- 6 Şubat 2015
- 72
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3.5 yillik artik karı koca gibi olunan iliski sonrasi ayrilik... Ayrilik üzerinden geçen yaklaşık 8 ay.ve hic konusmamak..
Nasi konuşacağını selamimi alir mi almaz mi bunu bile merak.ediyorum
Sizce yazmali miyim
aslında doğruyu söylemek gerekirse onu sevdiğim aşkından öldüğüm için faalan değil. bazen arkadaşlarla konusuyoruz konu ondan acılıyor ve aa hayatta böyle biri vardı bi ara dolu dolu hayatımdaydı ya beraberdık acaba sımdı napıyodur kı benden nefret mı edıyo gıbı soruların cevaplarını bulmak için
onla konusmak veya konusmamak bana hıcbır sey katmayacak
benim için ölse dahi onla olan aşkım benim için öldü zaten tekrar başlayamam . ama yine de merakıma engel olamıyorum
Uzuldum yaa..Maalesef canım. Mecburi bir ayrılıktı zaten bizimkisi. Temelde çok büyük farklılıklarımız vardı. Aşk sevgi güzel şeyler tabi ama o farklılıklar da arada duvar gibi yüzüme çarpıyordu. Ailem falan da kabullenmezdi zaten bu evliliği, anneminde sağlık problemleri var o yüzden özellikle onu üzmeyi göze alamadım.
Aslında kendi adıma konuşursam, aşkım bitti. Ama duyduğum şey özlem ve saygı. Ayrılırken ona da demiştim beni kimse böyle sevemeyecek biliyorum ama elimden bir şey gelmiyor diye. Sonra peşine başka biri daha girdi hayatıma. Ama o hayatıma giren kişiden de kazık yediğim için insan ister istemez bir kıyaslamaya giriyor. Sanırım artık hep böyle olacak yani hep saçma sapan kişiler girecek hayatıma, hiç bir zaman öyle sevilmeyeceğim, kimseyle öyle gülüp eğlenemeyeceğim falan diye düşünüyorum. Aklıma güzel anlarımız geliyor hep, zaten pek kötü zamanlarımız olmadı. Ayrılırken bile ikimizde oturup ağlamıştık. Mesela geçen odamı toparladım. Kitapların, defterlerin arasından bana yazdığı mektuplar çıktı. Kıyıp atamadım hepsini topladım bir araya sakladım arada açar okurum diye. Belki hala aşık değilim ama hala benim için çok değerli. Ne diyeyim bizim ilişkimizin sonu da böyle olacakmış demek ki..
Konu sahibi konunu da az bölmüş oldum ama kusura bakma :)
Karı koca gibi yaşanan ilişki.. işte ben bundan tiksiniyorum...