çok ayıp şu yazdığınız..Karı koca gibi yaşanan ilişki.. işte ben bundan tiksiniyorum...
evlenmeden önce karı koca gibi yaşanılan herşeyin aşkın büyüsünü kısa sürede bozduğunu düşünüyorumm
Yaptiginiz cok ayip..Size ne baskasinin ozel hayatindan...bir imza atmayla kari koca mi olunuyor sanki? yarin obur gun bosanmayacaginiz ne malum?... insanlarin hayatlariyla ilgili boyle yorumlar yapmayin lutfen... ayrica konu sahibi kimseye bu konuda fikrini sormamis...sordugu soruya cevabiniz varsa usturuplu bir sekilde yorumunuzu yazar cekilirsiz yoksa susun rica edicem...yani yazmayayim yazmayayim diyorum ama dayanamadim...Karı koca gibi yaşanan ilişki.. işte ben bundan tiksiniyorum...
Evlendikten sonra ne değişiyor imza mecbur mu kılıyor insanları birlikte yaşlanmaya?evlenmeden önce karı koca gibi yaşanılan herşeyin aşkın büyüsünü kısa sürede bozduğunu düşünüyorumm
Konunun açılış amacı bu mu yani? Kız orada bir deyim kullanmış neden illa iki kelimeye takılı takılıyorsunuz?karı koca gibi yaşamak demek ; bir karı koca NE yaşıyorsa onu yaşamak değil midir? yoksa bütün sorun bende mi???
yaşanılan herşeyden anladığınız sadece seksse eğer..aman ne güzelburda da evli herkes aşkın büyüsünü evlenmeden önce yaşadığı seks yüzünden kaybetmiş zaten...
Yazma tabiki mesaj falan atma.
8 aydır aklın neredeydi çok özlesen arardın. 8 ay geçmiş ya 8 ay!! Adamın hayatında belki başka birisi var. Kafasını karıştırmaya ne hakkın var?
Bu ara fazla yalnız kalmışsın sanırım.
Oyuzden aklına vurmuş..
Yoksa 8 ay kımse beklemez
Peki neden yazmak istiyorsun tekrar başlamak umudun mu var?
8 ay uzun bir süre hayatına başkası bile girmiş olabilir.
Kimse size karı koca ilişkisi hakkında fikir sordu mu merak ettim? Bir de bu şekilde kin kusup konu sahibine hakaret ettirmenizi gerektirecek kadar ne yaşadınız, eşiniz mi aileniz mi yaşattı? Konu sahibinden çok sizin bir derdiniz var bence. Ya da ilgi çekmeye mi çalıştınız? Yardımcı olalım size. Sevgiler.karı koca gibi yaşamak demek ; bir karı koca NE yaşıyorsa onu yaşamak değil midir? yoksa bütün sorun bende mi???
sanırım yazdığımı iyi okumadınız ki "bana öyle geliyor" u büyük harflerle yazmıssınız... ben ne demişim yazdığım cümlede size tiksinç gelse BİLE bunun karşıdaki insanıYARALAYABİLECEĞİNİ düşünün. umarım şimdi anlatabilmişimdir.buraya birşey yazıyorsa her türlü yorumla karşılaşabileceğini bilmesi gerekiyor , belki de biliyor da.. bi sorunu varsa belki kendi söylemek ister bana.. ayrıca bana tiksinç geldi hep de öyle gelecek YANİ BANA ÖYLE GELİYOR
O zaman yazabilirsin bence. Hatta rüyanda gördüğünü iyi olup olmadığını merak ettiğini yazaslında doğruyu söylemek gerekirse onu sevdiğim aşkından öldüğüm için faalan değil. bazen arkadaşlarla konusuyoruz konu ondan acılıyor ve aa hayatta böyle biri vardı bi ara dolu dolu hayatımdaydı ya beraberdık acaba sımdı napıyodur kı benden nefret mı edıyo gıbı soruların cevaplarını bulmak için
onla konusmak veya konusmamak bana hıcbır sey katmayacak
benim için ölse dahi onla olan aşkım benim için öldü zaten tekrar başlayamam . ama yine de merakıma engel olamıyorum