Hislerinize güvenir misin ve ayrılık sonrası vicdanı rahatlık

Net başkası var.
Başkası için sizi üzüp terk edip sevmiyorum galiba ya tavrını gösteren biri yarın dönse ne dönmese ne?

Net başkası var.
Başkası için sizi üzüp terk edip sevmiyorum galiba ya tavrını gösteren biri yarın dönse ne dönmese ne?
Geri dönse açmam kollarımı bende tabi ki ama anlasın ona verdiğim sevgimi değeri onu anlasın istiyorum . Başka bir kız mı var dediğimde saçmalama yemine derim yok dedi ama inanmıyorum tabi ki .

En önemlisi de bu değil mi zaten? Vicdanınızın rahat olması gerisi mühim değil artık. Yolunuz açık olsun inşallah sizi hak edecek iyi yürekli çok seven bir insanla karşılaşirsiniz dilerim.

Aslında bu yorumu okuduktan sonra farklı hissetmeye başladım. Haklı olabilirsiniz. Ama gelmese bile o benim vicdanım cidden çok rahat. Çünkü çok emek verdim ve kendisi haksız olsa bile hep kendi içimde onu haklı çıkarttım kendi kendimin gönlünü aldım. Tek taraflı bir çabaydı benimki hep. Şuan tek dileğim benim onu ne kadar sevdiğimi değer verdiğimi anlaması. Bu yüzden mi bilmşyorum geri geleceğini düşünüyorum. Belki bir ay sonra belki 1 yıl belki 10 yıl. Ama gelecek diye hissediyorum . Ama gelmeyebilirdi tami
Vicdan rahatlığı farklı bir şey. Ben ondan bahsetmiyorum 😊 vicdanınız rahatsa demek ki doğru yoldasınız, haklı olduğunuzu en azından suçlu olmadığınızı biliyorsunuz.

ancak doğal olarak sevdiğiniz adamın geri dönmesini bekliyorsunuz. Ve daha önceki tecrübelerden ötürü yine geleceğini düşündüğünüz için ayrılık acısı çekmiyorsunuz bence şu an.

eğer dönmeyecekse ve siz bunu idrak etmeye başlayınca, ondan sonra acı yavaş yavaş başlayacak. Ama bu vicdan rahatlığından ayrı bir şey. Yine sevdiğini kaybeden birinin hissettiği çok doğal ve insani bir duygu sonuçta…

Vicdan rahatlığı farklı bir şey. Ben ondan bahsetmiyorum 😊 vicdanınız rahatsa demek ki doğru yoldasınız, haklı olduğunuzu en azından suçlu olmadığınızı biliyorsunuz.

ancak doğal olarak sevdiğiniz adamın geri dönmesini bekliyorsunuz. Ve daha önceki tecrübelerden ötürü yine geleceğini düşündüğünüz için ayrılık acısı çekmiyorsunuz bence şu an.

eğer dönmeyecekse ve siz bunu idrak etmeye başlayınca, ondan sonra acı yavaş yavaş başlayacak. Ama bu vicdan rahatlığından ayrı bir şey. Yine sevdiğini kaybeden birinin hissettiği çok doğal ve insani bir duygu sonuçta…
Evet kesinlikle. Ama geri gelsin diye bir çabam yok. Özlemiyorum bile onu. Gelirse gelir gelmezse kendi bilir diye düşünüyorum

En önemlisi de bu değil mi zaten? Vicdanınızın rahat olması gerisi mühim değil artık. Yolunuz açık olsun inşallah sizi hak edecek iyi yürekli çok seven bir insanla karşılaşirsiniz dilerim.
Amiin inşallah ya inşallah. Ama birisi gelirse ona verdiğim değer vermicem en azından belli etmicem. İnsan sevildiğini anlayınca nankörlüğe başlıyormuş

Herkese merhabalar aslımda daha önceden anlatmıştım birkaç şey ama bi hissim var ve çok kafamı kurcalıyor sebebini çözmeye çalışıyorum…

benim yaklaşık olarak neredeyse 3 hafta önce biten bir ilişkim var ve terkedilmiş gibi oldum. Sevgisinden emin değilmiş bilmiyorum kafam çok karışık deyip duruyordu. Görüşmek istedim 2 kere beni ekti ve en sonunda ben mesaj attım ve ayrıldık-o mesaja bile cevap vermedi tabi -

Neyse şimdi benim size sorum arkadaşlar ağlamıyorum yani cidden tek kalınca ve düşününce sadece gözlerim doluyor ama göz yaşı yok çünkü vicdanım çok rahat. Bu ilişki için cidden çok çabaladım ve emek verdim ama olmayınca olmuyor maalesef. Ama nedense hep bana geri dönecekmiş gibi geliyor. Hem aklım hem kalbim geri gelecek o bir gün diyor. Ne zman bilmşyorum ama gelecek diyor. Sizce hislerime güvenmeli miyim? Yeni bir ilişkiye hazır değilim ve şuan biten bu ilişkimde her ne kadar hiç sorunumuz olmasa da - cidden öyle büyük kavgalar yok- ayrılık sonrası rahatlama geldi bana. Hem vicdanım gem aklım çok rahat. Neden sizce ? Sadece çok emek verdiğim için mi yoksa sevmiyor muymuşum? Bir önceki ilişkimde felaket kötü olmuşrum ve 6-7 ay hergün her dk ağlıyordum. Yardımcı olun lütfen.
Buraya kadar okuyan herkese 💐 ve kocaman 💖
Şöyle birşey de var exin huyunu suyunu biliyorsundur yani ne zamandir birlikteydiniz bilmiyorum ama. Daha önce böyle ayrildiysaniz size geri dönüş yaptıysa bir şekilde onun rahatlığı olabilir sizdeki yazar eder o biliyorum düşüncesi bu. Kendimden biliyorum eski sevgilimden ayrilirdim hic aglamazdim etmezdim takmazdim çünkü yazicagindan emindim yazardida barisirdik illaki 3 yillik iliskimi 6 ay önce bitirdim şimdiye kadar onun için hic üzülmedim çünkü hep üstüme düştü bu sefer barismadim tabiki ama yeni bir flortum vardi onunla bagi kestik çok ağladım üzüldüm 3 hafta oldu bizde gorusmeyeli sadece 1 kere yazdı benim de icimde yazar eder hissi var ama bu saaten snra onunla barismicak olmak üzüyor beni senin icinde hayırlısı olsun

X