- 30 Kasım 2009
- 900
- 1.772
Bende ciddi anlamda sizin gibi düşünenlerden rahatsız oluyorum. Başkası hakkında, ilişkisi hakkında iğrenç deme hakkını nerden buluyorsunuz? Sizin ilerde veya şuanda eşinizle yaşadığınız ilişki mis, ortada bir imza olmadan yaşanan şey tiksinç. Oooldu ozamaan.Karı koca gibi yaşanan ilişki.. işte ben bundan tiksiniyorum...
Haddinizi aşmayın ben konuyu kapattığımi belirttim.Kimse size karı koca ilişkisi hakkında fikir sordu mu merak ettim? Bir de bu şekilde kin kusup konu sahibine hakaret ettirmenizi gerektirecek kadar ne yaşadınız, eşiniz mi aileniz mi yaşattı? Konu sahibinden çok sizin bir derdiniz var bence. Ya da ilgi çekmeye mi çalıştınız? Yardımcı olalım size. Sevgiler.
O kadar insan burda mesaj atmamalisiniz demis.. Bilemiyorum kknin gücüne inanmalıyım:)O zaman yazabilirsin bence. Hatta rüyanda gördüğünü iyi olup olmadığını merak ettiğini yaz
Bütün sorun sizde[/QUOTE]E="esrasncy, post: 41722134, member: 490710"]karı koca gibi yaşamak demek ; bir karı koca NE yaşıyorsa onu yaşamak değil midir? yoksa bütün sorun bende mi???
Kinamayin, esinizden cocugunuzdan basiniza gelir, bir hadisi serif te kinamayin, kinadiginizi yasamadan olmezsiniz demis efendimiz. esiniz boyle bir iliski yasaya bilir yada cocugunuz bir gun...buraya birşey yazıyorsa her türlü yorumla karşılaşabileceğini bilmesi gerekiyor , belki de biliyor da.. bi sorunu varsa belki kendi söylemek ister bana.. ayrıca bana tiksinç geldi hep de öyle gelecek YANİ BANA ÖYLE GELİYOR
Ben bu yazdıklarınızda tiksinecek bir şey göremedim. Çevir kazı yanmasın yapıyorsunuz resmen.sadece seks mi demek karı koca gibi yaşamak? beraber uyumak bereber uyanmak sürekli yanyana olmak evlenmeden evli gibi olmak demek .. bunu ben mi acaba siz mi sadece cinsellikle bağdaştırıyorsunuz?
Şu hayatta en doğru söz, kişi kınadığını yaşamadan ölmezmiş lafıdır. O kadar çok insanda gördüm ki. Yarın birgün bu lafınızla sınandığınızda bunları hatırlamanızı umuyorum.Karı koca gibi yaşanan ilişki.. işte ben bundan tiksiniyorum...