- Konu Sahibi ferhunde80
-
Çok üzüldüm. Ama görüyorum ki çok aklı başında, çok güçlü bir kadınsınız. Be beni rahatlattı biraz. Siz yolunuza devam edin. Hiç kendinize neden diye de sormayın. "Sende bir eksiklik varmış ki kocan aldatmış." cümlesi kadınların kadınlara eziyet etmek için kullandığı koca bir yalan.
Size destek olabilmeyi çok isterdim.
Elimden gelen bundan sonrası için hukuki süreçle ilgili iyi bir araştırma yapmanızı tavsiye etmek. Avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama bir Yargıtay kararı var, bir yılı doldurmamış evliliklerde anlaşmalı boşanma yapılamıyor. Eğer bir yıldan önce başvurulursa çok da uzun sürüyor makheme. Bu yüzden sizin aldatmayı ispatlamanızı isteyebilir yargıç. O da bir yana eşiniz mahkemede ağız değiştirebilir. O yüzden siz aldatmayı ispatlayacak delil toplayın lütfen. Eşiniz "kabul ettim" dese bile...
canım benimde evliliğimde 1yıl dolmamıştı ama hemen ayrılmıştık biz tek celsede,yeterki iki tarafta istesin
Allah yardımcın olsun ferhundecim,inan hepsi geçicek,sabırlı ve güçlü ol,2sene sonra hatırlamıcaksın bile hayatında böle birinin olup olmadığını,en zor zamanların şimdi,seni çok ii anlıyorum
Allahlarından bulsunlar...
Saol canım yaa bende hemen bitsin istiyorum tek celsede( şuan için oda benden hevesli görünüyo bitirmeye ama olduda inkar ederse elimde 3 tane delilim var onları kendisi itiraf etse bile kullanıcam ve hiç tahmin edemeyeceği şeyler yapıcam madem benim gecem gündüzüme karıştı oda benden bin beter olsun .. yaşadıklarımı ömrüm boyunca unutmıcam allahımda kimsenin başına vermesinn
gny herkeze nasılsın ferhunde canım konuyu başından beri takip etmeye çalışıyorum ama bişey merak ettim ablam melekle konuştu dedin peki melek ile ne konuşmuş ne demiş kadın kendini savunacak ( belki yazmışsındır ama ben kaçırmış olabilirim kusura bakma )
öncelikle çok çok geçmiş olsun. gerçekten tramvatik şeyler yaşadıklarınız, allah başka sıkıntı göstermesin. yanlız ben birşeyi merak ettim. eşinizle buluşmaya gitmiştiniz sanırım. ne anlattı size, tavrı nasıldı yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?