herseyi okudum gozlerim cok yoruldu ama degdi
herseyden once size gecmis olsun diyorum, arkadaslar zaten butun iyi dilekleri siralamislar benim icin de aynisi gecerli
yalniz ben size sunu diyecegim
bence kafasi hic calismayan bir erkekle evliymissiniz
boyle bir adamla aldatmasa dahi aptalligi yuzunden baska zorunlar cikardi, evliligine sahip cikamazdi diye dusunuyorum
bir oyundu oynadigi kendince, size de cocuk yaptirtacak, kendini ispatlayacak, bir yandan da gizli sakli seyleri yapmanin heyecanini yasayabilecek bir kapisi olacakti evine 20 dk mesafede..
siz ona sonsuz guveniyordunuz, o da bunu biliyordu, o yuzden rahatti, nasilolsa sizin ruhunuz duymazdi ve boyle dusundugu icin birgun isi abartti ve yakalandi.
rahatlamis gibiydi, sandi ki yasadigi o gizliligin heyecani sizden ayrilinca da hep oyle surecek, oysa gercekler yeni basliyordu, gercekler bir ayaz gibi suratina vurdugunda artik cok cekti, mahkeme cikisindaydi...Gercekler suydu; oteki kadin da onun evli, is guc sahibi olmasina gelmisti zaten, yemegini, camasirini, herturlu hizmetini baskasi gorsun bana da keyfini surmek kalsin. Bu ikisi elden gidince kadin da muhtemelen istemedi onu.
Kisacasi en kotusunu hakediyor fakat siz de ilerde 1,2 cocukla ve 30 kusur yasinda tekbasiniza kalmaktan kurtuldunuz. Bana kalirsa ilerde de ayrilirdiniz mutlaka. Cunku yazilariniz, tarziniz sizin olgun ve dusunceli bir bayan oldugunuzu gosteriyor, eski esinizin yaptiklarina bakilacak olursa da kesinlikle sizin seviyenizde bir insan degilmis
Su saatten sonra sadece keskee boyle olmasaydi diye dusundugunuzu tahmin edebiliyorum ama hayat size bir ders verdi neden mi? Cunku esiniz bile olsa bir insana %100 guven olmayacagini bilmiyordunuz ve bunu daha buyuk yaralar almadan once ogrenmeniz gerekiyordu.
Tum kalbimle hakketiginiz mutluluga kavusmanizi temenni ederim ama unutmayin ki mutluluk bizim disimizdaki hickimseye bagli degildir.