3,5 yillik iliski sonrasi mesaj sorunu

Karı koca gibi yaşanan ilişki.. işte ben bundan tiksiniyorum...
Bende ciddi anlamda sizin gibi düşünenlerden rahatsız oluyorum. Başkası hakkında, ilişkisi hakkında iğrenç deme hakkını nerden buluyorsunuz? Sizin ilerde veya şuanda eşinizle yaşadığınız ilişki mis, ortada bir imza olmadan yaşanan şey tiksinç. Oooldu ozamaan.

Kimse size karı koca ilişkisi hakkında fikir sordu mu merak ettim? Bir de bu şekilde kin kusup konu sahibine hakaret ettirmenizi gerektirecek kadar ne yaşadınız, eşiniz mi aileniz mi yaşattı? Konu sahibinden çok sizin bir derdiniz var bence. Ya da ilgi çekmeye mi çalıştınız? Yardımcı olalım size. Sevgiler.
Haddinizi aşmayın ben konuyu kapattığımi belirttim.

E="esrasncy, post: 41722134, member: 490710"]karı koca gibi yaşamak demek ; bir karı koca NE yaşıyorsa onu yaşamak değil midir? yoksa bütün sorun bende mi???[/QUOTE]
Bütün sorun sizde

E="esrasncy, post: 41722134, member: 490710"]karı koca gibi yaşamak demek ; bir karı koca NE yaşıyorsa onu yaşamak değil midir? yoksa bütün sorun bende mi???
Bütün sorun sizde[/QUOTE]
1 cümle yazdım, olumlu ve olumsuz tepki aldım. Sonra konuyu kapattım dedim. Çünkü polemiğe girmekten zevk alan hasta ruhlu biri degilim. Size de iyi gunler dr_yad dr_yad

buraya birşey yazıyorsa her türlü yorumla karşılaşabileceğini bilmesi gerekiyor , belki de biliyor da.. bi sorunu varsa belki kendi söylemek ister bana.. ayrıca bana tiksinç geldi hep de öyle gelecek YANİ BANA ÖYLE GELİYOR
Kinamayin, esinizden cocugunuzdan basiniza gelir, bir hadisi serif te kinamayin, kinadiginizi yasamadan olmezsiniz demis efendimiz. esiniz boyle bir iliski yasaya bilir yada cocugunuz bir gun...

Yok yok arama yazma, yani yazsan nolucak ki? Nbr ee iyi senden nbr ee iyi ok oldu grs by :):)
Eğer seni sallamazsa, sohbet edemezseniz o daha üzücü olur. Belki bir yerde denk filan gelirsiniz ozaman laf lafı açar belki tamamda böyle damdan düşer gibi yazarsan onunla yeniden görüşmek istiyormuşsun gibi olur.

sadece seks mi demek karı koca gibi yaşamak? beraber uyumak bereber uyanmak sürekli yanyana olmak evlenmeden evli gibi olmak demek .. bunu ben mi acaba siz mi sadece cinsellikle bağdaştırıyorsunuz?
Ben bu yazdıklarınızda tiksinecek bir şey göremedim. Çevir kazı yanmasın yapıyorsunuz resmen.

Konuyu sonradan kapatmışsınız demekki sizin yorumları takip etmiyorum. 3 soru işaretli soru sormışsunuz cevap beklediğinizi düşündüm buna istinaden. Öyle polemik yaratacak cevap da vermedim. Ama sizin kurduğunuz cümleden polemik çıkabileceğini düşünmeliydiniz polemik meraklısı bir insan olmadığınız için. .. ="esrasncy, post: 41723016, member: 490710"]Bütün sorun sizde[/QUOTE]
1 cümle yazdım, olumlu ve olumsuz tepki aldım. Sonra konuyu kapattım dedim. Çünkü polemiğe girmekten zevk alan hasta ruhlu biri degilim. Size de iyi gunler dr_yad dr_yad [/QUOTE]
Konıyı

8 ay kendini tutabilen biri,birden ne oldu da yazma ihtiyacı hissetti ki ?
Bırakın boşverin,artık maziye gömün.

Her merak ettiğimiz şeyi öğrenmemeliyiz. Yazarsaniz o, beni merak etmiş ama tekrar birlesmek gibi bir niyeti yok, diye dusunmeyecek. Tam olarak tahmin edildigi gibi dusunecek. Hayatinda biri de olabilir ve eminim sizin de hayatinizda biri olsaydi ve bu merak ettiginiz kisi mesaj atsaydi, ne yapmaya calisiyor, diye dusunurdunuz. Yeni erkek arkadasinizin ogrenmesini istemezdiniz.
Bu tarz meraklar masum olsa da masum gorunmeyen meraklardir.
Mesaj atmayin bence. Huzurlu yalnizliginizin kiymetini bilin.

ben de erkek arkadaşıma diyorum karı koca gibi olduk diye ama hani sürekli konuştuğumuz için diyorum ben bunu başka ne amaç güdülebilir.

ben en fazla 4gün durabilip yazmıştım ilk uzun ayrılığımız oydu o bile geçmek bilmemişti, 8ay uzun bi süre bence yazmamalısınız kendinizin de onun da kafasını karıştırmamak adına o_O

Benim 5 yıllık ilişkim henüz bugün bitti bizde öyleydik ama bazen bitmesi en hayırlısı ardına bakmamalısn senden sonra kaç tene dokunmuştur o geri gelsede boş

X