- 24 Ekim 2008
- 1.044
- 373
- 323
- 35
- Konu Sahibi ferhunde80
O dökümanları mahkemeye ver mutlaka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hata aramıyrum artık bazı şeylerden 15 dk öncesiyle çok çok eminim ....
ben gün içinde devamlı pc başında olduğum için ve benim maaşım direk bankaya yattığı için eşimin telefon faturlarınıda ben otomotik ödemeye almıştım. turkcelde çalışan bi tanıdımdan rica ettim ve dökümleri bana yolladı .. gece benimleyken bile ona mesajlar atmış görüşmüler ve üstelik bende onların görüşmelerini enayi gibi ödeyip durmuşum bravo bana sölicek laf yok artık...((
ilk defa burda kendimle ilgili birşeyler yazıyorum...sürekli takip eder okurdum.
çok moralim bozuk çok mutsuzum. henüz evleneli 3.5 ay oldu ve dün gece aldatıldığımdan emin oldum.aslında 2 aydır hissediyordum ama bi türlü kondramıyordum. eşim olacak adam geceleri telefonunu kapatır kapatmadığı zamanlarda tuvalete bile girse telefonuyla giderdi. nedenini sorduğumda telefonda oyun oynuyorum diyip gülüp geçiyodu..son bi kaç haftadır geceleri iş için aradıklarını gitmesi gerektiğini söler çıkardı.bu arada eşim otomotiv işi yapıyo.. dün gece yine iş yerinden aradıklarını araba satışı ile ilgili sorunlar çıktığı gitmesi gerektiğini söledi giyindi çktı. artık dayanamıyordum ve bende peşinden çıktım işyeri evimize 10 dk mesafede uzaktan takip ettim arabayla . ama o işyerine sapmadı 20 dk sonra bi apartmanın önünde durdu indi ve apartmana girdi. saat 2,5 du..bekledimm belki gelir hemen diye gelmedi kızlar saatlerce bekledim sabaha kadar arabada apartmandan çıkmasını bekledim.gelmeyince eve gittim giyinip işe gitmek için çıktım yine girdiği apartmanın önüne gittim arabası ordaydı.apartmanın altındaki markete girip çocuğa eşimin arabasını gösterip tanıyıp tanımadığını sordum .. her akşam geliyo abla yukarda melek diye bi kadın var ona geliyo hayırdır bi sorunmu var dedi ben uzaklaştım ordan işe gittim ama duramadım eve geldim. hala gelen giden yok saat 11de mesaj attı aşkım iş uzadı ofiste yattım seni çok özledim akşama görüşürüz diyee
ne yapıcağımı bilemiyorumm hatta inanamıyorum inanmak istemiyorum ne olur bişeyler söleyin
ben gün içinde devamlı pc başında olduğum için ve benim maaşım direk bankaya yattığı için eşimin telefon faturlarınıda ben otomotik ödemeye almıştım. turkcelde çalışan bi tanıdımdan rica ettim ve dökümleri bana yolladı .. gece benimleyken bile ona mesajlar atmış görüşmüler ve üstelik bende onların görüşmelerini enayi gibi ödeyip durmuşum bravo bana sölicek laf yok artık...((
arkadaşlar bunu yazan arkadaş özelden yazıp bana destek olmak istediğini konuşmak istediğini söledi bende saf saf msn adresimi verdim ve bu tür suçlamalarla bana binbirtürlü şeyler yazdı beni suçlu bulurmuş gibi yani sen kendindede suç bul demekki melek kocanı daha çok sevdi bazı insanlar sever ama sevgisini belli edemez demekki sen belli edemedin gibi saçma saçma kelimeler kullandı kan beynime sıçradı ..şu halimle bile onu kırmak istemedim ama iletişimimi kestim herkesten biraz daha vicdanlı olmasını bekliyorm hayat bu insana ne getireceği belli olmuyo ne yazıkki ((((((((((((((((((((((
Oooy ooy oyy!!! Öncelıkle canım benım senı tebrık edıyorum,acabalarla kafanı yıyecegıne takıp etmıssın,bulmussun her yola basvurmussun.. Bravo! Ama okuyunca ınanamadım eşinin yaptıklarına.. Tabıkı hıcbır yuvanın bozulmasına buradakı hıc kımsenın gönlü razı olmaz ama tatlım böylede yürümez be..
Gecelerı aynı yastıga yattıgınızda ne hıssedıyorsun kımbılır,sana her dokunusunda her öpüşünde.. Insanın aklından neler gecer.. Acaba onada böylemı dokunuyor böyle mı bakıyor..vs
Eşinizi kınıyorum,senıde tekrar tebrık edıyorum,akıllı kendıne guvenen bır bayana benzıyorsun,en dogru kararı verecegınden emınım..Kendını daha fazla üzme..a.s.
geceleri aynı yatağa yastığa yattığınızda bana dokunuşunda kimbilir neler aklından geçiyo demişsin ,,,bunu düşünmeye bile tahammülüm yok.. aldatıldığımı öğreneli tam 1 hafta oldu ve o günden beri aynı evde bulunmuyoruz..onları yakaladığımı söyledim hemen ertesi günü oda kabul etti itiraf etti boşanmak istedi herşey bitti ogünden beri ...değil onunla aynı yastığa yatmak aynı havayı soluyo olmak bile mide bulandırıcı ((((((((((((((((( senağlama
ya ben bu işi anlamadım..hemen itiraf etmiş boşanmak istemiş..ee o zaman neden evlenmiş?
birde yanlış hatırlamıyorsam düğününüze gelmişti o kişi sanırım..ee o zaman evlenmeden önce bir tanışıklıkları vardı..o zaman neden sizinle evlendi?
evlendikten sonra tanışmışlarsa da sizi bu kadar kolay gözden çıkardığına göre sevmemiş hiç..
hayırlısı olsun..umarım başka biri ile çok mutlu olursunuz
bedensel bir aldatma..
msn konuşan chat yapanlar affedilir ama cinsellik girmiş devreye sakınnnnnn affetme.gerisi gelirkii eşin olaccak şahız onu kendine sevgili,metres yapmış...
allah kolaylık versin....
evi terkedemem normalde .. bu oturduğumuz evi bize babam aldı yani benm kendi evim.o yüzden onun gitmesi lazım ama inanın ona bunu anlatmaya kendini savunmasına onu dinlmeye yalanlarını dinlemeye gücüm yok okadar güçlü değilim. Ailem bunu duyarsa çok üzülcek ama başka çaremde yok tabiki bi mektup yazıp herşeyi anlatıp 3-4 günlüğüne buralardan gitsem off saçmalıyorum galibaa ((((((((((((((