- 24 Ekim 2008
- 1.044
- 373
- 323
- 35
- Konu Sahibi ferhunde80
-
bence yuva kollay kazanlmıyo ben çok yakınmda yaşadm canm bak bu konudA Tecrübelym kürkçünün dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır kendini ezdrme ama süslen bi şekilde kocanı kazan bence haklymş diyeceksn belki 1ay belki 1sene sürer mücadelen ama sonunda kazanırsın allah yardmcn olsun ama unutma bunu kendine sindr kanlk böööle bişey
kızlar bir derdim var
8 aylık evliyim. eşim bu sabah cüzdanını evde unutmuş bende alıp işe getirdim burdan alır die sonra şeytan dürttü içine baktım bir de ne göreyim gizli bölmede seni seviyorum notu ve üzerinde rujla öpücük izi bugibi üç tane daha not vardı kağıtlara yazılmış bir anda elim ayağım boşandı..
eski kız arkadaşından kalma olduğunu düşünüyorum ama saklamış hemde cüzdanında elinin altında çok canım sıkıldı ne yapmalıyım
teşekür ederim. işte nasıl durabildiğime şaşıyorum akşam canını okucam eski bile olsa cüzdanında nie saklar insan. annesi bile koymuştur die düşünüyorm çünkü o derece gıcık bi insan. ferhundecim mailleri okudum verdiğin karar süper doğru bi karar kimsenin kahrını çekmeye değmez
inşallh seni çok mutlu edecek birisiyle en kısa zamanda tanışırsn
ferhundecim cnm kardeşim biliyorumki hala çok üzgünsün,ne kadarda ona adi desen,pislik desende sen o adamı seviyorsun.kolay olmayacak unutman zaman zaman aklına geliyordur beraber yaptığınız onca şeyler,en önemliside severek evlendiğin insan o senin,bunlar aklına geldikçe hıçkırıklara boğuluyosundur eminim..sana boşver unut geçer diyemicem çünkü hiçte kolay olmayacak unutman sadece zamanla daha az hatırlamaya başlayacaksın onu,böyle böyle iyileşecek o yaraların...sana tavsiyem fazla yalnız kalmaman,iş dışındada oyalanacak her daim birşeylerin olsun,arkadaşlarınla gez eğlen,farklı yerlere git böylece birazda olsa insan o kötü günleri düşünmekten uzaklaşıyor..her zaman yanındayız senin bunu unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?