Haklısınız haketmiyor. Ama ben ondan çok bebeğim için ağlıyorum. Öyle hayaller kurmuştuk ki bebegimizle alakalı. Şimdi böyle iğrenç bi adamı babası olarak bilmesi çok acıtıyor beni. Bir de kendim için ağlıyorum onun adını duyunca bile gözlerimin içi gulerdi. Ama nelere layık gördü beniAh ah.. Bebeğinizin bile hakkına girdi eşiniz. Siz üzüldükçe o masum da üzülüyor ama bu durumda üzülmemeniz de imkansız. Yine de her şeyden önce kendinizi düşünün. Size bunu yapan bir insan aslında tek göz yaşınızı bile haketmiyor biliyor musunuz?
Hayır bebeğime asla kimsenin zarar vermesine izin vermem. Önümüzde bir 6 ayimiz var. Eğer sindiremezsem ya da o adamdan bir kez daha kuşkulanirsam ne pahasına olursa olsun giderim.
Eşimin abisi de avukat. O da kesinlikle dava açmam gerektiğini ve bebeğim ve kendim için bütün hayat şartlarını sağlamakta mecbur olduğunu söylüyor. Ama ben yine de böyle bir adamı eğer affetmeyip boşanacaksam onun parasının değersiz olduğu bi hayat kurmak isterimKesinlikle böyle düşünmeyin. O size yapabileceği en kötü şeyi yaptı. Ona muhtaç olamam onun verdiklerini alirsam kendimi küçük görürüm gibi düşünceler bence çok saçma siz onunla evlenirken size sadakat sözü verdi. Yapabileceği en kötü şeylerden birini yaptı ve çocuğunun annesini zor durumda bıraktı. Ben avukatım boşanmada hayatına kast ve aldatma sonucu malvarlığının çoğunu aldatılan eşe verebiliyor hakim. Yani hukuk bile aldatma ve hayatina kastı nerdeyse bir tutuyor. Kesinlikle hakkınız bu sizin eğer böyle düsünürseniz saçma bir gurur olur.
Bu ara en çok da ihtiyacım olan şey birinin sarılıp beni teselli etmesi sanırım. Çok sancılı bi süreç geçiriyorum ve yanımda bebegimden başka hiç kimsem yok. Bütün derdimi ona anlatıyorum. Tam da bu dönemde o kadar çok isterdim ki bi kız kardeşim olmasinıOf konu sahibi of, derdinle dert sahibi oldum, çok çok üzüldüm ya. Belki ben de hamile olduğum içindir. Sana sarılmak, kocanı da parçalamak istiyorum cidden.
Haklısınız haketmiyor. Ama ben ondan çok bebeğim için ağlıyorum. Öyle hayaller kurmuştuk ki bebegimizle alakalı. Şimdi böyle iğrenç bi adamı babası olarak bilmesi çok acıtıyor beni. Bir de kendim için ağlıyorum onun adını duyunca bile gözlerimin içi gulerdi. Ama nelere layık gördü beni
Tam karar vermek için uzun bir süre toparlanmam lazım sanirimKonuyu okumadim, basligi yetti bile..
Allah hakkinda hayirlisi neyse onu versin, karar verirken iyice dusun’ki ileride pisman olmayasin..
Bosanmak kolay birsey degil..
Eşinizin abisini takdir ettim. Bence böyle bir gurur yapmanıza gerek yok.Eşimin abisi de avukat. O da kesinlikle dava açmam gerektiğini ve bebeğim ve kendim için bütün hayat şartlarını sağlamakta mecbur olduğunu söylüyor. Ama ben yine de böyle bir adamı eğer affetmeyip boşanacaksam onun parasının değersiz olduğu bi hayat kurmak isterim
Zaten o adamın bebegimle çok bi bağı olmasını istemedigim için onun parasıyla bir hayat kurmak istemiyorum. Yoksa bebeğimin üzerinde söz sahibi olabilecegolabileceğini zannederBırakın düzeninizi kursun, kendi de ne hali varsa görsün. Bebekten sonra ayrılmak daha zor olacak. Ben olsam o adamın bebeğime dokunmasından bile iğrenirdim. Birde sizin hamile olduğunuzu da biliyordu, bebeğinize de ihanet etti.
Bak canım sen o adamdan ayrılan dahi çocuğun babasından ayrılmayacak sen kendin için değil bebeğine iyi bir gelecek sağlamak için ondan para alacaksın ki ben çocuğum olmasa dahi alırdım benden hayallerim çalan bir adam bunun bedelini ödemeli bence evet parayla ödenmez ama en azından biraz canı açık diye. Neyse sen çocuğun için al madem bankaya koy onun için harca babası sonuçtaEşimin abisi de avukat. O da kesinlikle dava açmam gerektiğini ve bebeğim ve kendim için bütün hayat şartlarını sağlamakta mecbur olduğunu söylüyor. Ama ben yine de böyle bir adamı eğer affetmeyip boşanacaksam onun parasının değersiz olduğu bi hayat kurmak isterim
İşte buna da üzüldüm. Çocuğunu babasına ayırma çocuğunun bir tane babası olacak sen başka bir eş bulabilirsin ama çocuğuna iyi bir baba olduğu sürece sakın gösterme üzerinde hakkı yok falan deme. Yanlış kararlar vermemelisinZaten o adamın bebegimle çok bi bağı olmasını istemedigim için onun parasıyla bir hayat kurmak istemiyorum. Yoksa bebeğimin üzerinde söz sahibi olabilecegolabileceğini zanneder
O kadar çok ihtiyacım var ki biriyle dertleşmeye birilerine sıkintimi anlatmaya çok yalnız kaldığım için buraya geldimAslında seçim yapmışsınız,
Burada bu konuda konu açmak sizi yaralamaktan başka hiç bir işe yaramayacaktır.
2 seçeneğiniz varmış
Kendinizce doğru olanı seçmişsiniz, Kendinize ve eşinize hakaret etmekden öteye geçmeyecek bu mevzu,
Kendinize bu kadar yüklenmeyin, Madem bu bebeği dünyaya getirmeye karar verdiniz ona ve kendinize çile çektirmeyin.
Eşinizi de madem affettiniz unutmaya çalışın. Değirmen gibi döndürmeyin bu konuyu evde.
Para için Kendine meslek edinmiş bir fahişe ile yaşadığını, Bu işi para için yapmayan bir kadına itersiniz arada bir de duygusallık olur.
Maalesef son cümlemi kendimde kınıyorum ama erkeklerin bir numaralı savunması olduğu için uyarıyorum sizi Abla olarak.
Hayat bu herkesin başına her şey gelebilir, Kimse benim başıma gelmez demesin...