3 aylık evliyim ve ayrılıyorum

Seni tebrik ediyorum. Başlar da korkmuşsun zor zamanlar geçirmişssin yazılarından da onu anladım ama atlatmışsın. İyi ki belki düzelir mantığıyla yola çıkmadın. Yıllarını heba edecektin. Sabret sabret ne için? Karışnda karısını namusu aılesını savunmaktan aciz bir adamın neyine sabredeceksin ki?

Erkekler evlenince kıymete biniyor zaten...
Bekarken evine uğramasa, annesi sormaz "Neredeydin?" diye.. susar kalır..
Daha tuhafı, bekarken annesinden şikayet eden, bunalan erkekler.. evlenince karısını ittirir annesine.. arkasında durmaz... Hatta aldığı kadını köprü kullanıp, sürekli annesiyle eleştirir durur.. Hiç varolmamış o anne - oğul ilişkisini, yalancı bir köprü üzerinden devam ettirir..
Tek kalınca da.. işte böyle oradan kaçar gider... Kendi annesine, ailesine.. kendi dayanamaz...

Seni çok takdir ediyorum...
Dilerim yaşayacağın mutlulukların hepsi ardı ardına gelir bundan sonra..
Ve dilerim, sana bunları yaşatanların hüzünleri yeni başlıyordur...

karısıyla annesini ayıramayan insandan koca olmaz!
bence çoluk çocuk olmadan ayrılmak sizin için en güzeli acı ama gerçek...

vay bee 3 sene sonra aynı topiği bulup gelip son durumunu yazman ne kadarda güzel olmuş.. tebrik ederim seni.. çok şey yaşamışsın ama şu anda mutlu olmana ve o aileden kurtulmuş olmana çok sevindim.. aynı film izlersinde sonu mutlu biter ve yüzünde bir tebessümle kalkarsın ya öyle oldum :)) inşallah bundan sonra herşey senin için çok daha güzel olur, daha yaşın çok genç, okulunu bitirmek üzereymişsin çok güzel, inşallah iyilerle karşılaşırsın, tekrar evlenir mutlu olursun..

konunun hepsini okumadan uyazmıştım...
sizin adınıza çok sevindim hakkınızda hayırlısı buymuş umarım ömür boyu mutlu olursunuz...

senın adına cok sevındım canım okumustum konuyu ama sonu ıyı olmus

canım okudum çooookk üzüldüm ama erken kurtulduğuna sevin derim aile biraz karaktersiz sanırım yeni gelinle saç başa kavga etmekte neymiş babası kapıya geliyomuş hakaret ediyomuş falan kaynanan bukadar meraklıymı düşkünmüş madem oğluna sarıp sarmalasaydı pamuklara çıkarmasaydı koynundan ayy çok sinir oldum bak şimdi bende 5 aylık ewliyim düşünemiyorum onlar benim başıma gelse neler olurdu...ama dua etki ailen arkanda daha çok gençsin ve ortada çocuk falan yok ben gelseler bile geri dönme derim saygı perdesi çoktan yırtılmış eşinde seni ezdirmekten zewk alıyo sanırım üzüldüm çok geçmiş olsun derim ALLAH daha kötülerini çıkarmasın karşına bundan sonra inş.

Ben de böyle olacağım sanırım. Şimdi eşimle ayrılık noktasındayız. Birkaç yıl sonra gelip burada, kızlar, eşimle boşandım, ama onu çok özlüyorum hala seviyorum diyecekmişim gibi geliyor.

Senin için çok sevindim. Allah yardımcın olsun. İnşallah mutlu bir hayatın olur bundan böyle. Ki mutlusun da çok şükür. Tebrik ederim. Önerilerini duymak istiyorum.

yıl 2011 yahu
Tövbe estafurullah ya
Allah sabır versin size

Cocuk olmadan bosanmıssın. Anasından gobek bagını kopartamamıs bellı. Bosver daha gencsın . Bosan gıtsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…