E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ferhunde80
-
hiç mı yuzu yokmuşş...senın zekanı bukadarmı hafıfe aldı bu adam bu ne hadsızlık...yazık..yenıde evlısın..hakkında hayırlı olsun..ama bı durup düşün acaba neden yaptı.
haa bıde guzel bı süprız yap..ona esyalarını o kadının evıne yolla mesela
cnm butun konuyu okumadım ama cok gecmıs olsunn hersey düzelırr
canımya ınan cok uzuldum ya 3sene degılya 3ay ya nıye evlendıkı senınle senı uzmel ıcınmı yazık ya
bıraz bekle bakalım neler olcak ama asla gucsuz ve zayıf oldugunu bellı etme canım dualarım senınle.
hayatta ne kadar düzeysiz insanlar var bence hiç üzülme erken kurtulduğun için sevin...inş seni hakeden insanlarla karşılaşırsın artık...
hiç mı yuzu yokmuşş...senın zekanı bukadarmı hafıfe aldı bu adam bu ne hadsızlık...yazık..yenıde evlısın..hakkında hayırlı olsun..ama bı durup düşün acaba neden yaptı.
bi durup bi düşün acaba neden yaptı derken ne demek istediğinizi anlayamadım..
eşyalarıda o kadının evine yollayopta kendimi strese sokamazdım zaten herşey bitti eşyalarında hepsini attım
bence yuva kollay kazanlmıyo ben çok yakınmda yaşadm canm bak bu konudA Tecrübelym kürkçünün dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır kendini ezdrme ama süslen bi şekilde kocanı kazan bence haklymş diyeceksn belki 1ay belki 1sene sürer mücadelen ama sonunda kazanırsın allah yardmcn olsun ama unutma bunu kendine sindr kanlk böööle bişey
hayret yaaa ...inanmiyorum bu sözleri yazan bi bayanmi.......ben neler yasadim bi anlatsam ..ferhunde arkadasin hikayeside aci ama ben daha cok acilar cektim..bosanmanin ne kadar aci birsey oldugunu cok iyi biliyorum...2 cocuklan ayrildim....valla benim midem kaldirmaz.yuva kolay kurulmuyo kelimesinide biraz erkekler düsünsün...meshebimde o kadar genis deyil ..bana ait kocamin özel yerleri baska kadinlarin tenine deyecek bende ..o herif icin mücadele edeceyim.....vay be ..bu sekilde düsünen ve her seyi yutan gururu olmayan zayif hanimlar olduktan sonra daha cok boynuzlaniriz hanimlar...cok kötü bir örnek..resmen o tür serefsizlerin ekmeyine yag sürüyorlar bu tür düsünen insanlar....biz okadarmi aciz ve gurursuz bir varligiz...
boşan diyen arkadşlar bence yaşamamşlar kolay geliyo ama degl beni gelişmelerden haberdar edermisn bana özel msj bekliyprum canm
Bazi yorumlara inanamiyorum...ve hala bu dusuncelere sahip olan kadin oldukça erkekler aldatmaya devam edecekler buna eminim.
bu arada canim arkadasim Ferhunde yutmadi, signeye de çekmedi, o igrenç adama da guzel bir tekme atti ve bosandi.
yepyeni bir sayfa açti benim arkadasim ve en guzelini yapti.
canimsin, istersen bu konuyu kapattir, daha fazla uzulme bu konu yuzunden bitanem.
operim seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?