3,5 yillik iliski sonrasi mesaj sorunu

Siz su an ayrildinizmi orayi anlamadim.

Eger ayrilmissaniz; neden yazasinki??
Yok eger ayrilmamissaniz; bi zahmet ayrilin yane, 8 ay yazmamak ne demek:KK11:

3.5 yillik artik karı koca gibi olunan iliski sonrasi ayrilik... Ayrilik üzerinden geçen yaklaşık 8 ay.ve hic konusmamak..
Nasi konuşacağını selamimi alir mi almaz mi bunu bile merak.ediyorum
Sizce yazmali miyim

kız blleg sen misin? gerçekten üzüldüm cnm. ama benim tanıdığım yorumlarıyla karakteriyle güçlü bir bayansın. yaz gitsin. işin içinde sevgi varsa her zaman bir şans daha verilebilir herşeye. bak sana şöyle bişi anlatayım. eşimle evlenmeden önce tam 2 ay ayrı kaldık. çok kararlıydım barışmayacaktım. hatta hattımı bile değiştirmiştim. o ara numarasına bakayım derken yanlışlıkla boş msj gitti eşime. eşimin hisleri de çok kuvvetlidir. görsen neler yaptı neler. beni tekrar buluşmaya ikna etti falan (ay hatırlayınca daha bir mutlu oldum güzel günlermiş). ve en önemlisi değişmişti benim için sonrası malum. o yüzden her şerde bir hayır vardır canım. özelliklede birşeyin olacağı varsa sen bile bunun önüne geçemezsin. :KK14:

aslında doğruyu söylemek gerekirse onu sevdiğim aşkından öldüğüm için faalan değil. bazen arkadaşlarla konusuyoruz konu ondan acılıyor ve aa hayatta böyle biri vardı bi ara dolu dolu hayatımdaydı ya beraberdık acaba sımdı napıyodur kı benden nefret mı edıyo gıbı soruların cevaplarını bulmak için
onla konusmak veya konusmamak bana hıcbır sey katmayacak
benim için ölse dahi onla olan aşkım benim için öldü zaten tekrar başlayamam . ama yine de merakıma engel olamıyorum :KK70:

bence iletişim kurma, yanlış anlaşılma riskin fazla.
büyük ihtimal hayatında biri vardır. ne gerek var.
istese zaten arardı.

Maalesef canım. Mecburi bir ayrılıktı zaten bizimkisi. Temelde çok büyük farklılıklarımız vardı. Aşk sevgi güzel şeyler tabi ama o farklılıklar da arada duvar gibi yüzüme çarpıyordu. Ailem falan da kabullenmezdi zaten bu evliliği, anneminde sağlık problemleri var o yüzden özellikle onu üzmeyi göze alamadım.

Aslında kendi adıma konuşursam, aşkım bitti. Ama duyduğum şey özlem ve saygı. Ayrılırken ona da demiştim beni kimse böyle sevemeyecek biliyorum ama elimden bir şey gelmiyor diye. Sonra peşine başka biri daha girdi hayatıma. Ama o hayatıma giren kişiden de kazık yediğim için insan ister istemez bir kıyaslamaya giriyor. Sanırım artık hep böyle olacak yani hep saçma sapan kişiler girecek hayatıma, hiç bir zaman öyle sevilmeyeceğim, kimseyle öyle gülüp eğlenemeyeceğim falan diye düşünüyorum. Aklıma güzel anlarımız geliyor hep, zaten pek kötü zamanlarımız olmadı. Ayrılırken bile ikimizde oturup ağlamıştık. Mesela geçen odamı toparladım. Kitapların, defterlerin arasından bana yazdığı mektuplar çıktı. Kıyıp atamadım hepsini topladım bir araya sakladım arada açar okurum diye. Belki hala aşık değilim ama hala benim için çok değerli. Ne diyeyim bizim ilişkimizin sonu da böyle olacakmış demek ki..

Konu sahibi konunu da az bölmüş oldum ama kusura bakma :)
Uzuldum yaa..
Farkliliklar dediginiz sanirim kulturel farkliliklar..
Her insan farkli tabi ama ben vazgecmezdim.
Anneniz zamanla bir sekilde ikna olurdu,
bu sefer de siz boyle uzuluyorsunuz.
Omur boyle yad etmekle gecer mi..

karı kocadan anladıkları sadece cinsellik ve cinselliktede tüm hakların erkeğe ait olduğunu düşündükleri için yorumlar seni yıpratmış. erkek evlenmeden sahip olursa sıkılır mantığı. bunu kendince bir ihtiyaç olarak görmeme, bunun sadece erkeğe has olduğu düşünme.. kendini 2. sınıf olarak görmek elbette tiksindirici.. bu yorumlar çok takılma polemik yaratmak istemem ama etkilenip bu şekilde kendini suçlamanada gerek yok

yaşanmış bitmiş oldukça zaman geçmiş.yarayı kanatmanın alemi yok. şu saatten sonra bir şeyleri çözmek zor zaman soğutur. özlem duyguna yenik düşme.

blleg blleg ilk mesajini guncelle istersen altina notla.

Mesaj attiginin farkinda olmayanlar var, yeni yorumlardan oyle anlasiliyor. :KK48:

Karı koca gibi yaşanan ilişki.. işte ben bundan tiksiniyorum...

niye tiksiniyorsunuz çok saçma
herkesin kendi hayatı
nesi iğrenc ben anlamadım
seks demek istemedim diyorsunuz ama tamamıyla demek istediğiniz bu
iğrenecek ne var anlamadım
çevir kazı yanmasın yapmış ve aşkın büyüsünü bozduğunu hissediyorum demişsiniz
ne alakası var 30 yıllık ilişkininde büyüsü kalmaması lazım o zaman
imza ile mi büyü bozulmuyor
savunmanız ütopik olmuş...

X