- Konu Sahibi ferhunde80
haklısın canım zaten aramızda herşey bitti mahkemeyi bekliyorum evide terk etmedim çünkü oturduğumuz ev benim kendi evimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benimde evliliğimde 1yıl dolmamıştı ama hemen ayrılmıştık biz tek celsede,yeterki iki tarafta istesin
Allah yardımcın olsun ferhundecim,inan hepsi geçicek,sabırlı ve güçlü ol,2sene sonra hatırlamıcaksın bile hayatında böle birinin olup olmadığını,en zor zamanların şimdi,seni çok ii anlıyorum
Allahlarından bulsunlar...
çook kötü çok afedersiniz çook adice bir durum.. madem evlilik gibi ciddi bir kurumu kaldıramayacak bir bünyen vardı ne diye evlendin be adam..yani söyleyecek birşey bulamıyorum ne kadar zor bir durumda olduğunun farkındayım ama bu ihanetin hazmedilecek bir tarafıda yok insanın midesi almaz
eşini al karşına konuş istemiyorsa o ucuz kadına gitsin. acayip sinirlendim yaaaaaaaaaaa
Melek demek çok anlamlı değil ama melek denen o kadınla ablam görüştü kadındada eşimle internette tanıştıklarını kısa görüşmeler olduğunu sölemiş.sonrasında eşim evlenmek üzere olduğunu sölemiş melekde inanmamış yada inanmak istememiş eşimde düğünüm var istersen gel kendi gözlerinle gör demiş ve melek de düğüne gelmiş sonrasında 1,5 ay kadar hiç görüşmemişler ve o 1,5 ayın sonunda kadın bunu aramış görüşmek istemiş bi kere sevişmişler ve sonrasında kadın aradıkça bizimkiside gitmiş ve meleğe benim için beni sevmediğini ama çok iyi bir insan olduğu sölüyomuş o yüzden beni üzmek istemediği için ikimizide idare etmiş aylarca . evli olduğunu bile bile evli bi adamdan ne istediğini sorduğunda ablam mutlu olmak için detaylara bakmıyorum evli yada bekar farketmez cevabını almış..bu konuşmaların hepsi çok şükürki yine soğukkanlığım sayesinde aklıma geldi vee kayda aldırdım
ceylasyayay katiliyorum seninle sadece medini insan giib konustu arakdas ve dogulari anlatti senin gelipte arkadaslara yanlis anlatman ve bole tepki vermen iyi olmamais arakadaslar gorun bak bu insan boyle yardimci olmus arakdas gelmis burda neler diyor arkadas hakliydi bence evet eksiklik var ahngi insan gidip 3,5 ayliklen esini aldatir ya demki bir eksik bsiyelr buldu beyefendi hic kendine suc aramiyor hanimefendi ayzik yani durup durduk yere bir adam bunu yaparmi cunku baynin davranisindan saygisindan sevgisinden kaynaklaniyor ve eksik buldugu an baskasindan yada disardan ariyor lutfen arakdaslar bilemdne yorum yapmayin ve arakdasada pek kulak vermkeyin arakdas insanca konsutu ve analti buda gucenek kirlacak ve burdda kotuleyecek bisrsey yok geli de buraya anlatmasi iyi olmamais hci bir sey diyemiyorum suan hakinda yanlimsiim sadece
yok arkadaşım yok yahlış düşünüyosun o zaman eksiklik gördüğü yanı başkasında arıyosa erkek neden daha çirkih biriyle aldatıyo ya da daha eğitimsiz kadınlarla aldatabiliyo erkekler karıların bunun gözü doymamışlıkla ego tatminiyle alakası var
inanamıyorum yaaa bu ne pişkinlik............................ vay beee ağzım açık kaldı......