- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
evlenmeden önce karı koca gibi yaşanılan herşeyin aşkın büyüsünü kısa sürede bozduğunu düşünüyorumm
Bunlar şimdi bisicik yapmadan evlendiler ya asklarinin buyusunden geçilmiyorduraman ne güzelburda da evli herkes aşkın büyüsünü evlenmeden önce yaşadığı seks yüzünden kaybetmiş zaten...
şu yazdığınız çok ayıp bence. naçizane fikrim insanların "özel hayatlarına" ait olan durumlar hakkında tiksiniyorum dememeniz. adı üstünde özel hayat. size tiksinç gelse bile bunun karşıdaki insanı yaralayabileceiğini düşünün...
Hee kari koca. Ilgini cekti hemen dimi?Karı Koca ??
eğer bi adamla uzun yıllar aynı evi paylaştıysanız ve o adamla evlendiyseniz bunun nekadar büyük bi avantaj olduğunu ozaman ayırtedebilirsiniz. Ama damdan düşer gibi sadece kafelerde görüşüp sonra o büyülü imza sayesinde aynı evin içine tıkıldığınızda adamın türlü türlü huylarıyla tokat gibi karşılaşırsınız. bazıları kabul etmekte zorlanacağınız şeyler bile olabilir. Eşimle 8. Senenin sonunda evlendik üni.de sürekli yanyanaydık ama çok şükür bazı şeyleri öyle güzel sindirdik ki şuan evliliğimizden beklentimiz ne gereksiz heycanlar(hani çiftler telaşa kapılırlar ya heucan bitti diye he işte o heycan) ne çılgınca aşk.İyiki de böyle bi ilişki sonunda evlendim diyorum ve o yeni evli olmanın gereksiz çılgınlığını yaşamadım. Ha uzun sevgililik dönemi geçirmeden evlenenler illaki böylemi? Tabiki hayır. Ama anlatmak istediğim uzun ilişkilerin yada birbirini afedersin donuna kadar tanımanın çok da kötü bişi olmadığı.sadece seks mi demek karı koca gibi yaşamak? beraber uyumak bereber uyanmak sürekli yanyana olmak evlenmeden evli gibi olmak demek .. bunu ben mi acaba siz mi sadece cinsellikle bağdaştırıyorsunuz?
Ben de insanları üstüne vazife olmadığı halde yargılayan çomarlardan tiksiniyorum. Ne kötü. Onlara giren çıkan neyseKarı koca gibi yaşanan ilişki.. işte ben bundan tiksiniyorum...
Karı koca gibi yaşanan ilişki.. işte ben bundan tiksiniyorum...
3.5 yillik artik karı koca gibi olunan iliski sonrasi ayrilik... Ayrilik üzerinden geçen yaklaşık 8 ay.ve hic konusmamak..
Nasi konuşacağını selamimi alir mi almaz mi bunu bile merak.ediyorum
Sizce yazmali miyim
Barisma ihtimaliniz yok mu?Yazma canım. Bak aynısını yapmış bir insan olarak diyorum ki "yazma". 3.5 yıllık ilişkim vardı bitti bazı mecburi sebeplerden dolayı. Hatta üzerine başka biri bile girip çıkmıştı o ara hayatıma. Doğum gününde mesaj atmak istedim, zaten kötü ayrılmamıştık. Bir de dediğin gibi ne yapar ne eder merak ettim, bazı sağlık problemleri vardı ailesinde onların durumunu falan öğrenmek istedim.
Cesaretimi topladım mesaj attım, konuştuk biraz. Ama baktım ki çocuk kendi kendine ümitlenmiş, sanki tekrar başlamak için mesaj atmışım sanmış. Aradan geçen 8 ayın bana hiç faydası olmamış demek ki, mesajın geldiği an anladım demişti. Benimde içimden bir şeyler koptu, bir süre kendime gelemedim. İnan iki taraf içinde daha üzücü oluyor. Hiç iletişime geçmemek en güzeli.
Barisma ihtimaliniz yok mu?
Madem duygular bu denli karsilikli..
Karı koca gibi yaşanan ilişki.. işte ben bundan tiksiniyorum...
ben sizin bu tarz mesajlarınıza daha öncede denk geldim ve görüyorum ki bi kızınız var. çok havadan konuşuyorsunuz. umarım sizin bu büyük sözlerinizin dersini kızınızdan yaşayarak öğrenmek zorunda kalmazsınız. ama bunun bi 15 sene sonrasını gözümün önüne getirdim de "bi hata yaptım annem beni reddetti,sokağa atıldım,annem bana sahip çıkmıyor" cümlesindeki anne siz olmazsınız umarım.
ben sizin bu tarz mesajlarınıza daha öncede denk geldim ve görüyorum ki bi kızınız var. çok havadan konuşuyorsunuz. umarım sizin bu büyük sözlerinizin dersini kızınızdan yaşayarak öğrenmek zorunda kalmazsınız. ama bunun bi 15 sene sonrasını gözümün önüne getirdim de "bi hata yaptım annem beni reddetti,sokağa atıldım,annem bana sahip çıkmıyor" cümlesindeki anne siz olmazsınız umarım.