3,5 yillik iliski sonrasi mesaj sorunu

evlenmeden önce karı koca gibi yaşanılan herşeyin aşkın büyüsünü kısa sürede bozduğunu düşünüyorumm

Evlenince de bozuluyor. Büyüsü bozulmadan imzayı atarsan hep aşık kalmıyorsun ki. Sadece ayrılmak zorlaşıyor bir takım bağlar olduğu için.

sadece seks mi demek karı koca gibi yaşamak? beraber uyumak bereber uyanmak sürekli yanyana olmak evlenmeden evli gibi olmak demek .. bunu ben mi acaba siz mi sadece cinsellikle bağdaştırıyorsunuz?
eğer bi adamla uzun yıllar aynı evi paylaştıysanız ve o adamla evlendiyseniz bunun nekadar büyük bi avantaj olduğunu ozaman ayırtedebilirsiniz. Ama damdan düşer gibi sadece kafelerde görüşüp sonra o büyülü imza sayesinde aynı evin içine tıkıldığınızda adamın türlü türlü huylarıyla tokat gibi karşılaşırsınız. bazıları kabul etmekte zorlanacağınız şeyler bile olabilir. Eşimle 8. Senenin sonunda evlendik üni.de sürekli yanyanaydık ama çok şükür bazı şeyleri öyle güzel sindirdik ki şuan evliliğimizden beklentimiz ne gereksiz heycanlar(hani çiftler telaşa kapılırlar ya heucan bitti diye he işte o heycan) ne çılgınca aşk.İyiki de böyle bi ilişki sonunda evlendim diyorum ve o yeni evli olmanın gereksiz çılgınlığını yaşamadım. Ha uzun sevgililik dönemi geçirmeden evlenenler illaki böylemi? Tabiki hayır. Ama anlatmak istediğim uzun ilişkilerin yada birbirini afedersin donuna kadar tanımanın çok da kötü bişi olmadığı.

Karı koca gibi yaşanan ilişki.. işte ben bundan tiksiniyorum...

Kınadığınız şeyi yasamadan olmezsınız bunu hıc unutmayın bu hangı konuda olursa olsun. Bır bakmışsınız hıc yapmam dendiğiniz seyler oluvermıs bır bakmışsınız etrafınızdan biri yaşıyor bunu hiç unutmayın lutfen

3.5 yillik artik karı koca gibi olunan iliski sonrasi ayrilik... Ayrilik üzerinden geçen yaklaşık 8 ay.ve hic konusmamak..
Nasi konuşacağını selamimi alir mi almaz mi bunu bile merak.ediyorum
Sizce yazmali miyim

8 ay cok uzun bır sure hıc haber aldınız mı hayatında bırı olabılır mı? Ve neden ayrılmıştınız nasıl ayrılmıştınız bunlar cok onemlı lutfen kendınızı üzecek bırsey yapmayın eğer yazıp cevap alamazsanız veya terslerse cok daha koptu hissedeceksiniz

Yazma canım. Bak aynısını yapmış bir insan olarak diyorum ki "yazma". 3.5 yıllık ilişkim vardı bitti bazı mecburi sebeplerden dolayı. Hatta üzerine başka biri bile girip çıkmıştı o ara hayatıma. Doğum gününde mesaj atmak istedim, zaten kötü ayrılmamıştık. Bir de dediğin gibi ne yapar ne eder merak ettim, bazı sağlık problemleri vardı ailesinde onların durumunu falan öğrenmek istedim.

Cesaretimi topladım mesaj attım, konuştuk biraz. Ama baktım ki çocuk kendi kendine ümitlenmiş, sanki tekrar başlamak için mesaj atmışım sanmış. Aradan geçen 8 ayın bana hiç faydası olmamış demek ki, mesajın geldiği an anladım demişti. Benimde içimden bir şeyler koptu, bir süre kendime gelemedim. İnan iki taraf içinde daha üzücü oluyor. Hiç iletişime geçmemek en güzeli.

Barisma ihtimaliniz yok mu?
Madem duygular bu denli karsilikli..

Barisma ihtimaliniz yok mu?
Madem duygular bu denli karsilikli..

Maalesef canım. Mecburi bir ayrılıktı zaten bizimkisi. Temelde çok büyük farklılıklarımız vardı. Aşk sevgi güzel şeyler tabi ama o farklılıklar da arada duvar gibi yüzüme çarpıyordu. Ailem falan da kabullenmezdi zaten bu evliliği, anneminde sağlık problemleri var o yüzden özellikle onu üzmeyi göze alamadım.

Aslında kendi adıma konuşursam, aşkım bitti. Ama duyduğum şey özlem ve saygı. Ayrılırken ona da demiştim beni kimse böyle sevemeyecek biliyorum ama elimden bir şey gelmiyor diye. Sonra peşine başka biri daha girdi hayatıma. Ama o hayatıma giren kişiden de kazık yediğim için insan ister istemez bir kıyaslamaya giriyor. Sanırım artık hep böyle olacak yani hep saçma sapan kişiler girecek hayatıma, hiç bir zaman öyle sevilmeyeceğim, kimseyle öyle gülüp eğlenemeyeceğim falan diye düşünüyorum. Aklıma güzel anlarımız geliyor hep, zaten pek kötü zamanlarımız olmadı. Ayrılırken bile ikimizde oturup ağlamıştık. Mesela geçen odamı toparladım. Kitapların, defterlerin arasından bana yazdığı mektuplar çıktı. Kıyıp atamadım hepsini topladım bir araya sakladım arada açar okurum diye. Belki hala aşık değilim ama hala benim için çok değerli. Ne diyeyim bizim ilişkimizin sonu da böyle olacakmış demek ki..

Konu sahibi konunu da az bölmüş oldum ama kusura bakma :)

Hanimlar desteginiz icin teşekkür ederim. Kendi burnunun dikine gitmeye bayilan blleg olarak mesaj attim, hatta aradı sonra beni. Bir güzel konuştuk.
Hayatinda biri yokmus , ailesindeki gelişmeleri söyledi. Hayatimi takip etmiyormuş.beni seviyormuş ama artik bana aşık değilmiş bunlari soyledi
Hii bi de, hep mutlu olmami diledi. Özlemiş miyim evet, yazdigim icin pisman olmadim da.. Gecen yillari dusununce biraz huzunlendim
Destekleriniz icin teşekkür ederim
Iliskimizin uzunlugu sayesinde kari koca gibiydik demistim. Cinsel yaklasmalarimiz hic olmadi. Bu konuda birbirimize saygi duyuyorduk. Bu konuya tekrar aciklama getirmek istedim. Ama ailesinin icindeydim, annesi kardesleribabasi bibisi didisi hepsini tanıyordum. Annesi beni arayip x e alisverise cikalim derdi o yuzden kari koca demistim
Kizlar, gecmisi dusunmek zor..
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun .
Lafinizi dinlemedigim icin de ozur dilerim
Sevgiler .

Bence yazmalisiniz. Kötü de ayrilmamissiniz. En azından emin olursunuz. İyi ya da kötü bir cevap olur size sonradan' keşke ' dememek için.

Karı koca gibi yaşanan ilişki.. işte ben bundan tiksiniyorum...

ben sizin bu tarz mesajlarınıza daha öncede denk geldim ve görüyorum ki bi kızınız var. çok havadan konuşuyorsunuz. umarım sizin bu büyük sözlerinizin dersini kızınızdan yaşayarak öğrenmek zorunda kalmazsınız. ama bunun bi 15 sene sonrasını gözümün önüne getirdim de "bi hata yaptım annem beni reddetti,sokağa atıldım,annem bana sahip çıkmıyor" cümlesindeki anne siz olmazsınız umarım.

Büyük konuşmamak gerek. Umarım @esrasncy 'In istediği gibi hayırlı güzel bir evladı olur.. her cümlemizi bir imtihan olarak görüyorum ben. dilin kemiği yok. bununla sınanmaz inşallah

Ayyyyyyy ne takmışlar karı-koca-evlilik kutsallığınaaa!
He bacım he kutsal sizsiniz sevgililer aşık olamaz kocası yerine koymak için illaki evli olması lazım he bacım.
Konu sahibi arkadaşım içim acıdı.. İçinizde hangisi ağır basıyorsa onu yapın.

Neden yazasınki? zaten uzun süre geçmiş,bence yazmamalısın.

seviyorsan yaz ama emin değilsen bırak o isterse yazsın

Hay ağzın bal yesin! Bu arada,kim büyük konuştuysa,karşısına çıktı.Çooookk şahit oldum.Kendi kızı evden çıkıp gittiğinde,dönene kadar 2 saat içinde ne yaptığını bilemez kimse.Bu ne rahat konuşma tarzı,bu nasıl büyük konuşma,ne tür bi korkusuzluk.. Gerçekten şaşırıyorum böyle insanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…