet parayla ödenmez ama en azından biraz canı açık diye. Neyse sen çocuğun için al madem bankaya koy onun için harca babası sonuçta

Zaten o adamın bebegimle çok bi bağı olmasını istemedigim için onun parasıyla bir hayat kurmak istemiyorum. Yoksa bebeğimin üzerinde söz sahibi olabilecegolabileceğini zanneder
İşte buna da üzüldüm. Çocuğunu babasına ayırma çocuğunun bir tane babası olacak sen başka bir eş bulabilirsin ama çocuğuna iyi bir baba olduğu sürece sakın gösterme üzerinde hakkı yok falan deme. Yanlış kararlar vermemelisin

O kadar çok ihtiyacım var ki biriyle dertleşmeye birilerine sıkintimi anlatmaya çok yalnız kaldığım için buraya geldim

Kendin söylüyorsun su an imkanım yok,aynı zamanda da varlığına tahammül edemiyorum diye o zaman onun imkanlarını sonuna kadar kullanıp psikolojinin daha fazla bozulmaması için o evden ayrilacaksin.
Ondan aldığın ne varsa yazarsınız bir kenara ilerde durumunuz duzeldiginde geri iade edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…