3,5 yillik iliski sonrasi mesaj sorunu

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
3.5 yillik artik karı koca gibi olunan iliski sonrasi ayrilik... Ayrilik üzerinden geçen yaklaşık 8 ay.ve hic konusmamak..
Nasi konuşacağını selamimi alir mi almaz mi bunu bile merak.ediyorum
Sizce yazmali miyim

EDİT : mesaj attım arkadaşlar.. görüşe gerek yok artık. teşekkürler :)

Son düzenleme:
3.5 yillik artik karı koca gibi olunan iliski sonrasi ayrilik... Ayrilik üzerinden geçen yaklaşık 8 ay.ve hic konusmamak..
Sizce yazmali miyim
neden ayrıldınız o mu terk etti?

karı koca hayatı derken aynı evde mi yaşadınız?

Sizce yazmali miyim
Neden yazmak istiyorsunuz? Ne yazacaksınız?

Karı koca gibi yaşanan ilişki.. işte ben bundan tiksiniyorum...

şu yazdığınız çok ayıp bence. naçizane fikrim insanların "özel hayatlarına" ait olan durumlar hakkında tiksiniyorum dememeniz. adı üstünde özel hayat. size tiksinç gelse bile bunun karşıdaki insanı yaralayabileceiğini düşünün...

Karı koca hayatı derken arkadaşlar, artık her şeyini bilme, ne yer ne içer kaçta uyur çayını kaç şekerli içer bayramın kaçıncı gunu hangı teyzesıne giderden tutun da alışveriş yaparken girmeyeceği kabinlere kadar. sonkupa demişsiniz ki tiksiniyorum, siz cinsellikten tiksiniyorsunuzdur büyük ihtimalle ancak yaşamadık. yaşamadık çünkü yaşım daha yeni reşit olduğu zamanlarda başladık. toydum. ama sizin gibi evlilik ile cinselliği bağdaştıranlardan da değilim.
Time Traveler diyorum ya sadece merak. nasıl olur acaba ? ne konuşabiliriz onca zamandan sonra. bu ara fazla boşluktan kafama bu takıldı galiba :)
millan bir çok sebebi vardı ayrılığın ancak çok da kötü ayrılmadık. belirttiğim gibi sadece merak..galiba mantıklı değğil yazmak zaten

buraya birşey yazıyorsa her türlü yorumla karşılaşabileceğini bilmesi gerekiyor , belki de biliyor da.. bi sorunu varsa belki kendi söylemek ister bana.. ayrıca bana tiksinç geldi hep de öyle gelecek YANİ BANA ÖYLE GELİYOR

Bir adım gelecekse sizden değil ondan gelmeli bence. Gelmediğine göre bitmesi daha iyiymiş demek ki,seven erkek dayanamaz 8 ay

Bittiyse bir sebebi vardır. Yeniden birleşmek umudunuz yoksa kabuk tutmuş yarayı kanatmayın. Şu anda ona yazmayı düşündüğünüze göre siz henüz hayatınıza devam edemediniz. Yazık, ömür geçiyor. Bir sayfayı kapatın ki yenisi açılsın.

yukarı yorumda bahsettim hanımefendi, sizin sayenizde cinsellikten bahsetmediğimi belirtmek zorunda kaldım. karı koca ilşkisi sadece seks mi? reşit insan ne halt yerse yer size ne bundan ? tiksinç geliyorsa siz yaşamayın oglunuz kızınız yaşamasın sizene benden?
her türlü yorumu yapabilirsiniz de gereksiz yorum yapacaksanız bana yapmayın kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…