3,5 yillik iliski sonrasi mesaj sorunu

Karı koca gibi yaşanan ilişki.. işte ben bundan tiksiniyorum...
Yaptiginiz cok ayip..Size ne baskasinin ozel hayatindan...bir imza atmayla kari koca mi olunuyor sanki? yarin obur gun bosanmayacaginiz ne malum?... insanlarin hayatlariyla ilgili boyle yorumlar yapmayin lutfen... ayrica konu sahibi kimseye bu konuda fikrini sormamis...sordugu soruya cevabiniz varsa usturuplu bir sekilde yorumunuzu yazar cekilirsiz yoksa susun rica edicem...yani yazmayayim yazmayayim diyorum ama dayanamadim...

konu sahibi sizin konunuza gelince insan sevince mantikli dusunemiyor gurur falan... ama 8 ay konusmadigim bi insani sanirim unutmus olur ve yazmazdim ben :) yoksa 8 ay hic konusmadan dayanamazdim yani

sadece seks mi demek karı koca gibi yaşamak? beraber uyumak bereber uyanmak sürekli yanyana olmak evlenmeden evli gibi olmak demek .. bunu ben mi acaba siz mi sadece cinsellikle bağdaştırıyorsunuz?

bence de konu amacından çıktı, bu benim düşüncemdi arkasındayım , iyi akşamlar

Yazma tabiki mesaj falan atma.
8 aydır aklın neredeydi çok özlesen arardın. 8 ay geçmiş ya 8 ay!! Adamın hayatında belki başka birisi var. Kafasını karıştırmaya ne hakkın var?

bence yaz,içinde kalamsın,nasılsa bitircen,yanı içinden son damlayı ona yazıp bazı şeyleri görmeden bitiremıceksın,ondan sonra kalına bıle gelmıcek ınan buna

Yazma tabiki mesaj falan atma.
8 aydır aklın neredeydi çok özlesen arardın. 8 ay geçmiş ya 8 ay!! Adamın hayatında belki başka birisi var. Kafasını karıştırmaya ne hakkın var?

ay belki de fazla kötüyüm haklısınız.

Peki neden yazmak istiyorsun tekrar başlamak umudun mu var?
8 ay uzun bir süre hayatına başkası bile girmiş olabilir.

Bence o kadar çok şey paylaştıktan sonra konuşabilirsiniz iki medeni insan gibi.Ayrıca bana karı koca gibi demeniz yanlış gelmedi.insanlar hala bu yaşta görücü usulu bekliyorlar. ya da hafta bir kez görüşüp sonra hemen nişan evlilik yapıyorlar. Burada hergün okuyoruz eşim şöyle değişti eşim böyle yapıyor. Aslında eşleri değişmiyor sadece tanımıyorlar. Bu cümlelerimde cinsellik içermiyor. Çiftler birbirini her şeyiyle tanımalı derken bundan bahsetmedim. tepkiler gelmeden öce açıklama yapayım ki yanlış anlaşılmasın.Ama gene de herkesin kendi hayatı. güvendiği sevdiği biriyle insanlar cinselliği yaşamakta özgürdür.

Peki neden yazmak istiyorsun tekrar başlamak umudun mu var?
8 ay uzun bir süre hayatına başkası bile girmiş olabilir.

aslında doğruyu söylemek gerekirse onu sevdiğim aşkından öldüğüm için faalan değil. bazen arkadaşlarla konusuyoruz konu ondan acılıyor ve aa hayatta böyle biri vardı bi ara dolu dolu hayatımdaydı ya beraberdık acaba sımdı napıyodur kı benden nefret mı edıyo gıbı soruların cevaplarını bulmak için
onla konusmak veya konusmamak bana hıcbır sey katmayacak
benim için ölse dahi onla olan aşkım benim için öldü zaten tekrar başlayamam . ama yine de merakıma engel olamıyorum

karı koca gibi yaşamak demek ; bir karı koca NE yaşıyorsa onu yaşamak değil midir? yoksa bütün sorun bende mi???
Kimse size karı koca ilişkisi hakkında fikir sordu mu merak ettim? Bir de bu şekilde kin kusup konu sahibine hakaret ettirmenizi gerektirecek kadar ne yaşadınız, eşiniz mi aileniz mi yaşattı? Konu sahibinden çok sizin bir derdiniz var bence. Ya da ilgi çekmeye mi çalıştınız? Yardımcı olalım size. Sevgiler.

sanırım yazdığımı iyi okumadınız ki "bana öyle geliyor" u büyük harflerle yazmıssınız... ben ne demişim yazdığım cümlede size tiksinç gelse BİLE bunun karşıdaki insanıYARALAYABİLECEĞİNİ düşünün. umarım şimdi anlatabilmişimdir.

Valla 7 yıllık evliyim kocamla 11 yıldır beraberim beraberliğimizin 1. yılında evlerimizi birleştirdik 3 yıl birlikte yaşadık. Ne aşkımızın büyüsü bozuldu ne birbirimize sevgimiz bitti nede evliliğimizde bir sorun yaşadık. İyi kide birlikte yaşamışız sonra evlenmişiz. Her şeyimizle birbirimizi tanıdık evlenince birbirimizden şikayetçi olduğumuz hiç bir şey olmadı. Kocam için bazen hiç romantik değil süpriz yapmaz vs gibi yorumlar alıyorum. Verdiğim cevap biliyorum bilerek evlendim oluyor.

Konu sahibi arkadaş uzun bir ilişkiden çıkıp üzerinden 8 ay geçtikten sonra bence de aramayın. Boşluğu doldurmak zordur içinizdeki mesaj atma isteği tamamen boşluktandır. Olur da karşılaşırsanız içinizden geldiği gibi davranırsınız. 8 ay boyunca hiç birbirinizden haber almadınız mı? belki de hayatına yeni biri girmiştir. Siz önünüzdeki güzel günleri düşünün daha iyilerini yaşayın inşallah.

O zaman yazabilirsin bence. Hatta rüyanda gördüğünü iyi olup olmadığını merak ettiğini yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…